icon

Letíme na Sicíliu

paloma76
27. mar 2022

Ahojte, prosím kto tam už bol ? Viete mi napísať + a - ? Na čo sa pripraviť ? Nejdeme cez cestovku . Dakujem za každý názor, radu , či zážitok ❤️🙏❤️. Kika

barboraamatejko
Autor odpoveď zmazal
luccija
27. mar 2022

@paloma76 jedna kocka z MK tam býva teraz má nenapadne meno možno ju niekto označí.Tusim aj auto požičiava🙂

ma77
27. mar 2022

@barboraamatejko Oni tak jazdia v celom IT masaker nepoznaju stopky smerovky nič😲

zzzuzzzu
27. mar 2022

@paloma76 ... je tu jedna velmi mila kocka, myslim @hagarik, skus jej napisat, zije priamo na Sicilii, ak sa nemylim

paloma76
autor
27. mar 2022

@zzzuzzzu Dakujem❤️

paloma76
autor
27. mar 2022

@ma77 áno, to sme počuli , radšej sa budeme presúvať autobusom . Budeme na 4 miestach . Potraviny ako? Reštiky? Asi draho , že?

adka8zlocha
27. mar 2022

@paloma76 Ahoj, my sme leteli do Catanie, tam sme ostali myslim 3 dni, no teraz by som si na Cataniu nechala tak max 1 den, nebolo tam toho az tak moc na obdivovanie a niektore ulice mimo hlavnej boli dost podivne 😁 Restiky nas prekvapili ze boli cez siestu zavrete, cize sme sa nestihli vacsinou najest 😁 byvali sme potom u rodiny pri Oliveri, tam sme sa stravovali sami, ceny sa mi nezdali nejake vysoke... obcas sme zasli do restiky, kde to cenovo samozrejme bolo inde, hlavne na turisticky vychytenych miestach. Ale doteraz spominam na tu zmrzlinu a na granolu ☺ urcite vyskusajte... a uzite si to, Sicilia ma kopec nadhernych miest, oplati sa pozriet co najviac 😊 inak, co sa tyka verejnej dopravy, vlaky boli pomerne spolahlive ale busy chodili niekedy dost nadivoko. ”

paloma76
autor
27. mar 2022

@adka8zlocha Dakujem. ❤️My prilepíme do Tripani . Tam tiež prespime a presúvame sa ešte na 3 miesta .

paloma76
autor
27. mar 2022

@zzzuzzzu Dakujem, napísala som jej 👍🏻👏

eviku777
28. mar 2022

@paloma76 Bola som, letela som do Catanie mali sme letenku + booking + auto

eviku777
28. mar 2022

@eviku777 Trapani, Palermo, Treba urcite vidiet

paloma76
autor