icon

Let k moru a dovolenka s dvojročným dieťatkom

lila8686
25. jan 2021

Ahojte ako vase deticky uz take 2rocne zvladli let cca 2hodinky ? Neboli mrzute,nebali sa atd ? Planujeme dovolenku na konci jula na Maltu .A este ma zaujima tak celkovo dovolenka aj ste si oddychli ci len po detoch behali ? Myslite ze uz sa zabavi v piesku s formickami atd ? Alebo ako ste take male deti pocas dovolenky zabavali 🙂 ?

Strana
z2
kinats
26. jan 2021

@sono2 Na pocudovanie mam aj deti ( teraz uz odrastenejsie ) a nie ze by boli kludne vzdy ukazkove , ale to su deti, ale zodpovednost aj tak nesie rodic a ked sa nevie dieta spravat je to vizitka rodica...vzdy! Male deti , prave tie do roka este mnohe nechapu a robia co vedie ked trpia , teda nevyspitatelne placu a nech sa snezis akokolvek , nie vzdy ich uspesne utisis. A to je prave pripad lietadla. (mimochodom o tom sa tu povodne aj jednalo) Na dovolenkach je zasada pamatat si len to pekne, preto chapem tu opisanu amneziu na cestu tam, ci spat.

miadi
26. jan 2021

@kinats to je blbost co pises. Moja bola kojena v lietadle ako babo nikdy neplakala ani tlak v ušiach vdaka tomu ze dudkovala necitila. A co mam skusenost s cudzimi detmi co vrieskaju aj hodinu su to prave deti okolo 2-3r . Takze tvrdenie ze babo do roku do lietadla nepatri je len tvoj nazor. A nikdy neodsudzujem ani rodicov ktorym dieta reve Lebo tak isto im moze revat doma popri obdobi vzdoru. Mne su skor na odsudenie ludia ktori neznesu trosku detskeho placu a hnet odsudzuju rodicov ..pobyt pri mori je zdraviu prospesni a podporuje imunitu tak nech si stare babky zazeraju a odsudzuju ked nic lepsie nevedia.

sono2
26. jan 2021

@kinats tak gratulujem k bezchybným deťom, bez trucovania, počúvania na slovo.
Ďalší ktorí posadia deti na dve hodiny k hračke a deti sa hrajú že o nich ani nevedia.

sono2
26. jan 2021

@miadi ja som sa práve stretla len s milými ľuďmi, keď aj v hoteli niečo bolo, zakývali dieťaťu odpútali pozornosť. Hovorím prvá trieda a hotely od 18 prístupným pre deti.
Hlavne že na dospelých ožratych sa dobre pozerá. My sme kvôli ožratej ruske vo frankfurte zmeškali skoro lietadlo lebo nevedia rozprávať taká bola napita a nechceli ju ďalej pustiť

miadi
26. jan 2021

@sono2 Ja somvzdy vsade stretla milych ludi malu obdivovali v lietadle aj v hoteloch .. to len slovaci 🤣jedna ked sme dosli z Omanu ze ako to chudatko babo zvladalo to teplo. Mala bola cely cas vysokena stastna. Nemci boli z malej paf 😂😆som bola len drziak na dieta. Este nechodila mala 11m aj v restike bola dobrucka. A druha tetka na nas zazerala v hoteli v jedalni slovenka.. a dalsia na letisku vravela ze chuda dieta bude hluchè. A to len koli tomu ze mama chcela letiet z Ba 🤨

zuzuliennka1
26. jan 2021

@kinats praveze dietatu v usiach nezalahne... najlepsie je pocas vzletu a pristavania kojit, resp. dat flasu - a pohybom ust dieta prirodzene dosiahne to, na co dospelak vo vscsine pripadov potrebuje zuvacku.... takze s tymto si uplne mimo 😉
cim starsie dieta - tym viac vymysla, najvacsi hluk a chaos robia naopak starsie deti, nie tie do 1. roka 😉😉

zuzuliennka1
26. jan 2021

ale teda by som este dodala - pre autorku - to, ci a ako 2r dieta zvladne let, zavisi len a len na tom, aka je to povaha... od nicoho ineho... pokial je to dieta - kludas, ako to nase, pohoda... pokial neobsedi v aute, resp. nezvlada cestu ani len do vedlajsej obce, tak to take jednoduche nebude... poznam xy ludi/matiek, co sli k moru s polrocnymi, rocnymi aj dvojrocnymi detmi uplne v pohode, a poznam aj matky, ktore nikdy ani len nekocikovali, lebo ich dieta nedavalo presuny ani len v kociari 😁😁
zavisi to proste len a len od dietata

bosorka2302
26. jan 2021

@zuzuliennka1 tak sli sme cez cestovku tam si clovek nenavybera

fidka79
Odpoveď bola odstránená
kinats
27. jan 2021

@fidka79 Tak si gratuluj nie kazdy ma zial rovnake stastie, ja som len vychadzal z osobnych zazitkov, ale ako to tu uz niekto napisal, naozaj je kazde dieta ine, ako aj lety prebiehaju rozne.

heidy222
21. mar 2021

@kinats zaujimave, ja som lietavala roky raz do mesiaca a este nikdy mi dieta nepokazilo let 🤔 no a toboz Uz nie neskor Ked som mala sama deti, Ked neplace Moje dieta Dam si sluchatka a netrapi ma to 🤷 Takze mozno je len niekto ufrflany mudrlant

kinats
22. mar 2021

@heidy222 napisala mozno len jedna bezohladna, ci ? (za osobny nazor mi neprinalezi nikoho urazat a osocovat, ma nan narok) Tiez som sa len podelil o nazor a zial opakovanu osobnu skusenost (tiez lietavam od 1989), ktoru asi len nie kazdy chape a akceptuje. Ja som svojho ziveho a neposedneho syna nalozil do lietadla az ked uz vedel povedat co mu je a vedel som si ho realne zaujat, pripadne utisit. (nie je zle byt tak trochu ohladuplny)

Strana
z2