icon

Lacné last minute ponuky na Vianoce - kam vyraziť?

6. dec 2024

Ahojte, chystáte sa niekam na Vianoce ? Dajte nejaké typy - na krajine nezáleží, skôr žeby to bolo niečo v nižšej sume .. nejaký last minute alebo pod. Pripadne, kde ste boli minulý rok a ktoré cestovky sú v tomto výhodne, že majú dobre last minuty. Vďaka vopred 🙂

sisa_s
6. dec 2024

Co je nizsia suma? 🙂

autor
6. dec 2024

Do 2000€ za dve osoby

dori2
6. dec 2024

my ideme do dubaja. objednane to ale mame uz dlhsie. vratime sa den pred vianocami

melanta
6. dec 2024

My sme boli celé minulé vianočné prázdniny na Tenerife a teraz budeme tiež 2 týždne.

Ak máš na mysli pobyt cez Vianoce či Silvester, tak na more úplne zabudni v tejto cene. Všetky hotely majú na sviatky prirážky, plus platíš za sviatočnú večeru, program. Takže Vianoce a Silvester sú zväčša drahšie ako top sezóna.

oliverceky
6. dec 2024

@dori2 rátate aj s kúpaním v mori?

sisa_s
6. dec 2024

Hm, Vianoce su najdrahsi termin a vypredane dost skoro, cez CK podla mna nie je sanca

tahomi
6. dec 2024

1000 na osobu cez Vianoce je nerealne, je to top termin spolu so Silvestrom.

mk1111111111
6. dec 2024

Teraz bolo vela zanzibaru za par sestakov, aj by isla, len, ked mne sa uz nechce lietat tieto dlhsie trasy

dori2
6. dec 2024

@oliverceky ano. mam kamosku teraz v dubaji a kupu sa normalne

oliverceky
6. dec 2024

@dori2 do kt.hotela idete?

melanta
6. dec 2024

@oliverceky ja sa napríklad v Dubaji v decembri a v januári už neokúpem, môj muž sa okúpe aj na Tenerife. Ja som v Dubaji teraz a je tak na hrane s teplotou na kúpanie pre mňa.

dori2
6. dec 2024

@oliverceky ja beach view

dori2
6. dec 2024

@melanta tak pre mna bol zatial v zivote teply len indicky ocean :D v europe vsade zimna voda. zamerne ideme teraz, netuzim po teolotach 50+ 🙂 kolko stupnov ma more?

melanta
7. dec 2024

@dori2 píšu, že 26. Ale bola som v mori raz a bolo mi chladno, keďže už nie je tak horúci vzduch. A to bežne vleziem aj do chladnejšej vody.

mamina7070
7. dec 2024

vianoce za tu cenu pri mori s kupanim je nerealne

my letime az zaciatkom januara.

Skus mozno nejaky hotel s wellnesom aj ked ta suma bude prinizka aj pre SVK

dori2
7. dec 2024

@melanta 🙂 uvidime…. kazdopadne, mame aj kopu inych planov ako kupanie

melanta
7. dec 2024

@dori2 ja sem chodím pracovne, takže svojim spôsobom mi až tak na tom nezáleží, či sem kvôli práci prídem v zime či v lete.

maminatimka
28. máj 2025
@dori2

my ideme do dubaja. objednane to ale mame uz dlhsie. vratime sa den pred vianocami

@dori2 aké tam bolo počasie a more? Tiež plánujeme taký termín tento rok..

dori2
28. máj 2025
@maminatimka

@dori2 aké tam bolo počasie a more? Tiež plánujeme taký termín tento rok..

@maminatimka pocasie velmi prijemne, kratssy a tricko, bazeny vyhrievane, more studene. na mna je ale vzdy a vsade studene, jediny v pohode teplotou mi prisiel indicky ocean

maminatimka
28. máj 2025
@dori2

@maminatimka pocasie velmi prijemne, kratssy a tricko, bazeny vyhrievane, more studene. na mna je ale vzdy a vsade studene, jediny v pohode teplotou mi prisiel indicky ocean

@dori2 cca koľko st. mal more? A večer treba mikinu?

dori2
28. máj 2025
@maminatimka

@dori2 cca koľko st. mal more? A večer treba mikinu?

@maminatimka nemam sajn kolko malo stupnov. mikinu uplne vecer po zapade slnka ano 🙂