Lacné novembrové letenky: Prečo nie je Gdansk v ponuke?
Nechystáte sa niektorá teraz niekam na 3-4 dni lietadlom? Že sú výhodne letenky na november ideálne a lacné ubytko? Ja som chcela do Gdansk ale už nie sú vôbec. To už sa nebude lietať?
Z Bratislavy do Gdansk napriamo až zase v apríli... :/
V zimnom letovom poriadku Gdansk z Bratislavy nie je.
Prečo by sa nelietalo? Určite je kopec voľných leteniek v novembri do Gdansk. Akurát za tie super lacné ceny nie sú. Tých majú nízkonákladovky len niekoľko, nie plné lietadlo. Za normálnu cenu vieš letieť takmer vždy kamkoľvek.
Jedine z viedne za 200 spiatočná, to asi nie veru, za 400 pre dvoch môžem ísť aj autom
@melanta
V zimnom letovom poriadku Gdansk z Bratislavy nie je.
@arieska
@muchotrafka298 to je škoda, ďakujem za info 🙂
@anonym_autor Aj za tých 200 môžete ísť tam aj späť autom 😀 My sme tak boli v lete.
@anonym_autor Aj za tých 200 môžete ísť tam aj späť autom 😀 My sme tak boli v lete.
Tiež som nad tým rozmýšľala ale to by muselo byt na dlhšie, a do toho gdansku sú lacné letenky, vyzerá to tam pekne
@bukajka_mata
Tiež som nad tým rozmýšľala ale to by muselo byt na dlhšie, a do toho gdansku sú lacné letenky, vyzerá to tam pekne
@bukajka_mata
@anonym_autor lacne mas len niektore. To nieje ze Gdansk - lacne letenky.
Ved lette inde kde sa lieta este.

Prečo by sa nelietalo? Určite je kopec voľných leteniek v novembri do Gdansk. Akurát za tie super lacné ceny nie sú. Tých majú nízkonákladovky len niekoľko, nie plné lietadlo. Za normálnu cenu vieš letieť takmer vždy kamkoľvek.