icon

Let s dvojročným dieťaťom

denisa58
25. júl 2023

Prosim poradite mi co zbalit do príručnej batožiny pre dvojročného chlapca letí prvy krat a mame 2,5 hodinovú cestu o 21:00 vecer...stale pije mliečko v noci ..

petamich
25. júl 2023

ciapku, tenku mikinu, nieco na prikrytie v lietadle dost huci klima a ked nie tam tak v transferi do hotela urcite, hracky (je velka pravdepodobnost, ze nebude spat, odporucam nieco neokukane), vodu, UM, flasu na mlieko, flasu na vodu nejake snacky (chrumky, kapsicka, ...uz co davas), plienky, vlhcene, mne sa ako na just pokadil tak, ze vsetko spinave, tak by som zobrala aj nahradne oblecenie, dudel ak pouziva, ja som mala aj nosic

bluemoon24
25. júl 2023

@denisa58 my letime s 1,5r a teda letime ve 12, ale na nocni let bych nebrala nic jineho. UM v odmerkach, lahvicku, kojeneckou vodu, horkou vodu v termosce, tenkou deku, bavlnenou plenku, cepicku (kvuli klime), komplet na prebalovani, jedno komplet ciste obleceni, toasty, chrumky, oblibene snacky, rajec, nove hracky (neokoukane), knizku (i se samolepkama) a tablet pro nejhorsi pripady.

vev12345
25. júl 2023

My sme leteli s dvojročným a mali sme pobalené to, čo písali dievčatá vyššie... Ja som mu kúpila 2 nové knižky a takú tú malú magnetickú tabuľu (aj keď sme to nepotrebovali, lebo sme leteli v noci a celý let nám prespal) 🙂 čiapku určite nezabudni, my sme síce nemali chladno v lietadle, ale autobusár tak vypeckoval klímu, že keby malý nemá čiapku, svetrík a dlhé gate tak by bol chorý 🙄 a pri vzlete a pristávaní je dobré dať niečo papať, prípadne napiť alebo cumlík kvôli tlaku v ušiach 🙃 šťastnú cestu a užite si dovolenku

yanni
25. júl 2023

No to mate blbu hodinu odletu. Spat ti asi nebude. Ved ty si poznas dieta, vies co mu treba. Pije mlieko (umele????), tak prasok, vodu ti horucu na zarobenie daju aj v lietadle, ak ma plienky, tak podla potreby, v kazdom pripade vela snacku, nahradne oblecku, teplejsiu mikinu (v lietadle byva chladno), nejaku novu hracku ale neprehanaj s hlupostami. 2,5 hod let je kratky. Ani sa nenazdas a uz budete pristavat. Zober mu sedacku, priputaj ho a nebude ti ani po lietadle behat.