icon

Letná dovolenka v Chorvátsku

obcansr
26. feb 2013

Ahojte žienky viem že je to možno skoro ale rada by som vedela ak chodíte na dovolenku do chorvátska kde sa vám najviac páči. Hladám nejaké super miesto pre nás. Viete niektorá odporučit 🙂)

reisi
1. júl 2013

@959touareg ja som velmi casto v Chorvatsku dovolim si tvrdit aj ked ta nepoznam ,ze ovela castejsie ako ty a teda stretavam same krasne rodinky s detickami co sa spravaju milo, inteligentne a teda nech si papkaju co len chcu.Veru aj zmrzku maju v ruke 😉 😀 Nechcem sa vobec hadat iba poukazat, ze toto veru nie a ja som velky lokalpatriot a musim branit ked treba. 😀

something
1. júl 2013

A tiez by ma zaujimalo ako ste zhodnotili akym tonom pisem, ked pisem a nerozpravam...asi tak...uz ste si tu urobili uzavery na zaklade par slov 🙂

something
1. júl 2013

@horana Inak ked mam kvoli akciam prejst cele mesto a v kazdom obchode kupit nieco ine lebo je to v akcii, tak v konecnom dosledku zase len prejazdi po meste to, co som mohol nakupit inde...Tak mrzi ma ak som niekoho urazila..proste je to pre mna nepredstavitelne a tiez sme nie vzdy mali peniaze...ked sme nemali, tak sme nikam nechodili

maca_p
1. júl 2013

@something ale tak to uz snad zachadzas do extremu, o tej zmrzke a pive...
a v konecnom dosledku nie je jedno, ci jedia chorvatsku muku, alebo slovensku? ryza bude vzdy len z azie, coca cola je tiez jedno, kde je vyrobena a tak by som musela pokracovat. a zasa ked idu ludia na dovcu, ktori maju zahrady, tak ked ma doma fajne domace ajciny, cibulu, tak nalozi do kybla polocervene a auto odvzie. my si tak bravame - teda nasi nam nabalia, ked ideme v seone. preco nie? radsej minut prachy na nieco ine, ako na zeleninu, ktora je taka ista ako tam a v letoviskach aj neprimerane predrazena. no a nas pripad, kedze sme ubytovani v minidedinkach, tak tam toho cerstveho moc nekupis... ja ked si mam teda vybrat ci 4 dni a vsetko kupovat tam, tak si radsej nohy mocim 7 dni a napakujem plne auto (co teda s dvomi detmi a s kocikom ) mame tak ci tak. co sa tyka balenej vody, mm vypije 3 flase mineralky alebo sladenych vod denne a to min. cize ked nechcem ist prve 3-4 dni do supermarketu, tak hodime dva baliky vody do auta. nerobi nam to problem. co sa tyka spotreby, tak neratam kazdy cent, co prekracujeme rychlost, alebo mame pustenu klimosku...
nechcem polemizova, kto prezije aku, ci lepsiu, ci horsiu, ci luxusnejsiu dovcu, lebo nam osobne to vychadza len na to chorvatsko. ja tam ocenujem hlavne primeranu klimu, podobnu kuturu, to ze sme mobilni, mame po svojej osi moznost rychlo vyhladat LSPP (to je na nasich dovolenkach bezne 😝 ) a hlavne to, ze sme schopni byt do 12 od. doma na rodnej hrude.
cize toto je asi pohlad na nasu dovcu co sa tyka prakticnosti.

horana
1. júl 2013

Medzi mat a nemat moze existovat aj kategoria mat tak tesne.
Nie kazdy chodi na dovolenky len ked uz ma fakt velku rezervu.
Niekto ide radsej na kratsie ci vobec, ale hlavne aby sa tam nemusel obmedzovat, do krajiny kde sa moze rozsupnut restiky, prip. all. Ma prioritu v tom "luxuse", hlavne jest co vidi.
A niekto ide radsej na dlhsie, ale "obmedzi" sa tam, ide mozno kvoli krajine, klime, ma hodnoty inde. Urcite sa tak usetrit da, ludia si to vacsinou preratat ozaj vedia.

