Let s ročným dieťatkom
Ahoj maminky, poraďte prosim, budeme letieť s ročnym dietatom cca 3 hodky.
Ako to spravit, aby ho neboleli uska pri vzlete a pristati? Maly nema dudel. Kojim, ale tym, ze musi byt priputany, tak predpokladam kojit nemozem? A obavam sa i toho, ze ked je rozruch, tak ho prso nezajima 🤣 za dalsie pitie cez slamku da, ale to trva niekolko minut, a tak dlho ho teda nedonutim pit. A navyse, letime taky cas, ze mozno bude spat, takze potom mu nedam ani pit, ani jest.... A este, kupit take tie sluchadla okolo hlavy? Maly neznesie niekedy na hlave ani ciapku, tak je mozne, ze to bude furt davat dole 🤷 moc dakujem za rady
Kojit mozes uplne v pohode, aj ked je priputany 🙂 natocis si ho tak ako potrebujes, bude mat len okolo svojho pása pas, ktory bude pripnuty o tvoj. Ak bude spat, iba dobre pre teba 🙂 a sluchatka urcite nepotrebujes, je to let, nie festival 🙂
Nemusia ho vôbec boliet uši. Kojiť môžeš. Priprav si aj chrumky a pitie a uvidíš, čo a či ponúkneš.
Kojila som v pohode aj keď bol pripútaný 🙂 slúchadla na uši sme v tom veku super využili, nasadili sme mu ich až zaspal. Inak by ho myslím stále budili letušky, príhovor kapitána apod
Ináč náš 2,5r syn absolvoval za svoj život už 12 letov a ani raz nebol problém s bolesťou ušiek
pokial nema alergie a neprekonal nedavno zapal dutin nemali by ho boliet usi, pri vzlete je skor neprijemny tlak, ak bolia tak pri pristavani
Mozes skusit dat aj nech ti zuzle prst, hracku, dat plastovu lyzicku nech sa hra.
Kolkokrat sa vsetko deje uplne inac
Môj syn letel prvýkrát ako 5 mesačný a vtedy ho viac zaujimalo vidieť čo sa deje, nič ho nebolelo. Každopádne nie je problém mu strčiť niečo do úst požuť, vôbec by som z toho nerobil stres.
@weronikulka kojila som s pripútaný dieťaťom pri vzlete aj prílete. Vpohode e to zvládli.
@weronikulka mok isiel prvy krat ako 4mesacny. Dudel nikdy nemal prsnik bol dudel. Skoro cely let bol prisaty. Notmalne nakojis. S detmi co su kojene nieje ziadny problem letiet. Je to nsjpohodlnejsie

@weronikulka ja bysommu dala chrumku, alebo nieco co vies, ze zje. Ak bude spat, co dost pochybujem najma pri odlete, tak ho nechas tak. Sluchadla urcite netreba.