icon

Leptokaria - Grécko

denne73
20. máj 2014

Ahojte , poprosila by som vaše skusenosti s dovolenkou v Grecku, konkretne Leptokária . my by sme tam mali vycestovať začiatkom augusta s trojročnou dcerkou autobusom.

Strana
z2
zuzkaca
18. aug 2016

@gabsam ano trh je pri stanici v parku, co je zle na zbere klientov som nepochopila, 🙂

gabsam
19. aug 2016

@zuzkaca to, že pri kúpe dovolenky nevieš kadiaľ pôjde autobus, a budú ťa voziť cez pol slovenska

zuzkaca
24. aug 2016

to sa vždy môžeš opýtať v cestovke a sú povinný ti dať tieto informácie, čo sa týka Gemka, zažila som zber v okruhu 80 km, skôr to bolo po ceste k hraniciam. No leto končí, takže príjemný zbytok týchto krásnych dní a nech sa už rozhodneš akokoľvek a kedykoľvek prajem príjemnú dovolenku.

gabsam
24. aug 2016

@zuzkaca tento rok určite nie - už nemám dovolenku, Boli sme skoro 3 týždne v júni v Nei Pori (6 rokov po sebe)
Už plánujem budúci rok a napadla mi Leptokaria. V auguste by som ani nešla, večer je skoro tma. Začiatkom júna je ráno o 6 hod už svetlo a v pohode sme večer na pláži do 19 - 19,30 (myslím grécky čas). Chodíme v júni , vtedy sú najdlhšie dni.
Gemko je cestovka z RS , ja bývam v PD, takže asi nič.
V pohode ubytovanie má Hechter http://www.hechter.sk/grecko-letovisko-leptokar... - blízko mora a odchod z Nitry.

gabsam
24. aug 2016

@zuzkaca toto ma zaujalo

matheo311
15. júl 2023

Nejde náhodou niekto do Leptokaria a má voľné miesto v aute

Strana
z2