A s tym behanim po akciach, neviem ako teraz, ale pred par rokmi ked bolo relativne blizko, povedzme po ceste z prace viac obchodov kde v kazdom zo skusenosti sa oplati iny tovar, da sa na vacsom nakupe na par dni usetrit skutocne aj s ohladom na cestovne, ci uz autom alebo aj busom a to prekazatelne. Mnoho napr. dochodcov je na tom doslova zavislych. A vedia si to skutocne zratat.

maca_p
1. júl 2013

to by sme tu muselii poukazat aj na kazdeho druheho bratislavcana, alebo pohraniciara, ktori chodia nakupovat mimo slovenska niekolko x do mesiaca. napr. ja taku moznost nemam.

stresmenka
2. júl 2013

Ahojte dievcata neviete mi niektora poskytnut tel.cislo, alebo mailovu adresu priamo na nejake konkretne ubytovanie kde ste boli pacilo sa vam a vzali ste si kontakt na domacich. Dakujem vam viac cez spravy 🙂

lucina1100
2. júl 2013

Ahojte baby, nechcela som sa vcera pripajat do diskusie, lebo ma to dost nahnevalo co som tu citala, ale dnes sa zapojim, pretoze suhlasim s Vami. Ja len tolko poviem mi s manzelom nemame deti a mame dost penazi a nemusime triet biedu zijeme si dobre, ale ako pise HORANA tie restiky su akoze nic moc a v kazdej restike to iste pizza, ryby, miesane maso, alebo maso bravcove s hranolkamy, potom kare z hranolkamy a kuracie z hranolkamy a potom vsade cestoviny na tri rozne sposoby. A to chcem povedat ze ja si z domu zoberem potraviny z kazdeho rozka troska ale neberem plne auto, ale jednu igelitky len aby som mohla urobit rychlu veceru ked prideme z plaze, lebo ja by som nevydrzala byt hladna a na veceru var nepojdem v plavkach z plaze sa najest. A vobec ma to nezatazuje urobit rychlu veceru ktora mi trva fakt 15 min. a potom bereme chladnicku do auta ako si myslim kazdy co ide autom a tam si zoberem maslo, sunku, syr, 6 ks reznov obalenych a potom este dva kusky na steaky co robi manzel a este vajicka a to si myslim ze neni take hrozne bo na ranajky co budete chodit kazdy den do obchodu sa tam tlacit pre sunku? mi chodime kazde rano do pekarne na cerstvy chlebik a staci nam. A za dalsie ja si idem na dovolenku odychnu a nie kazdy den a vecer behat po restikach ja si radsej sadnem na terasku a pozeram na more a s manzelom popijame karlovacko radler ten je fantasticky a klebetime a krochkamesi bo mi ideme na dovcu brutalne unaveny a zniceny tak sme radi, ze sedime a odychujeme. A mi dokanca ani vody nebereme zo sebou ani piva nic len 4 flasky sirupu a robime si tam vody zo sirupom, lebo iba to nam chuti a preto mam byt daky chudak co si do auta zobere nieco? a inak mi chodime v aute 5 aj so svokrovcami a sme brutalne nabeleny a mame spotrebu 4,2 l / 100km, to si myslim ze je super spotreba az genialna.

lucina1100
2. júl 2013

@maca_p 😉 , suhlasim stebou vo vsetko, pretoze to je somariny ked nato nemas sed doma na riti. preco netreba sa rozhadzovat a ukazovat aky som geroj ako som pisala mi sa mame z muzom dobre a mame dost penazi, ale ja som skromna osobka a nebudem mynat za kazdu cenu, ale za dalsie mne sa ani nechce behat kade tade po restikach a obchodoch ked tam pridem som rada, ze som rada a ze si mozeme odychnut 😅

mirka0703
2. júl 2013

Ahojte, prave som zacala citat vase diskusie....a hovorim si wau...ked niekto berie pol kufra len jedla....:D ale nikomu to nezazlievam.....ja som si len povedla ze pre mna to nebude ziadna dovolenka ked tam budem musiet varit..... Takze u nas to bude navsteva restik....resp. nejake potraviny kde kupim len veci na ranajky.....

