Lacné last minute ponuky na Vianoce - kam vyraziť?
Ahojte, chystáte sa niekam na Vianoce ? Dajte nejaké typy - na krajine nezáleží, skôr žeby to bolo niečo v nižšej sume .. nejaký last minute alebo pod. Pripadne, kde ste boli minulý rok a ktoré cestovky sú v tomto výhodne, že majú dobre last minuty. Vďaka vopred 🙂
Do 2000€ za dve osoby
my ideme do dubaja. objednane to ale mame uz dlhsie. vratime sa den pred vianocami
My sme boli celé minulé vianočné prázdniny na Tenerife a teraz budeme tiež 2 týždne.
Ak máš na mysli pobyt cez Vianoce či Silvester, tak na more úplne zabudni v tejto cene. Všetky hotely majú na sviatky prirážky, plus platíš za sviatočnú večeru, program. Takže Vianoce a Silvester sú zväčša drahšie ako top sezóna.
@dori2 rátate aj s kúpaním v mori?
Hm, Vianoce su najdrahsi termin a vypredane dost skoro, cez CK podla mna nie je sanca
1000 na osobu cez Vianoce je nerealne, je to top termin spolu so Silvestrom.
Teraz bolo vela zanzibaru za par sestakov, aj by isla, len, ked mne sa uz nechce lietat tieto dlhsie trasy
@oliverceky ano. mam kamosku teraz v dubaji a kupu sa normalne
@dori2 do kt.hotela idete?
@oliverceky ja sa napríklad v Dubaji v decembri a v januári už neokúpem, môj muž sa okúpe aj na Tenerife. Ja som v Dubaji teraz a je tak na hrane s teplotou na kúpanie pre mňa.
@oliverceky ja beach view
vianoce za tu cenu pri mori s kupanim je nerealne
my letime az zaciatkom januara.
Skus mozno nejaky hotel s wellnesom aj ked ta suma bude prinizka aj pre SVK
my ideme do dubaja. objednane to ale mame uz dlhsie. vratime sa den pred vianocami
@dori2 aké tam bolo počasie a more? Tiež plánujeme taký termín tento rok..
@dori2 aké tam bolo počasie a more? Tiež plánujeme taký termín tento rok..
@maminatimka pocasie velmi prijemne, kratssy a tricko, bazeny vyhrievane, more studene. na mna je ale vzdy a vsade studene, jediny v pohode teplotou mi prisiel indicky ocean
@maminatimka pocasie velmi prijemne, kratssy a tricko, bazeny vyhrievane, more studene. na mna je ale vzdy a vsade studene, jediny v pohode teplotou mi prisiel indicky ocean
@dori2 cca koľko st. mal more? A večer treba mikinu?
@dori2 cca koľko st. mal more? A večer treba mikinu?
@maminatimka nemam sajn kolko malo stupnov. mikinu uplne vecer po zapade slnka ano 🙂

Co je nizsia suma? 🙂