icon

Lacné novembrové letenky: Prečo nie je Gdansk v ponuke?

26. sep 2025

Nechystáte sa niektorá teraz niekam na 3-4 dni lietadlom? Že sú výhodne letenky na november ideálne a lacné ubytko? Ja som chcela do Gdansk ale už nie sú vôbec. To už sa nebude lietať?

melanta
26. sep 2025

Prečo by sa nelietalo? Určite je kopec voľných leteniek v novembri do Gdansk. Akurát za tie super lacné ceny nie sú. Tých majú nízkonákladovky len niekoľko, nie plné lietadlo. Za normálnu cenu vieš letieť takmer vždy kamkoľvek.

arieska
Autor odpoveď zmazal
arieska
26. sep 2025

Z Bratislavy do Gdansk napriamo až zase v apríli... :/

muchotrafka298
26. sep 2025

V zimnom letovom poriadku Gdansk z Bratislavy nie je.

autor
26. sep 2025
@melanta

Prečo by sa nelietalo? Určite je kopec voľných leteniek v novembri do Gdansk. Akurát za tie super lacné ceny nie sú. Tých majú nízkonákladovky len niekoľko, nie plné lietadlo. Za normálnu cenu vieš letieť takmer vždy kamkoľvek.

Jedine z viedne za 200 spiatočná, to asi nie veru, za 400 pre dvoch môžem ísť aj autom
@melanta

autor
26. sep 2025
@muchotrafka298

V zimnom letovom poriadku Gdansk z Bratislavy nie je.

@arieska
@muchotrafka298 to je škoda, ďakujem za info 🙂

bukajka_mata
26. sep 2025

@anonym_autor Aj za tých 200 môžete ísť tam aj späť autom 😀 My sme tak boli v lete.

autor
26. sep 2025
@bukajka_mata

@anonym_autor Aj za tých 200 môžete ísť tam aj späť autom 😀 My sme tak boli v lete.

Tiež som nad tým rozmýšľala ale to by muselo byt na dlhšie, a do toho gdansku sú lacné letenky, vyzerá to tam pekne
@bukajka_mata

natalka13
26. sep 2025
@anonym_autor

Tiež som nad tým rozmýšľala ale to by muselo byt na dlhšie, a do toho gdansku sú lacné letenky, vyzerá to tam pekne
@bukajka_mata

@anonym_autor lacne mas len niektore. To nieje ze Gdansk - lacne letenky.
Ved lette inde kde sa lieta este.