icon

Letná dovolenka v Chorvátsku

obcansr
26. feb 2013

Ahojte žienky viem že je to možno skoro ale rada by som vedela ak chodíte na dovolenku do chorvátska kde sa vám najviac páči. Hladám nejaké super miesto pre nás. Viete niektorá odporučit 🙂)

Strana
z6
raduska12
28. máj 2014

Babyyy prosím ake máte skúsenosti s Cirkevnicou??! ideme s 3ročnou.. dajte typ na ubytko najideálnejšie polpenzia 😅 ďakujem

mimina323
28. máj 2014

pls, mám otázočku, chystáme sa do chorvátska, dá sa cestovať na občiansky?? alebo musí byť pas?

trasko
30. máj 2014

@mimina323 dospelaci aj obciansky staci,ale deti musia mat pas

lencika
31. máj 2014

ano jasnacka dospely obciansky a deticky pas stale to plati joooj aj ja by osm isla

smajlik323
31. máj 2014

@lucinka1104 ahoj , a kde si objednala a aky datum kolky idet ,ze vas to vyslo 600 e ?

oli_
4. jún 2014
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

ahojte 🙂 Ja len, že na tému dovolenka v Chorvátsku nájdete na tejto stránke mnooožstvo inšpiratívnych článkov, tipov a rád, aj vlastných aj zozbieraných.. tak pozrite, dúfam že sa budú páčiť a že pomôžu sa zorientovať..
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/chorvatsko/

Sú tam články napríklad o:
- najlepších plážach pre páry
- plážach pre rodiny s malými deťmi
- chorvátsku a jeho najnavštevovanejších oblastiach, čo sa kde dá vidieť
- cestovaní do chorvátska
- ceste autom a tipoch, trasách atd....

riverparkdanceschool
18. jún 2014

LAST MINUTE PONUKA LEN ZA 477 €!

marek408
18. jún 2014

@obcansr Vyskusaj toto, nove, zaujímave, pre rodinky s detmi, ihriska, blizko na plaz. www.solaristravel.sk, blizsie info na cisle, kt. je na stranke.... 😎

Strana
z6