icon

Let s prestupom v Amsterdame: Ako na to?

dinga
3. nov 2024

Ahojte, letím z Bilundu do Krakova s prestupom v Amsterdame. Na prestup mám 1 hodinu.Nikdy som takto necestovala, neviem ako to funguje a v Amsterdame na letisku som nikdy nebola.Prosím poraďte. Ďakujem. Čo ak bude lietadlo meškať a pod.

mirage
3. nov 2024

@dinga kupovala si to ako jednu letenku, ci dve?

biba_18
3. nov 2024

@mirage aký je rozdiel?

aliziana
3. nov 2024

@biba_18 ak sú to 2 letenky, musí si ísť po batožinu z 1. letu, ak je to 1 letenka, oni sa postarajú o batožinu. Takisto, ak bude 1. let meškať a 2. odíde bez nej, prebookujú ju na ďalší let. Ak sú to 2 letenky, tak má smolu

biba_18
3. nov 2024

@aliziana aha tak. už dlho som necestovala s podpalubnou batožinou ☺️

mirage
3. nov 2024

@biba_18 tam ide aj o čakanie na teba, že sa o teba postarajú, ak prvý let mešká..

biba_18
3. nov 2024

@mirage budem na to pamatať ☺️

tilly
3. nov 2024

Bude to ten istý terminál? Lebo shipol je pomerne veľké letisko a teda neviem, ako teraz, ale na jar ho aj prerábali, veľa bolo rozburaneho. Okrem toho boarding je cca pol hodinu pred odletom. Tak snáď to máš aspoň na jednej letenke...

guudy
3. nov 2024

@dinga vela stastia 🙂. Schiphol je naozaj rozlahle letisko… ako uz bolo pisane, dufam, ze mas jednu letenku s prestupom a nie 2 🙂

marca12
3. nov 2024

@dinga Su aplikacie na navigaciu na letiskach,dovedu ta od jednej brany k druhej,mas tam odlety,prilety. Nazov aplikacie neviem.

zuzanaete
3. nov 2024

Toto vyplul ujo google
You should have plenty of time to get to your connecting flight. Minimum transfer times at Amsterdam Airport Schiphol are 40 minutes for Schengen flights and 50 minutes for non-Schengen flights. If you need information about other airports, please check the airport website.

zuzanaete
3. nov 2024

@biba_18 Mne sa raz stalo, ze prvy let mal meskanie. Kedze som to mala kupene ako 1 letenku, tak uz pocas prveho letu mi vsetko komunikovali a vsetko riesila letecka spolocnost.

mirage
3. nov 2024

ani obraz, ani zvuk

dinga
autor
4. nov 2024

@aliziana Ahojte, kupovala som to ako jednu letenku od nemeckej leteckej spoločnosti KLM a všetku batožinu si beriem na palubu.Ďakujem

dinga
autor
4. nov 2024

@mirage Ahoj, kupovala som to ako jednu letenku od nemeckej leteckej spoločnosti KLM a všetku batožinu si beriem na palubu.Ďakujem

dinga
autor
4. nov 2024

@guudy Ahoj, mám jednu letenku s prestupom od KLM a batožinu iba na palubu.Ďakujem

danica2711
4. nov 2024

ak máš len palubnú batožinu, nemala by si mať problém stihnúť nadväzujúci let, aj keď Schiphol je fakt veľký. S KLM (mimochodom, je to holandská letecká spoločnosť) som už zažila pár meškaní, ale keďže máš jednu letenku, mali by sa o teba postarať

dinga
autor
4. nov 2024

@danica2711 Ďakujem za odpoveď a budem vďačná za akúkoľvek aj keď pre Vás možno bezvyznamnú informáciu, nakoľko nelietam veľmi často. Vďaka.

guudy
4. nov 2024

@dinga drzim palce 🙂
Kazdopadne sa KLM o teba postara v pripade problemov. Mas na to narok zo zakona 🙂
Ak prvy let meska, zvyknu uz pred pristavanim hlasit, kam ist, alebo co robit. Takze len pocuvaj, ak budete meskat nahodou.
Inak nepotrebujes nic specialne, len byt vsade nacas a sledovat tabule 🙂