Let so štvormesačným dieťaťom
Ahojte,po vianociach sa chystám na 1,5h let so 4 mesačným,dosť ľudí mi hovorí ze pri vzlete by mal pit čaj aby ho neboleli uska ale otec bol pilot a vravel mi ze by sa akurát tak zadrhol tým čajom...nájdem tu niekoho kto mi z vlastnej skúsenosti poradí co robiť aby to malý čo najlepšie zvládol a co nesmiem zabudnúť do prirucnej tašky?
@freyjanr Ahoj, my sme leteli do francuzska so skoro 4 mesacnou dcerkou. Pri vlzlete pila mliecko, pristavanie prespala. Bolo to ok... to prehltanie je fajn proti zalahnutiu v usiach..
S takym mrnatkom sa leti najlepsie Ja som sa chystala kojit kvoli zalahnutiu, ale drobec zaspal skor ako som sa stihla usadit a priputat...
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/cestovanie-s-malymi-detmi-lietadlom-skusenosti-a-obmedzenia/ odporucam prestudovat - rad kopec a skusenosti este viac
@alabama0011
@ivanka.7 dakujem za odpovede,mne sa hneď nezdalo ze by sa mal zadrhnut ;)
@radusiq ani sa počas letu nezobudil?lebo môj spí jak drevo ked sa s ním hýbe len sa bojím ze sa pri tej zmene tlaku zobudí a neutisim ho...to by bolo super keby to prespal
@prasiatko30 vďaka ;)
@freyjanr zobudil sa asi 10 minut pred pristatim, pohoda maximalna, civel z okna a ani nepipol. Ked dobre pamatam cestou spat sa zobudil az na zemi. Neboj take male deticky to fakt dobre zvladaju, ked aj trosku poplace nic sa nestane, das mliecko ci cajik, ukludnis a bude zas dobre. Uz ako bude mat okolo roka to bude horsie, my letime o tyzden a uz teraz si trham vlasy 😅
@freyjanr Ahoj letela som so 4 mesacnou dcerou do Tokya 🙂)) Spolu to bolo nejakych 30 hodin 2 krat som prestupovala 🙂
Neviem ci kojis ,ale ja som kojila a malej som strcila prso aj pri vzlietnuti aj pri pristavani a ked nechcela tak som jej dala cumlik a bolo to v poho ...hlavne aby cmulala nieco -ja tak viem ,ze nemusi ani hltat len ta pusa by mala pracovat aby sa tie uska uvolnili 🙂
Nestresuj urcite to bude ok 🙂
Ja som s mojim synom lietala od malicka nic mu netreba davat deti v takom veku znasaju lietanie, vzletanie a pristavanie ovela lepsie ako dospely moj dost casto zaspal hned ked sme nastupili do lietadla ale aj ked nezaspi vobec sa nemusis obavat mam s tym bohate skusenosti vela krat som so synom letela ani nebude vediet co sa deje deti znasaju velmi dobre take veci

@freyjanr Neviem preco by sa mal zadrhnut vo velkom dopravnom lietadle 🙂 mne teda pri vzlete aj prilete dost zaliehaju usi a ked si predstavim, ze sa to deje malemu babatku, tak ja som urcite za ten caj.
My sme leteli uz s velkackou (15m), ale 4 lety dost kratko po sebe (2+2 v rozmedzi 11 dni) a dojcila som ju pri kazdom vzlietani a dosadani prave kvoli usiam.