Lietanie s Ryanarom - kočík
Ahojte, je tu niekto, kto letel už tento rok s ryanarom a bral so sebou kočík pre dieťa? Či je nejaké obmedzenie, čo sa týka kg, neviem túto info nikde nájsť, len to že je zdarma, lebo napríklad s austrian keď sme leteli, sme museli mať kočík do 10kg, tak preto sa pýtam, budeme letieť z Viedne a náš kočík, ktorý by som chcela brať, má tesne nad 10kg. Ďakujem
@emao ahojasi vcera som videla na fb video s tipmi na lietanie a myslim, ze tam islo prave o ryanair, brali kocik a bral sa ako dve batoziny- podvozok aj sedacka/vanicka osobitne (oni mali taky, ze to nebol jeden kus)
@emao ahojasi vcera som videla na fb video s tipmi na lietanie a myslim, ze tam islo prave o ryanair, brali kocik a bral sa ako dve batoziny- podvozok aj sedacka/vanicka osobitne (oni mali taky, ze to nebol jeden kus)
@janetinka27 kocik sa neberie ako 2 batoziny .... ale musis sa rozlozit -co je logicke.. ak je kocik rozkladatelny-samozrejem stitok dostane na obe casti pripadne ak je v obale jednom tak len na ten obal ..
@emao nie ryanair nikdy nemal vahu na kociky
max. 20 kg/baby equipment, bezplatne 2 druhy/3 kusy-casti
max. 20 kg/baby equipment, bezplatne 2 druhy/3 kusy-casti
@kacusik69 prosím ťa vezme Wizz Air alebo R. aj kočík aj vajíčko bezplatné ak dieťa nemá 2 roky t.j.nema samostatne sedadlo?
@kacusik69 prosím ťa vezme Wizz Air alebo R. aj kočík aj vajíčko bezplatné ak dieťa nemá 2 roky t.j.nema samostatne sedadlo?
@anastazia93 ano… dieta do 12 rokov ma narok na 2 druhy baby equipment (kocik, autosedacka/vajicko, cestovna postielka - kombinacia dvoch druhov) z max. 3 casti

@emao môže mať aj nad 10.
Kamoška nedávno letela ryanarom s Venicci a ten ma vyše 13kg