icon

Let so 14-mesačným dieťaťom

alexf98
Včera o 17:57

Dobrý deň chcem sa opýtať, či máte skúsenosť s letom s takým malým dieťaťom. Chceli by sme ist do Turecka.
Ďakujem

anonym_bf6eda
Včera o 18:01

@alexf98 áno s dcérkou sme prvýkrát leteli do Turecka keď mala presne 1 rok. Uplná pohoda. Keď mala dva už to bolo ťažšie😄 Radím ti pober si kúpené príkrmy lebo oni všetko strašne korenia a nie je veľký výber diétnych jedál v Turecku vo väčšine hotelov. Taktiež UV tričko je podľa mňa nevyhnutnosť. Šťastnú cestu

anonym_f91250
Včera o 18:03

Maly mal pol rocka,ked sme leteli.Prespal cely let.Aj ako 2 a pol rocny zvladol let super,teraz pojde ako 3 a pol rocny bude vsetko lepsie vnimat.

kitycat
Včera o 18:17

Dieta rok a pol, odlet na obed takze spanok cely let, transfer bol narocny, bol dlhy, ale to dme vedeli. Hotel sme vyberali na poslednu chvilu a kruteriom bol aj bazen pre deti s tienom. Takze do autobusu hovadiny na jedenie a videa, do prirucnej letne veci, ktore sme vonku v 30ke prezliekali nech sa neuvari, v lietadle bolo chladno, tam kludne aj tenku ciapku nech neprefukne usi.
UV tricka kludne aj 3, my sme prezliekali a susili a plavky spodky tiez boli dvoje, a mokre sme davali do vody a na vonku v plavkach alebo bez s plienkou. Uplne sme nechceli aby bolo vidiet holy zadok a ine veci..

Svoje dieta si snad poznas a budes mat toho viac na zabavenie

Na miesto v lietadle nema narok, takze bud bude u vas na kolenach alebo sedadlo dokupite

anonym_438097
Včera o 18:46

Tak s nasou by to neslo, stacil mi 1,5hod let, bol to masaker. :D ale tak vy si poznate svoje dieta, viete ake ma spravanie

lasona
Včera o 19:12

S našim sme leteli keď mal 6 mesiacov, úplná pohoda. A let trval 10 hodín. Odvtedy lieta velmi rad.

minesasubu
Včera o 19:48

so synom sme leteli ked mal 6 mesiacov pohoda , ptm ked mal 14m tiež to bolo ok ale akonahle mal po 2r už to bol masaker nevedel vydžať a to sme mali nové hračky aj aktivity

alexf98
autor
Včera o 20:09
@anonym_bf6eda

@alexf98 áno s dcérkou sme prvýkrát leteli do Turecka keď mala presne 1 rok. Uplná pohoda. Keď mala dva už to bolo ťažšie😄 Radím ti pober si kúpené príkrmy lebo oni všetko strašne korenia a nie je veľký výber diétnych jedál v Turecku vo väčšine hotelov. Taktiež UV tričko je podľa mňa nevyhnutnosť. Šťastnú cestu

@anonym_bf6eda Dakujem pekne za radu. Verím že to zvládneme aj my 😊

alexf98
autor
Včera o 20:10
@anonym_f91250

Maly mal pol rocka,ked sme leteli.Prespal cely let.Aj ako 2 a pol rocny zvladol let super,teraz pojde ako 3 a pol rocny bude vsetko lepsie vnimat.

@anonym_f91250 dúfam že to tak skvelo zvládneme aj my.

alexf98
autor
Včera o 20:11
@minesasubu

so synom sme leteli ked mal 6 mesiacov pohoda , ptm ked mal 14m tiež to bolo ok ale akonahle mal po 2r už to bol masaker nevedel vydžať a to sme mali nové hračky aj aktivity

@minesasubu hmmm ja pevne verím a dúfam he vydrží vydrží avšak bojím sa toho letu teda skôr možno pristávania a vzlietnutia, či nenastane plač

alexf98
autor
Včera o 20:12
@anonym_438097

Tak s nasou by to neslo, stacil mi 1,5hod let, bol to masaker. :D ale tak vy si poznate svoje dieta, viete ake ma spravanie

@anonym_438097 nevydržala obsedieť alebo teda všetko sa jej zdalo nezaujímavé ? 🤦‍♀️😂

alexf98
autor
Včera o 20:14
@kitycat

Dieta rok a pol, odlet na obed takze spanok cely let, transfer bol narocny, bol dlhy, ale to dme vedeli. Hotel sme vyberali na poslednu chvilu a kruteriom bol aj bazen pre deti s tienom. Takze do autobusu hovadiny na jedenie a videa, do prirucnej letne veci, ktore sme vonku v 30ke prezliekali nech sa neuvari, v lietadle bolo chladno, tam kludne aj tenku ciapku nech neprefukne usi.
UV tricka kludne aj 3, my sme prezliekali a susili a plavky spodky tiez boli dvoje, a mokre sme davali do vody a na vonku v plavkach alebo bez s plienkou. Uplne sme nechceli aby bolo vidiet holy zadok a ine veci..

Svoje dieta si snad poznas a budes mat toho viac na zabavenie

Na miesto v lietadle nema narok, takze bud bude u vas na kolenach alebo sedadlo dokupite

@kitycat my mame hotel z letiska cca 50 km tak si myslím že to už zvládne. Skôr ma desí skorý ranný let ale myslím že aspoň to dospi v lietadle.. Dakujem ta super rady .. 🙂

anonym_af70d0
Dnes o 00:35
@alexf98

@anonym_f91250 dúfam že to tak skvelo zvládneme aj my.

@alexf98
Zvladnete, nasa vnucka chodi k druhej babke kazde Vianoce do Australie, teraz ma 3 roky a to uz je treti krat 24 hodinovy let

diana186
Dnes o 07:57

@alexf98 leteli sme so synom do Grécka mal 1,4roka. Nové hračky do lietadla, kapsičky,pri vzlete/pristátí cumeľ alebo dať niečo žuť kvôli tlaku v ušiach. Hotel blízko k letisku. My sme si dovolenku užili a aj malý ☺️ neľutujeme

nikushka8
Dnes o 13:33

Boli sme s 11m v Grecku. Let uplne super, ten naspat cely prespala. Pochutiny, hracky do lietadla, cumel, zarobene mlieko ak ste na um, aby uska neboleli pri pristavani. Naj je zobrat nieco nove, co este dieta nejedlo. Plus nosic na letisko, dost pomohol. A naj vybrat baby friendly hotel, potom aj servis pre deti maju inak zabezpeceny ako bezne hotely. Pripadne hotel blizsko obchodu, nech nemusis tahat plienky a plno prikrmov zo Slovenska. Plus sme v kufri mali nabalene asi 2 flase Lucky (ale vodu berieme vzdy, aby bolo co pit po prilete, ak trva kym sa dostaneme na hotel). Uzite si dovolenku