Letecky do Chorvátska s deťmi

siska07
19. feb 2019

Prosim poradte, chceme ist letecky do Chorvatska. Nejake pekne miesto, ubytko, all inclusive, pre deti (8 a 5r), nie daleko od letiska? Dakujem krasne

korunka1
19. feb 2019

@siska07 a ako my tu máme vedieť, pri ktoromžeto letisku Ti máme vyhľadať to ubytko.🤔

siska07
autor
19. feb 2019

@koru letisko je jedno ktore. hladam nieco overene..pre deti a all inclusive.

jankalukasova
19. feb 2019

@siska07 neviem ci je prave HR spravnou destinaciou na tento druh dovolenky...

siska07
autor
20. feb 2019

@jankalukasova preco myslite? Autom nemozeme ist, preto letecky a nieco kde si oddychneme my, aj deti, nie apartman ale hotel, ak ma niekto nejaku skusenost..

jasminet
20. feb 2019

Tui blue jadran v Tučepi - myslím ale z Viedne sa lieta. A asi hodku od letiska... My do Chorvátska len autom a len apt.

yellow28
20. feb 2019

@siska07 nechcem radit, ale ist letecky do Chorvatska do hotela s all inclusive je zbytocne predrazena dovolenka, ktora za tu vysoku cenu neponukne sluzby a kvalitu ako v inych destinaciach...

siska07
autor
20. feb 2019

@yellow28 dakujem, no to je pravda, ale inak ako letecky nemozeme ist, a nechceme ist do ubytovania kde si sami varime, nemusi to byt teda spickovy hotel, ale napr. penzion s penziou, aspon polovicnou, ideal plnou, koli detom.. ak by ste vedeli o niecom..

kengurica
20. feb 2019

@siska07 zadané do GOOGLE.COM https://www.zajazdy.sk/dovolenka-chorvatsko-let.... Neviem, či to niekto využíva vobec. Možno tu na MK ani takého nenájdeš, pretože Chorvátsko je blízko, na letisku musíš byť nejaký čas pred odletom , len síce netrvá dlho, ale kým sa vymotas z letiska, plus transport do hotela..... A druhá vec, keď to porovnáš s cenou služieb napríklad v Turecku, tak je to ndnormslnh rozdiel, čo za tu cenu dostaneš napríklad tam. Neviem síce prečo hľadáš túto nezvyčajnú kombináciu let+AI, keď tam sa zrovna chodí prevažne autom+vlastná strava. Trošku by ma zaujímalo dôvod tejto nezvyčajnej požiadavky.

yellow28
20. feb 2019

@siska07 ja sa snazim pochopit tvoje dovody, len som ti chcela fakt poradit, ze sa to neoplati. Ja som tiez nieco podobne hladala a ked mi vyhodilo konecnu sumu pre stvorclennu rodinu, tak za to mas take Turecko, ze decka sa "zblaznia" z tych atrakcii... Ak trvas na Chorvatsku letecky ok, ale na tie hotely s all inclusive sa u nich vykasli, lebo to za tu cenu nestoji. Najdi teda letenky cez web a cez napr. booking najdes penzion, pripadne ich potom oslov priamo.... V dnesnej dobe uz vsetko najdes na nete.... Drzim palceky, nech najdete ubytko, s ktorym budete cela rodinka spokojni... Konkretny tip nemam, mne sa pacili hotely napr. v Opatiji, ale zase len opakujem za tu cenu mas uplne ine sluzby v Turecku. A to mi ver, ze som sa mu dlheee roky vyhybala a po prvom raze som zostala v nemom uzase, co vsetko je v dobrej cene..

lana015
23. feb 2019

@siska07 nečítala som všetky príspevky, tak neviem odkiaľ chceš do HR letieť, ale zásadný problém je, že od skracovania danube wings tuším v 2013 roku do HR zo Slovenska nič nelieta. Predtým skrachovali aj sky europe a Ryanair sa síce vlani hotoval spustiť pravidelnú linku, ale nakoniec z plánov vzislo. Čiže jedine z Viedne. Neviem kedy sa chystáš, ja S malým od 3 rokov chodím a posledné roky na Istriu, sme tam z BA za 5 hodín A fakt si neviem predstaviť byť bez auta. Napríklad vlani sme boli v Poreci a v okoli sme chodili aj do aquaparkov, do dynoparku sme šli pozrieť, auto je V Hr dosť praktická záležitosť. Tam nie sú také rezorty, kde by som vydržala byť týždeň 2 zavreta so synom. Možno v sibeniku ten detský hotel, hneď vedľa neho je aquapark, ale ja sa občas aj do ticha na samotu potrebujem odviezť, tak asi som neporadila, ale letecky keď tak by som šla len do Zadaru, lebo tam je letisko len 8km od mesta, všade inde sú dosť ďaleko Split aj Dubrovník no a do zagrebu nemá zmysel letieť.