Ale chcela by som sa spytat ci bol niekto na ostrove Rab-Lopar? my tam planujeme ist tento rok ale neviem ci najdeme ubytko na mieste.... Vlastne nemame dane miesto kam presne pojdeme takze spontanne nieco vyberieme cestou.... Len by som chcela vase radi ohladom ubytovania....ake mate skusenost....a ceny byvaju na noc ci osobu...? zatial som nasla cca 40e na osobu noc....

alenockap
3. júl 2013

@obcansr ahoj,je tu nová téma Dovolenka do Chorvátska , a tam sú popísané aj ceny za ubytko- že dvoj izbový apartmán 100e 😀 , ďalšia pani napísala že 50e...ved to je strašne veľa.... hlavne ked viem,že v Bg je dvojizbový apartmán za 30e.... nič v zlom,len konštatujem 🙂

maca_p
3. júl 2013

@mirka0703 to nie je o tom, ze musis varit, ale o tom, ze chces. a jasne, kazdy travi dovcu tak, ako jemu vyhovuje a tak ako si moze dovolit. tu skor islo o to, ze to zachadzalo tak trochen k posmeskom.
ja ked porovnam 14 dni all inclusive v egypte este be deti a 14 dni v chorvatsku, tak jednoznacne beriem po svojej rezii chorvatsko. i ked ani to nie je dokonale. ale ked sa do egyt vyberie i co ten najväcsi zgrlos, tak urcite si jedlo brat so sebou nebude. i kd si pamätam, ze j som si tam brala asi 3 baliky chrumiek a nejake keksiky, lebo co keby ma prepadol v noci hlad a ja hladna nezaspim 😀

mirka0703
3. júl 2013

@maca_p ved ja to nikomu nezazlievam a o tom vareni to nie je ze nechcem...ale ked uz som na dovolenke chcem si naplno oddychnut.... ale kazdy podla moznosti.... A co sa tyka tych posmeskou tak je to hrozne ze niekto napise otazku a po chvili na neho utocia... a sladkosti ako kavenky a horalky si beriem aj ja :D

obcansr
autor
3. júl 2013

@alenockap no ja nikomu nazor neberiem ale ešte som nenašla app pre 2 za 100 e, to je asi skor hotel , my sme momentálne v Podgore v jednom app super full výbava 4 spálen po 2 postele , 2 kúpelne, mame aj prácku, odsávač par ale berie to ozaj von takže žiaden smrad od varenia atd nejdem všetko písat a sme 8 a stojí nas to na 10 dní 1150e🙂 ja som zato aby som mala na dovolenke postel nie rozkladací gauč , niekedy pozerám na cenu ale niekedy nie, je to fakt že niektorý dávajú nehorázne ceny lenže tej cene musí vyhovovat aj ubytovanie nedám 1000e za nejakú barabiznu. Treba hladat a vždy sa nájde niečo čo bude vyhovovat.

obcansr
autor
3. júl 2013

neviem čítala som tu príspevky ale poviem vám jedno , každý ide na dovolenku a vie čo si može dovolit a čo nie , ja napríklad sa nebudem stravovat v reštike nakolko mam male dieta a viem isto že mi to nezje tak si uvaríme to čo mame radi a je to ok, ja sa ani v reštikach stravovat nechcem , ked tak niekedy vyjdeme von niečo vyskúšat ale žeby som tam mala jest stále tak to nie, a nevaríme ako doma že vypekáme atd , také lahké ani v tom teple to tak neberie jest, teraz sme girlovali rybky čo sme si ráno kupili 🙂 sme totiž vv Podgore 🙂 a berieme jedlo z domu , nie vela napíšeme si čo asi budeme varit a podla toho berieme ešte ani raz sme nič domov nebrali🙂 a radšej pojdem na zmrzku aleb pizzu a na nejaký adrenallín ako utrácat v reštikach za jedlo tolko moj názor :DD tak vam prajem príjemnú dovču 🙂 a je tu krásne čistučké more 🙂

959touareg
3. júl 2013

@maca_p
momentalne som dosla z dovolenky, takze si spatne citam postu a tam mam tuto diskusiu.....takze na tvoj prispevok iba tolko napisem....Egypt sa s HR neda vobec porovnat. je 100x lacnejsi ako HR. HR vobec nie je lacna dovolenka. pokial ju mienis samozrejme prezit tak, ako napr. v Egypte. Egypt mas za babku, sice treba vediet hladat. nie brat hned prvy hotel, ktory ma uputa na prospekte.
pisem ale za seba. nevnucujemn moj nazor nikomu. proste pre nas je HR ovela, ovela drahsie ako Egypt. Egypt je najlacnejsia dovolenka, ziadny iny stat ti neponukne taky luxus za taku cenu co Egypt. ked si uvedomis, ze tam ides lietadlom, mas tam all, vsetko co ti tam ponukaju....mas sa ako prasa v zite za malo penazi.
ale zase je to ako porovnavat hrusky s jablkami. tieto 2 staty sa nedaju porovnavat.

