icon

Kúpanie sa s bábätkom - Huty a okolie

sisinger
19. jan 2018

Maminky z okolia Zuberca, ideme zajtra na chalupu na Huty, je v tom okoli nieco kde sa da ist kupat s 5m miminom. Dakujem za odpovede.

senta_sofia
19. jan 2018

@sisinger najblizsie mas Oravice, meanderoravice.sk

sisinger
autor
19. jan 2018

Ano len tam sa bojim ist s malym 5m babatkom, skor som mala na mysli take len pre deti. Ale dakujem ☺

miriama11
19. jan 2018

V habovke je hotel julianin dvor a je tam bazen ale neviem aka tam je voda

sisinger
autor
19. jan 2018

@miriama11 dakujem skusimnsi tam zavolat

miriama11
19. jan 2018

@sisinger 😉vedla je aj bouling

ja197
19. jan 2018

Možno pre vás trošku ďaleko, ale odporúčam Chocholowsie termy, je to v poľsku, hneď za hranicami cez Suchú Horu, pre deti ideálne nakoľko je tam kopec detských bazénov , ale bude to asi až nejakých cca 30-40km od Zuberca

sisinger
autor
19. jan 2018

@ja197 to asi nie kedze spunt ma 5m a nema pas

cacianka
20. jan 2018

S takym malym velmi neries verejne bazeny typu welnes chvilu pockaj na teplejsie dni

cacianka
20. jan 2018

Najblizsie su Oravice potom Tatralandia ale v takomto pocasi by som sa netrepala cez tie kopce a zakruty.spytaj sa tam na mieste od domacich ci vedia o niecom.skus ci nie je nieco v penzione u Michala alebo Pribisko uz som tam velmi davno nebola tak si nepametam a mohli zmenit. Alebo julianin dvor ako uz spomenuli

mia407
20. jan 2018

Ja som bola s 8 mesacnym v tatralandii a super kutik je tam hore plus da sa tam ist s kocikom.Len je tam teda strasny hluk ale kupat sa nie,lebo ta voda ma iba 34,to je studene pre babatko.Ale inak da sa to zvladnut,len teda trocha stres..

sisinger
autor
20. jan 2018

Vdaka za tipy kocky, volala som do toho Julianinho dvora robia tam plavanie pre babatka tak predpokladam, ze to tam bude vhodne