lana015
23. feb 2019

@yellow28 nie je všetko o cene, možno ju ťahá k Jadranu 🙂)))). No a keď chce niekto all inclusive ponúkať mu penzión a oslovovať priamo..... cccc, by si si ako agent v cestovke nezarobila 🙂))) - ale mier, to len podrypujem. Ja Turecku odolavam veľmi statočne a mám na to viac dôvodov, ale tí čo tam chodia, potvrdzujú tvoje slová, a tiez najmä štatistiky za posledné 2 roky. Fakt sú aj dobre rezorty v HR, ale možno si ich kvôli cene nenavstivila. Problém je, že naše cestovky majú slabý výber a oproti nemeckým hrozne ceny, nedostanú také zľavy na tie necelé 3 mesiace, ktoré ledva naplnia. Nemci nemajú problém od mája do októbra. No ktorý dôchodca u nás si dopraje v máji dovolenku v all inclusive hoteli v HR. Čiže tie ceny ubytovania treba z viacerých uhlov posúdiť, ako všetko na Slovensku ☹.

lana015
23. feb 2019

@siska07 ten detský hotel je v solarise - andrija sa volá, ale cez slovensku CK by som nešla a už ani nebude nič voľné, jedine rakúske alebo nemecké CK, prípadne booking.com. Majú božskú kuchyňu a pre deti skvelý program po celý deň. Dajú sa využívať aj služby vedľajších rezortov no a deti láka najmä vodný park hneď vedľa. Mňa tam išlo šľak trafiť, ja more uprednostňujem 🙂)))

jasminet
23. feb 2019

v rovinj je aj family hotel amarin

lucyluv
24. feb 2019

Z Viedne viem že sa lieta do Splitu a Dubrovniku. Split letisko je ževraj vzdialenejšie od mesta a mora, ale to som len googlila. My sme leteli do Dubrovniku, z tade to bolo tuším autobusom 45min do centra Dubrovniku. Ale to bolo pred pár rokmi, neviem ako je to tam teraz s čistotou mora

yellow28
24. feb 2019

@lana015 jasneee, rozumiem, co si mi chcela povedat, ale prave, ak by som bola pracovnik CK, tak jej ponuknem dovolenku, ktora sa jej viac oplati, nielen na nej zarobit 🙂 a sama pisala, ze to teda nemusi byt hotel s all inclusive, ze staci penzion s plnou penziou. V Turecku som zazila nemeckych dochodcov, ktory tam bezne travili 2 mesiace... Chorvatsko bola kedysi moja topka kvoli moru, ale co ti poviem, decka sa najradsej rochnili v bazenoch v Turecku 🙂 no po poslednom raze v Baske Vode, som sa zatala, ze toto uz nie... More sice prenadherne, ale vytratila sa povestna chorvatska pohostinnost, typicka atmosfera, jedlo, hudba, prijatelne ceny pre nas Slovakov.... Vsade sa prisposobovali Nemcom, Anglicanom, vsade ich jedla, ceny....zamestnanci restauracii, barov a pod. boli prevazne Ukrajinci....naozaj to stratilo caro....mozno este na Istrii je to ine, ale tam zase s mensimi detmi by som kvoli skalnatym plazam nesla....ale prajem autorke, aby nasla dobru dovolenku podla jej poziadaviek 🙂

hettinka
3. mar 2019

@siska07 pozri si cestovku Vitkovice tour, lietajú z Prahy a z Ostravy a majú veľa ubytovania. www.ckvt.sk

hettinka
3. mar 2019

@yellow28 máš skreslene predstavy, na Istrii sú aj pieskové plaze, aj z okruhliakov, aj skaly... treba si vedieť vybrať. Ceny stúpli preto, že sú už v EU a museli sko aj my zaviesť na všetko registračné pokladnice, všetko zdaňujú. A Nemci a Angličania sú tam aj preto, že odmietajú cestovať do nebezpečných krajín ako su Egypt, Tunis, Turecko a aj Francúzsko.