959touareg
3. júl 2013

@mirka0703
pises za mna. v prispevku zo vcera o 18:47 presne takto si predstavujeme dovolenku v HR aj my. jedine co si tam kupime v markete a urobime na izbe su ranajky.
ale kazdemu podla jeho gusta. kto si predstavuje dovolenku tam s donesim plneho kufra jedla, nech si ma. aj 2 kufre. mne je to uplne jedno. mne do kufra ledva vojde jedna taska s oblecenim, takze aj keby som chcela jedlo zobrat,nemozem. to, co som pisala bol iba moj nazor a takych ludi nechapem, ako oni nechapu mna. mne proste nejde do hlavy to, ze naco nosit z SK to jedlo, ked si ho mozu kupit aj tam a varit si. 😒 ale ked im to vyhovuje, tak OK.
jedine co by som mozno este brala su sladkosti,nakolko tie nase oblubene tam nemaju. ale naopak v retazcoch sme tam pokupili sladkosti, ktore su tie iste ako u nas. cena rovnaka. takze nemam co riesit.
toto je diskusna tema a kazdy si napise svoj nazor a je pochopitelne, ze tie nazory budu vzdy odlisne.

maca_p
3. júl 2013

@959touareg iste, preto som uviedla zrovna egypt, pretoze je to neporovnatelne a tam by urcite nevaril ani najväcsi zanietenec 45°C teplot.

959touareg
3. júl 2013

@lucina1100
usmievam sa nad tvojim prispevkom,kde pises, ze sa nemienis rozhadzovat a utracat, tvarit sa ako geroj, opisujes vas financny stav.....na toto ti odpisem iba tolko...mne je to uplne jedno kolko mate penazi, to je to posledne co mna u niekoho zaujima, tiez to mam v pazi kto kolko utraca, je to kazdeho osobna vec. ked nato ma,prosim. su to jeho peniaze, tak preco nie? ked sa citi na dovolenke dobre ,preco by neutracal a nedoprial si? zato geroj, ako to nazyvas ty,nemusi byt.
a podla mna netreba lietat po restikach ked sa chces najest. nam to napr.pride normalne na obed zodvihnut rite z lehatok a ist sa naobedovat do restiky na plazi, dat si kavu,pivo, alebo cokolvek. zaberie nam to max. 1hodinku. a vecer detto. clovek sa osprchuje, oblecie a ide sa prejst .no a v ramci prechadzky si niekde sadne a naveceria sa. my absolutne nepobehujeme a nehladame restiky ako stopovacie psy. ktora sa nam pozdava, ideme a sadneme si do nej. a je nam jedno, kolko co stoji. ked nam to ide na chut,objedname si. ale mozno prave preto nepobehujeme po vsetkych restikach a nehladame najlacnejsiu..alebo neviem ako si to myslela to pobehovanie po nich. a varia tam vynikajuco, vsade kde sme jedli.
a vobec to nie je vycerpavajuce ako pises. vycerpavajuce pre mna by bolo prave to varenie na dovolenke. toho mam doma dost kazdy den. aj ked sa casto stravujem v hoteli.
podla toho co pises na dvl nikde nechodite? akonahhle sa ubytujute, tak po cely cas chodite iba trasa apartman a plaz? ze rano idete na plaz a vecer spat na ubytovnu? ziadne prechadzky, brusenie po okoli? ak ano, tak z toho by ma porazilo po dvoch dnoch. ale poznam takych. my potrebujeme stale niekde chodit, denne sa pohybovat, spoznavat okolie, miesto kde sme,domacich. takze vidis, kazdy sme iny a kazdy travi dovolenku po svojom. 😉

959touareg
3. júl 2013

@maca_p
ale coby, da sa aj tam. a to rovno na pusti pri beduinoch , kde sme mali 55 - 60 stupnovu teplotu. pekne na tavych bobkoch. a ake chutne to bolo. 😀 🙂

maca_p
3. júl 2013

@959touareg diky, som tam dostala faraona, kazdy den som pozerala a vyzyvala nebo, nech mi posle charter 😀
a tie tavy sa mi hnusili. chudence smradlave, neobriadene... jedinu vec co tam kvitujem, to bolo nadhere koralove pobrezie a raz mohamed. no a aby som nebola kulturny barbar, aj vylet do kahiry bol fajn, len hladanie wecka bola tortura. v narodnom muzeu boli 3 a z toho 2 nefungovali. bleee.

