Kvalitné ubytovanie v Lido Altanea
Ahojte, hladam ubytko v lido altanea (2 dospeli, 1 dieta). kto chodite do tej oblasti, viete poradit, kde hladat fakt kvalitne ubytovanie (web stranky)? Nasla som par apartmanov, ale vsetky mali aj zle recenzie ohladne cistoty (neupratane pri prichode). Tomu sa chcem urcite vyhnut.
@radkaradix co znamena, ze to nasledne neupratuju? Neupracu po odchode jednych hosti a pred prichodom dalsich?
zial, myslim si, ze nie vzdy.. ale nechcem im krivdit.. ak ano, tak velmi zbezne WC, sprcha, prezlecu postel
Cize ked chcem ist do tej oblasti (severne Taliansko), kvoli tomu, ze je to blizko autom, nechcem preplnenu plaz (preto som pozerala to lido altanea), chcem plaz blizko, nechcem meduzy vo vode, chcem nejake ihrisko pre dieta, tak nie je moznost najst kvalitny (aj drahsi) apartman?
ale tak urcite sa daju nejake drahsie hotely najst, mozno aj so sukromnou plazou, ale nespoliehaj sa na to, ze tam nebudu meduzy, ved to sa neda ovplyvnit, raz sme mali aj my.. a plaz bola v lido altanea rovnako preplnena ako v bibione.
Ak sa nemylim, tak tieto talianske agentury funguju tak, ze pred odchodom si hostia po sebe upracu samy alebo si zaplatia upratanie myslum 50 eur, teraz mozno viac. Cize ak to rodina pred tym odflakne, moze to byt spinave. A samozrejme pred odchodom by si mala upratat ty, pokial si nezaplatis upratovanie. Toto je v Taliansku specificke. V Hoteli alebo aparthoteli byvaju sluzby lepsie. Pozeraj teda hotely, ak si vyberies 4*, malo by to byt na urovni.
@muskazlata90 len hotel som nechcela, kvoli dietatu, chcela som mu sama pripravovat stravvu
@muskazlata90 dakujem za info s tym upratovanim, to som nevedela. A nedaju sa v tychto oblastiach a nie daleko od plaze najst aj nejake airb&b, kde to teda nejde cez nejaku agenturu ale komunikujem priamo s majitelom bytu?
Lampo.it priamo si vyberieš rezervujes, je to agentúra a môžem potvrdiť, že upratujú zakaždým čo sme boli nabehli vždy dve pani a upratali pred nami, čo sa týka cien sú najlacnejši, ponúkajú ich aj na booking tam je vyššia suma, stačí si vybrať ubytovanie aké chces, pláže sú tam poloprázdne, a obchody lacnejšie ako u nas
@zuzubb007 my sme boli cez lampo a teda pisala som vyssie, nie vzdy bolo upratane, plaze urcite nie su poloprazdne, asi zalezi aky termin, my sme boli vzdy jul.. ale ano, ceny su najnizsie 🙂
@radkaradix záleží možno ake ubytovanie, my sme boli 4 x v Caorle a vždy parádne, v bazéne 5 ľudí treba si vybrať menší komplex, brutálne ticho, a pláže boli sme aj jul aj august čo je top sezóna a normálka 5 radov slnečníkov oproti iným plážam v Taliansku kde je 20 radov slnecnikov
@zuzubb007 a co sa tych slnecnikov a plaze tyka. To su verejne plaze a mozem sa zlozit aj inde so svojim slnecnikom? Blizsie k vode? (Asi som naivna 🙂, to by tak potom robil asi kazdy). Neviem si to celkom predstavit, ako to tam funguje. Dajme tomu mi daju slnecnik v 6stom rade a ked chcem ist do vody, vsetky veci necham tam a idem sa kupat a dufam, ze mi nikto nic neukradne? Mozem si s dietatom sadnut do piesku pred vsetky slnecniky a tam sa s nim hrat v piesku a vode, alebo budem zavadzat?
No maju tam akože zákaz vlastných slnečníkov ale teda normálne sa tam skladajú ľudia dva metre od mora, a plavčík nic nevravi nikdy tak asi normálka, ano môžeš si dať uterák kde chces však je to slobodná pláž a môžeš sa hrať s dieťaťom, čo sa týka veci ja nenosím na pláž takmer nič len mobil a všetko nechávam v taške zahrabané nikdy nič nezmizlo tak si klopem, a peniaze nenosím naco
Lampo.it priamo si vyberieš rezervujes, je to agentúra a môžem potvrdiť, že upratujú zakaždým čo sme boli nabehli vždy dve pani a upratali pred nami, čo sa týka cien sú najlacnejši, ponúkajú ich aj na booking tam je vyššia suma, stačí si vybrať ubytovanie aké chces, pláže sú tam poloprázdne, a obchody lacnejšie ako u nas
@zuzubb007 Dobrý deň, prosím, ak máte skúsenosti s kyvadlovou dopravou na pláž, zaujímalo by ma, v akých časových intervaloch chodia? Aj večer... Ďakujem pekne

Pokial viem, lido altanea je jeden rezort (boli sme tam pred par rokmi) a tam si mozes vybrat spomedzi roznych typov tych apartmanovych komplexov, podla toho, ci chces byt blizsie k plazi, k restikam, mat bazen a pod. Spravuju to dve agentury a myslim si, ze je to uplne jedno, zalezi, aki hostia boli pred vami, lebo tie agentury to podla mna uz nasledne neupratuju.. cize, bud tam pridete a ked bude spinavo, pojdete to nahlasit a pockate, kym vam upracu alebo zmenia apartman.. alebo s tym budete ratat a vezmet si z domu cistiace prostriedky a umyjete si dokladne po prichode sami.. my sme spravili to druhe.. predsa len, podla mna je to viac-menej low cost dovolenka