Let s ročným dieťaťom
Prosim vas,ako ste zvladli let s cca rocnym dietatom? Ja mam mega mega mega ziveho syna, neobsedi sekundu, ani na rukach len tak nebude, mame s nim letiet 2,5 hodiny v case,kedy ani nahodou nebude spat. Dovolenku sme objednavali davno,vtedy sa s nim ako tak dalo. Teraz by som to kvoli tej ceste najradsej zrusila. Potom nas este caka 2hodiny autobus,co dufam,ze by mal prespat...
S niektorými deťmi je to ok, s niektorými hrôza..... Uvidíš v ktorej skupine budete . Tu rady moc nepomôžu.
mame extremne zive dieta a dokonca sme leteli, ze mal spat, nuz ale figu, nezaspal - tak sme ho zabavali, kupili sme mu na cestu novu knizku, ukazovali obrazky, chvilu si ho zobrali aj spolucestujuci, chvilu sme ho zabavili jedlom a mobilom no a chvilu proste rycal 🤷♀️ a zial/nastastie nebol jediny a cestu naspat zasa vacsinu prespal, my sme nastastie transfer do hotela potom mali uz iba 25 min. to prespal cestou tam, cestou spat sme ho zabavili
nejako to zvladnete 🙂
no kup nejake zaujimave nove hracky co by ho zaujali, zober cumlik ked ma alebo aj maznacika. Jedlo tiez zabavi alebo ukludni, nieco ako baby finger food do ruky. Potom treba mysliet na to, ze na zaciatku pri odlietani a na konci pri pristavani ho mozu boliet uska a moze vrestat, treba mu vtedy nieco dat do pusy na papanie alebo cumlik. Prechadzat sa s nim tiez da v ulicke alebo pozerat von z okna. Jedno dieta je ok a nebudes na neho sama a tiez necestujes s nim az tak dlho, da sa zvladnut ;)
@uradnikova Vsetci maju mega, mega, mega zive deti. 🙉 Zvladnete ako zvladnu ini rodicia. Ja si let pamatam s rocnym a stvorrocnym a nasledny transfer do hotela. 🙉🙉🙉 Pot mi tiekol cicerkom po chrbate, teraz mi je to smiesne.
Hlavne treba nove knizky, hracky a bude fajn.
@uradnikova my lietame relativne casto odkedy mala 10 mesiacov. Prvy let bol myslim cca 6,5 hodiny. Kupili sme novu knizku a hracku, chvilku pospala, potom tancovala s letuskami a skerila sa na ludi naokolo, kojenie, jedenie a nejako to ubehlo :D. Super je ak budete sediet uplne v predu, tam je viac miesta a mala tam sedela na deke a hrala sa. Teraz ma 2,5 a stale to zvlada super, pozera z okna na oblaky, hrame sa, stavame puzzle, vselico. Podla mna dopredu nestresuj, nech nevystresujes aj dieta a 2,5hodky je fakt kratucky let, to zvladnete 🙂
@kornelies zive ano,ved uz mam 4😆. Len u tohto posledneho mam problem ho vobec niecim zaujat. Najradsej ma volny vybeh,niekde sa stverat,hadzat loptu. Neobsedi mi ani v kosiku ked nakupujem, vyskakuje, na bicykli je ok tak 10min. Uz ani prsnik u nas nefunguje. Preto to zufalstvo a hladam tipy😅.ale musime to nejak dat.prinajhorsom si to tam odreve.
@uradnikova My sme leteli s nasimi 3 detmi skoro 3 hodiny (1apol,4,9) a zvládli sme. Je to narocne ale dá sa to zvládnuť. Najväčší problém bol s malým aj to len kvôli tomu ze musel mať bezpečnostný pás,nechápal prečo musí sedieť. Akonáhle sme už prestali stúpať, šup do uličky a pobehoval po celom lietadle a bol vysmiaty. Ale možno niektorým deťom pomôže pozeranie videa,kojenie,knizka, nová hračka,lízatko,cukrík,gumene medvediky ,také veci co obvykle jest nemozu. Prinajhoršom bude chvíľu plakať,je to len preto ze sa nudi( teda aspoň u nas). Najradsej by sa pozeral stale cez okno a behal v uličke. Problém mal iba pri pristaveni s uskami,ale len chvíľku. Ešte môžte dať aj kinedryl prípadne dithiaden pred cestou. Zvládnete určite.

@uradnikova nirmalne sa deti prechádzajú v uličke medzi sedadlami, pozerajú tablet, hrajú sa na mobile
Ľudia sa im prihovoria, chvíľku sa s nimi prehrajú, pripadne si deti medzi sebou vymieňajú hráčky
2.5 hod nie je tak strašne. Zvládnete to