959touareg
3. júl 2013

@maca_p
Egypt je moja srdcovka. nedam nan dopustit. aj ked teraz je to tam opat 😢 😢 😢
a mala si origos faraona, alebo crevnu virozu? lebo ludia aj na bezne prehnanie povedia faraon. su v Egypte, tak faraon je vsetko.

lucina1100
4. júl 2013

@959touareg no takto na obedy chodime kazdy den, pretoze ked som na plazi tak som hladna a ako som pisala potrebujem pravidelne jest. Ale ja som pisala v mojich prispevkoch o veceriach nam sa nechce chodit vecer von a nehladam najlacnejsiu restiku nato s manzelom niesme odkazany, ale ja si idem odychnut no nam vecer sa nechce ist von prvych minimalne 8 dni a napisem ti aj preco a ja basku vodu poznam na spamet a vsetko na okolo v pravo v lavo aj s predu aj zo zadu aj okolite dedinky mame pobehane este ked sme mali prve roky chut brusit a chodit. a idem sa dostat k pointe, preco sa nam nechce chodit, pretoze sme si s manzelom samy dvaja postavili dom, plus garaz plus letnu kuchynu kde sme chodili od 15.30 do 23.00 hod kazdy od boha den, potom chodime do prace ktora je tiez vycerpavajuca a za dalsie sme minuly rok koncili vysoke skoly tak nebud mudry ako salamunova rit, kazdy nech si robi na dovolenke co chce netraba druhych kritizovat a vyvysovat sa tu si mamicky pisu svoje nazory a postrehy a nik nekritizuje a to su dve rozdielne veci.

maca_p
4. júl 2013

@959touareg neviem co to bolo, ale trvalo to 7 dlhych predlhych dni. jedavala som akurat ranajky a veceru, presne som si stopla 10 minut a sup ho na wc. + neskutocne krce, nase imodium nezabralo a dokonca ani ich lieky, kupovane v tamojsej lekarni. mozno je to nahda, ale skutocne to na mna prislo po navsteve vnutra pyramidy 😀 . ubytovana som bola v kahire v ***** movenpicku, a v sharm al shakeu v holiday in, cize hotely na cekom slusnej urovni. no proste odvtedy lenn tam, odkial sa dohrabem aj po vlastnych nohach domov. vobec sa necitim ukratena o zvysok sveta mimo europy 😉 . a este lepsie, ked sa nemusim stravovat po hoteloch. inak suhlasim s
@lucina1100, ze nie kazdemu sa chce, nie ci na to ma alebo nema stravovat p restikach a hoteloch. mne nie, cize ja volim inu variantu, co i ma v konecnom dosledku vyjde nie lacnejsie. inak si myslim, ze privatne ubytovania su co do hygieny na lepsej urovni a premelie sa v nich mensie mnozstvo ludi, co sa odraza na spolocnom stravovani a ubytovacich sluzbach. dokonca aj na slovensku chodime zatial len na privaty. moje take posledne memento bol hotel fran v javornikoch teda stravovanie bolo otrasne, mukove polievky, na druhy sviatom vianocny nam dali jest vyprazany syr a hranolky, vsade po hoteli cigaretovy smrad, izby bez zavesov, cize sme to tam vyzali asi do silvestra rana a zbalili sa a prasili het. neviem, mozno iba ja mam smolu 😀 , ale ja aj do ktorej pokladne sa postavim, tak sa zbrzdi chod 😝

959touareg
4. júl 2013

@maca_p
to mi je luto s tym Egyptom, ze si si ho nevychutnala, ono ked to u teba trvalo dlho a ani po 2. dnoch dobratia Antinalu ti nebolo lepsie, mala si OKAMZITE utekat ku lekarovi, dal by infuzie a za pol hodinku by si ani nevedela, ze ti nieco bolo. tak sa to tam robi. mas stastie, ze si neskoncila horsie, kedze si to tak dlho mala.
inac HR mame tiez radsej na sukromi, v aparmanoch. raz sme tam skusili hotel- minuly rok, ze ako sa nam bude pacit a napisem ti, ze horor. odvtedy v HR nechceme hotel ani zadarmo a to bol super hotel, krasny areal, no pre nas to uz nebolo to HR, ktore chceme a pozname my.
a asi pritahujes smolu podla toho, co ta tu citam. ☹
zelam ti tohto roku prijemne stravenu dovolenku a nech sa vam vydari, iste to bude HR.
@lucina1100
k tvojmu prispevku nemam co dodat. aj ked som sa dozvedela vela o vasich financnych pomeroch, majetkovych pomeroch, o ukoncenom vzdelani, sice to mi vrta v hlave, najma ked citam tvoje prispevky....no ked ho mas, OK. tu VS ma dnes uz naozaj kazdy, nie je to nic extra. 😉najma tie- ukoncene na sukromnych skolach.

