icon

Kuba so štvormesačným bábätkom

nikinka2609
25. feb 2019

Ahojte baby, rada by som sa opytala na Vaše názory na dovolenku (letecku) Kuba so 4 mesačným babätkom.. ale prosim tie baby ktoré by sa chceli hneď do mňa obuť že nemam rozum ani nepište... ďakujem Pekne 🙂)

Strana
z2
trudy123
12. apr 2019

Mojaaaa nedaj sa odradit sprostymi komentarmi tychto zavistlivych premotivovanych mamiciek a chod🙂 s takym malym to zvladnes super! O kube ti sice neporadim,ale skor podporim aby si isla!

ksulka
12. apr 2019

Ja by som s tym nemala problem a ak kojis, o to lepsie. Dnes uz nie je problem cestovat s takymi mikro detmi. Uzite 🙂

marion09
12. apr 2019

@zooeynka ...alebo skôr závistlive komenty cakala

kikushaa
12. apr 2019

@nikinka2609 my sme boli s vyše ročným na Hawaii, a užili sme si to všetci traja, pred sme si dali testovaci let do Ríma, ako malý zvládne cestu lietadlom, dal to v pohode. Ak to bude jeho prvý let je to hop alebo trop, nikdy nevieš ako ti dieťa zareaguje. Ale nie je nič horšie keď ti decko reve na celé lietadlo celý let. Ako si užijete dovolenku je už len a len na Vás, prajem bezproblemový pohodový let.

maciatkolulu
12. apr 2019

@lucilaines nuž neviem,sama mám tri deti a čo to precestovane,ale posledný let bol peklo,práve vďaka "spinkajucim"bábätkám. Dve nezávislí revali vyše hodiny,poviem tine už bolo fuk čo dotyčná matka,pretože aj ja som tam mala dieťa,ktoré chcelo spať,nehovoriac o starších čo si doslova zapchavali uši. Takže predstava bábätká,ktoré perehajinka celú cestu je trochu scien fiction.
@nikinka2609 nechápem,ty si tam už bola,poznáš podmienky,si matka a nevieš sa rozhodnúť sama a najviac ma pobavila tá poznámka,že cesta na kubu (letecky) 😂😂😂dá sa aj inak,tak dať sa dá,všakže. No ja by som určite počkala a nešla s tak malym. Máte už za sebou nejaké pobyty niekde mimo domu na.dlhsie?

oli18
Autor odpoveď zmazal
oli18
12. apr 2019

@dadymima opýtaj sa v poradni pediatra, tí doporučujú letieť deťom až od 3. rokov.

dadymima
19. júl 2019

@oli18 ver tomu ze som sa pytala, kedze som davala dieta ockovat proti hepatitide. No moja pediatricka, ktora ma okolo 60r (poznam ju velmi dobre, bola aj mojim pediatrom) mi nic podobne nepovedala...

oli18
19. júl 2019

@dadymima tak potom ti asi doporučila letieť. tak sa zariaď podľa nej, ak chceš.

ktochytavzite
19. júl 2019

@nikinka2609 do 3r je pre dieta let nevhodny.To Vas tak lytka svrbia ze nemozete kvoli babu vydrzat 2riky a ptm ist?Ved nebude konec sveta este.

Strana
z2