Letná dovolenka s deťmi na piesočných plážach
Baby je tu nejaká co uz plánuje letnú dovolenku? Rozmýšľam, ze kde pôjdeme tento rok. Kde odporúčate s detmi? Pláž chceme len čistý piesok. Mam dve deti . Ďakujem
dovolenku neplanujeme este
ale ak chces piesocnate plaze, tak urcite taliansko
@anonym_autor ak s deťmi a piesočnatá pláž, tak veľmi odporúčam Sardíniu, tam je skoro každá pláž taká, buď biely, žltý, oranžový alebo sivý piesok, pozvolný vstup do mora skoro všade, a krásna čistunká a teplá voda 🙂
@anonym_autor S deťmi odporúčam napríklad Mallorku, Korfu, Bulharsko, Zakynthos, Menorcu, severný a južný Cyprus, Thassos, tam všade sú krásne pieskové pláže.
Ak nemáš predsudky,tak určite aj Tunisko Mahdiu alebo ostrov Djerba a super je aj v Marsa Matrouh.
@anonym_autor ak s deťmi a piesočnatá pláž, tak veľmi odporúčam Sardíniu, tam je skoro každá pláž taká, buď biely, žltý, oranžový alebo sivý piesok, pozvolný vstup do mora skoro všade, a krásna čistunká a teplá voda 🙂
@anonym_b6f0ec a kde by ste mi poradili? Moze byt napríklad aj nejaký hotel. Keďže som pozerala Sardiniu a tam mi také vysoké ceny nahodilo a ešte bez jedla
@anonym_b6f0ec a kde by ste mi poradili? Moze byt napríklad aj nejaký hotel. Keďže som pozerala Sardiniu a tam mi také vysoké ceny nahodilo a ešte bez jedla
@anonym_autor aj ja by som poprosila poradit s vyberom na Sardinii.
A ozaj, ubytko v sukromi tam existuje, neviete? Lebo ja hotely nemam rada.
@anonym_autor Boli sme tam pred mesiacom a áno, zájazdy na Sardínii sú drahé. Hotel Is Serenas Badesi Resort.
@anonym_autor my chodievame cez súkromných ubytovavatelov, na fb je skupina kde ich je takých viac.
@anonym_autor aj ja by som poprosila poradit s vyberom na Sardinii.
A ozaj, ubytko v sukromi tam existuje, neviete? Lebo ja hotely nemam rada.
@anonym_b423a0 my máme apartmán na Sardínii, a prenajimame ho 😉 a áno je pravda že tam je veľa krásnych pieskových pláží
S detmi by som isla na Thassos. Nie je tam az tak horuco,more teple,nie je tam taka masovka ako inde.
Južný Cyprus, Protaras úžasná pláž aj more každý deň sme sa kúpali. Budúci rok ideme už 3x
My sme sa v Piatok vrátili z Egypta. Prima Life Makadi bay, skvelý hotel, krásna piesková pláž. Výborná dovolenka. Už pozerám aj budúci rok. Sme 2+1(syn 6r, pol dovolenky bol pod hladinou a šnorchloval).
Taliansko, ja milujem Kalabriu celkovo, nádherné pláže, len piesok, žiadne skaly a teplé more.
Tak na letnú dovolenku TENTO rok už radšej zabudni...
🙂
Tak na letnú dovolenku TENTO rok už radšej zabudni...
🙂
@orisker a to preco? 😀
My máme čisto piesočné pláže. Španielsko, denia
@anonym_49821c ,
nuž v zadaní témy máš: "... ktorá plánuje LETNÚ dovolenku. Rozmýšľam, že kde pôjdeme TENTO rok..."
A tento rok končí o dva mesiace a leto už bolo.
