Letná dovolenka Chorvátsko - Krk
Ahojte, uvažujeme nad letnou dovolenkou v Chorvátsku na ostrove Krk. Sme dvaja dospelí a dve deti. Chcem sa spýtať na Vaše názory, plusy a mínusy, poprípade pláže, kde sa Vám páčilo. Jediná podmienka je pozvoľný vstup do mora. Ďakujem
Ahojte, bola niektorá z vás konkrétne v starej baške? ako tam je? bojím sa ,aby sme sa tam nenudili, že vraj je to také súkromie bez ničoho. Ideme prvý septembrový týždeň tak hádam tam nebude už zima :D
@katarina0123 zima nebude určite my sme tam boli veľa x prelom augusta raz až do 5.9.Ale chodíme do Basky.
@luccija toto by malo byť skor, stará Baška taka nejaká dedinka
@katarina0123 ano, viem kde to je.No je to kľudne niekomu to vyhovuje a hľadá práve také miesto.Ved si pozri fotky na webe my sme sa tam boli jeden deň kúpať, ale ja mám rada rušno, zmrzlinu, obchodíky na promenade
@luccija idem to pozrieť, tak idem 2 krát do Chorvátska ešte nie som celkom zbehlá ako čo 🙂 možno to ešte prehodnotíme a nepojdeme tak an dlho aby sme sa nenudili :D
@katarina0123 keď sa budete nudiť pôjdete večer do Basky, alebo sa kúpať na celý deň.A potom budeš rada za prazdnejsiu pláž🤪je tam pekne neboj sa len nie kaviareň, pizzeria na každom rohu
ahojte, chcem sa spytat ci su v Baške nejaké detské ihriská? chystáme sa s deťmi- 4 a 1 rok a nenašla som tam nič 🤷🏻♀️

Dievčatá, vedeli by ste poradiť aj konkrétny apartmán 2+2 kde ste boli spokojní?