maca_p
4. júl 2013

@959touareg a to nie je vsetko, v spanielsku som asi na 3 den dostala zapal priedusiek, zas som nemohla ist len tak domov, kedze som bola busom 😀 , pred dvomi rokmi mm dostal v chor. ladvinovy zachvat, ale tam sme to mali na skok zo starej novalje do novalie na LSPP 😅 ... v holandsku som dostala extra svrbiacu mykozu a u nas volne dostupny canesten akoze nehrozi, pekne k doktorovi...
no a neda mi opomenut napisat, ze ked sme odchadzali z chor. raz lialo ako z krhly a nam nefungovali stierace a druhy raz nam na chor-mad. hraniciach vyvrela voda v chladici, treti raz sme s navigaciou tak zabludili a v tom case bola prave na mad. dialnici dazdova prietrz, ze ju uzatvorili len par minut, ako sme stihli prejst. 😀
a este som zabudla dopisat k predchadzajucemu prispevku, ze v tom egypte som si snorchlovala o dusu, ani som nezbadala, ze ma prud odniesol, ze som nevladala uplavat silny prud naspät, tak ma ovialo az do susedneho resortu, kde dovolenkoval prezident vtedajsi husni mubarac sa tusim volal. no a vsade bola policajna ochrana, tak aj na mori mali jachtu. hadzali mi lano, aby som vyliezla, ale ja som bola hore bez, len s plutvami a snorchlom. som sa strasne bala, co by zo mna zostalo, keby som vyliezla. tak som sa robila, ze nepocujem ich policajne vyzvy. nejak som sa dohrabala k brehu, ale po rozpalenom piesku by som naspät nepresla, tak som od plavcika vyzobrala take tie umele sandale, asi o 5 cisel väcsie 😎 , bol zlaty - pozical. k faraonu asi tolko, ze som tam bola v 2002 a to bol relativne taky zaciatok ery v tejto krajine. delegatka bola kocka, co sa tam viac starala o miestnych mladikov a slovakov nechala napospas osudu. ale vediet o infuzkach, v tom case urcite by som si nechala pretiect zilou 🙂
a este ked sme na silvestra nastvani odchadzali z hotela fran, tak chumelilo, metelilo a podvecer ked sme zapli doma spravy, tak vyhlasovali, ze v makove je kalamita, ze je odrezany od sveta.

cize, ak by chcel s nami niekto ist na dovolenku, ja som vas upozornovala 😀

959touareg
4. júl 2013

@maca_p
ono teraz sa clovek na tom smeje, ze? no vtedy ti do smiechu urcite nebolo. 😀
ale to sme na tom podobne. keby som zacala pisat nase prusery, tak koniec. napr. my mame problem s tym, ze ked prideme do niektoreho statu,kde XY rokov neprsalo, prave vtedy zacne, alebo zmeskame v Egypte vlastne lietadlo a to sedime uz v hale, kde pustaju ludi do lietadla, zazitky co mam ja s lekarmi v Egypte, to je na jednu knihu. co pobyt -to lekar tam,poznala som hadam kazdeho v hoteloch,dokonca aj na klinikach. revolucia v Egypte,prevrat v Egypte- tam sme vzdy boli, dokonca ani neviem ako sme sa ocitli priamo v dave demonstrantov. akurat teraz si hovorime, ze co vobec robime doma, ked tam to opat vrie a my sme tam nie. a o tomto prevrate som vedela uz tyzden dopredu, kym vobec zacal,nakolko mi o tom pisali domaci z Egypta, ze 30.6. sa tam uskutocni, bol pripravovany. takze sme tam uz mali byt v predstihu. a kopa inych veci. 😕

luba142
5. júl 2013

Ahojte, nepotrebujete niektora obuv do mora damsku?

lucijja
9. júl 2013

@luba142 co mas v ponuke??? 🙂

luba142
9. júl 2013

@lucijja ano mam v bazare tu , ak sa mi to nepodari zajtra vymenit za mensie tak ju predavam 🙂 Alebo ak mas zaujem tak predam aj tebe a ja kupim mensie