@orisker ja nie som autorka. Ale mas pravdu. To som si vobec neuvedomila. Automaticky som to brala, ze hlada dovolenku na leto 2026 😆 ale super postreh 👍🏻👍🏻👍🏻
Inac, kedze aj my zvykneme kupovat FM, tak tiez sa mi niekedy tie roky miesaju 😆
Závisí aký chcete rozpočet to ste 2+2? Chorvátsko, Taliansko okolo 2500 s tým, že si musíte všetko variť, alebo All inclusive letecky tam treba rátať okolo 4000-5000, masaker sú tie dovolenky cenovo
@anonym_autor odporúčam Taliansko-Kalábriu, Tyrhénske pobrežie, sú tam piesočnaté pláže s pozvoľným vstupom do mora. Dá sa letieť až do Lamezia Terme nízkonákladovkou za pár €. Odtiaľ napríklad aj vlakom po pobreží do rezortu, ktorý si vyberiete. Je to super aj s výhľadom a pre deti zážitok. Na skok je aj Sicília a historická Taormina. Prípadne na sopečné ostrovy. My máme radi Taliansko a radi sa tam vraciame. Ale keďže s manželom radi spoznávame krajinu, plánujeme budúci rok taký trip (Rím - must be, tam sa vždy minimálne na dve noci zastavíme, odtiaľ rýchlovlakom do Lamezia Terme) tam ešte nemáme ubytko ale budeme hľadať v okolí mesta Tropea. Stravu neodporúčam penziu (taliani sa nevedia predať napríklad tak ako turci a vždy sme boli sklamaní) iba raňajky si dáme, zvyšok strava mimo. Nie je to až tak drahé, ceny sú približne rovnaké ako u nás a oveľa chutnejšie ako v hoteli. Máme jedno dieťa 4 roky. Rozpočet okolo 2500€ určite na 7 dní ak si chcete užiť peknú dovolenku aj so zážitkami, pokiaľ neplánujete sedieť len pri mori.
Závisí aký chcete rozpočet to ste 2+2? Chorvátsko, Taliansko okolo 2500 s tým, že si musíte všetko variť, alebo All inclusive letecky tam treba rátať okolo 4000-5000, masaker sú tie dovolenky cenovo
@zuzubb007 nepreháňaj s tými cenami
@anonym_autor Cyprus, alebo Kalabria
@zuzubb007 nepreháňaj s tými cenami
@anonym_autor Cyprus, alebo Kalabria
@anonym_92679d si nepozerala dovolenky asi že? Lebo chodím kazdy rok a mám presne destinácie nasledovane čo koľko stoji, a zase skús ísť do Turecka do dvoch hviezdičiek a uvidíš tie krásne švabiky a iných kamarátov
My sme sa v Piatok vrátili z Egypta. Prima Life Makadi bay, skvelý hotel, krásna piesková pláž. Výborná dovolenka. Už pozerám aj budúci rok. Sme 2+1(syn 6r, pol dovolenky bol pod hladinou a šnorchloval).
@wiwi28 ahoj boli ste spokojny v prima live? My sme boli minuly rok prvykrat v egypte v alibaba palace a na jun som zaplatila prima live zalohu. Chcem vyskusat cast makadi. .
@wiwi28 ahoj boli ste spokojny v prima live? My sme boli minuly rok prvykrat v egypte v alibaba palace a na jun som zaplatila prima live zalohu. Chcem vyskusat cast makadi. .
@slavomira236 áno boli sme veľmi spokojný. Čistota hotela, pláž, úroveň služieb pre nás všetko ok. Jediné prečo ideme v júli inam je ten, že pláž je dosť malá a bojím sa, že v top sezóne bude preplnená.
@slavomira236 áno boli sme veľmi spokojný. Čistota hotela, pláž, úroveň služieb pre nás všetko ok. Jediné prečo ideme v júli inam je ten, že pláž je dosť malá a bojím sa, že v top sezóne bude preplnená.
@wiwi28 dakujem tak sa tesim. Deti chceli znova alibabu je tam fajn aquapark ale ja nerada tie iste hotely navstevujem a este hned rok po sebe . To makadi ma laka koli snorchlu tak vyskusame. A cenovo je to taka zlata stredna cesta kedze ideme este aj do tuniska prvy krat. Lehatka viem ze su tak natesno tam to mam nastudovane no to sme mali aj tento rok v tureckej alanyi tak snad to dame aj v prime.
@wiwi28 dakujem tak sa tesim. Deti chceli znova alibabu je tam fajn aquapark ale ja nerada tie iste hotely navstevujem a este hned rok po sebe . To makadi ma laka koli snorchlu tak vyskusame. A cenovo je to taka zlata stredna cesta kedze ideme este aj do tuniska prvy krat. Lehatka viem ze su tak natesno tam to mam nastudovane no to sme mali aj tento rok v tureckej alanyi tak snad to dame aj v prime.
@slavomira236 akože mne tie lehátka úplne tragické neprišli. Nemám veľmi s čím porovnávať bola to po dlhej dobe naša prvá dovolenka tohto typu. A naozaj neležíte susedovi rovno na lehátku. Personál dbá na to aby boli zachované prechody. Pláž aj more je menšie ale za nás top..Šnorchel rovno z pláže, voda krištáľovo čistá. Izby veľké a čisté. Väčšina personálu priateľská aj bez bakšišu...Ale stalo sa, že pár zamestnancov natvrdo vypýtalo. My ideme rovnakú oblasť len iný hotel.

@anonym_autor my sme v stredu objednali dovolenku do Turecka. Tiež mame 2 deti