icon

Letná dovolenka Chorvátsko - Krk

6. jan 2022

Ahojte, uvažujeme nad letnou dovolenkou v Chorvátsku na ostrove Krk. Sme dvaja dospelí a dve deti. Chcem sa spýtať na Vaše názory, plusy a mínusy, poprípade pláže, kde sa Vám páčilo. Jediná podmienka je pozvoľný vstup do mora. Ďakujem

Strana
z2
leadan
8. jún 2023

Dievčatá, vedeli by ste poradiť aj konkrétny apartmán 2+2 kde ste boli spokojní?

katarina0123
29. jún 2023

Ahojte, bola niektorá z vás konkrétne v starej baške? ako tam je? bojím sa ,aby sme sa tam nenudili, že vraj je to také súkromie bez ničoho. Ideme prvý septembrový týždeň tak hádam tam nebude už zima :D

luccija
29. jún 2023

@katarina0123 zima nebude určite my sme tam boli veľa x prelom augusta raz až do 5.9.Ale chodíme do Basky.

katarina0123
29. jún 2023

@luccija toto by malo byť skor, stará Baška taka nejaká dedinka

luccija
29. jún 2023

@katarina0123 ano, viem kde to je.No je to kľudne niekomu to vyhovuje a hľadá práve také miesto.Ved si pozri fotky na webe my sme sa tam boli jeden deň kúpať, ale ja mám rada rušno, zmrzlinu, obchodíky na promenade

luccija
29. jún 2023
katarina0123
29. jún 2023

@luccija idem to pozrieť, tak idem 2 krát do Chorvátska ešte nie som celkom zbehlá ako čo 🙂 možno to ešte prehodnotíme a nepojdeme tak an dlho aby sme sa nenudili :D

luccija
29. jún 2023

@katarina0123 keď sa budete nudiť pôjdete večer do Basky, alebo sa kúpať na celý deň.A potom budeš rada za prazdnejsiu pláž🤪je tam pekne neboj sa len nie kaviareň, pizzeria na každom rohu

lienka445
22. jún 2024

ahojte, chcem sa spytat ci su v Baške nejaké detské ihriská? chystáme sa s deťmi- 4 a 1 rok a nenašla som tam nič 🤷🏻‍♀️

luccija
22. jún 2024

@lienka445 jedno mini je na pesej zóne pri zmrzline oproti hotelu Corinthia a smerom na kemp kúsok 200 m odtiaľ su skákacie hrady, motokakary, trampolíny platené ...celý taký areál plus minigolf, stoly na stolný futbal .. za zetony

Strana
z2