icon

Lignano Sabbiadoro

simika_hajulka
12. nov 2013

boli ste tam niekto? spokojnosť?či?🙂

Strana
z2
gitulka
16. sep 2015

Aj my sme boli v rezidencii Yachting - 35 -člená skupina od 5.9 do 12.9. 2015 . táto dovolenka nemala chybu. Apartmány boli čistučké, doslova voňali, kuchynka s plným vybavením.Socialne zariadenie na úrovni, aj fén. Mali sme plnú penziu - slovenské kuchárky varili veľmi chutné slovenské jedlá .Chodili sme na verejnú pláž vzdialenú asi 10 min. cesty.Na záver sme navštívili Benátky. Za všetko patrí vďaka CK Piešťanytour. Na budúci rok ideme znova.

anita26
10. máj 2016

@usacek79 ahoj,podarilo sa ti nájsť tú divokú pláž? Ako to tam vyzeralo, ako bola prístupná? A hlavne, kde sa to nachádza..dakujem....my ideme v lete s deckami do lignana, ubytko máme síce až na konci pláže, v tej užšej časti, ale radi preskúmame aj iné pláže...

usacek79
10. máj 2016

@anita26 ahoj, nie, neboli sme 😀 opat sme sa napokon rozhodli pre nase milovane Grecko 😉

summerlili
11. máj 2016

@anita26 dovolím si odpovedať ja. Tá kvázi divoká pláž, aspoň tú, ktorú mám na mysli ja, sa nachádza akurát tam kde je pláž najužšia, t.j. takmer na konci Sabbiadorra. Tak prakticky hneď za ňou. Pri pohľade na obrázky Lignana Sabbiadorro je to úplne vpravo kde sa to zatáča do cípu a hneď za ním je prístav. Volá sa to aj psia pláž, lebo tam chodia najmä psíčkari. A my sme tam hneď zrána chodili na mušle zbierať.

anita26
11. máj 2016

@summerlili dakujem, tak to bude na skok...ak to nebude celé od psov.....

summerlili
11. máj 2016

@anita26 Alebo ešte môže ísť o inú pláž, ktorá je na konci Sabbiadorra (ale opačným smerom), t.j. úplne vľavo, prakticky na začiatku Sabbiadorra. Ale to by ste mali od ubytka kde budete zrejme bývať doooosť ďaleko. Na peši po promenáde určite takú dobrú 1/2 hodinu. To skôr autom. Je to pláž ešte pred kempom.
Tam kde budete vy, je už pokoj, oveľa menej ľudí. My sme bývali v strede Sabbiadorra s najväčším návalom, ale takto sme to hľadali, chceli byť blízko všade.

hrackyzrozpravky
14. jún 2017

Ahojte o par dni odchadzame na 10 dni do LIgnana. Bola som tam pred 10 rokmi, odvtedy sa tam urcite toho vela pomenilo. Apartman som rezervovala cez taliansku agenturu eurekawelcome.it, budeme ubytovani hned vedla plaze pri parku. Budem rada ak napisete nejake odporucania, co je zaujimave v Lignane , kam sa oplati ist najest a nejake vylety.

Dakujem

adav
15. júl 2017

Ahojte akurat sme sa vratili z Lignana Riviera,je tam krasne,ale nikdy viac,boli sme okradnuti o 1200€ +vsetky cennosti,takze v prepocte 2000€,pocas dna ked smeboli na plazi sa nam vlupali do vily,vytiahli sklo na balkone,zaujimave ze vedla ziju majitelia,ktori nic nevideli,majitel sa so svagrinou o tom ani rozpravat nechcel hned odisiel,estenam aj auta prehladali a vyhodili kluce,tie sme nakoniec nasli,no hotova katastrofa,potom nambolo povedane ze sa tam uz kradlo,takze vam radim do vily Pelariny nechodte!!!!

adav
15. júl 2017

Lignano Riviera VILLA PELLARINI !!!! Isli sme cez taliansku agenturu nikdy viac!

zade
19. júl 2017

Ahojte, ako je to s posteľným oblečením v apartmánoch. Ten náš má v popise za poplatok. Môžem si priniesť vlastné? Nie kvôli ušetreniu pár eur, ale .... dcérka je atopik a periem jej všetko len v špeciálnych pracích prostriedkoch. Agresívne neznáša. Je to možné?

Ako sa dá zrealizovať výlet do Benátok? Dajte tip. Dík.

miricka77
19. júl 2017

@zade ahoj.my ideme teraz v piatok vecer do Caorle,pradlo beriem,pre mna s priatelom len taky tenky prehoz pre deti vezmem obliecky a uvidim.co som a pytala,kludne si mozes zobrat.
Do Benatok mu planujeme ist posledny den poobede autom a odtial potom na noc domov.je to odtial cca 70 km po dialnici.

vroni
19. júl 2017

@adav, velmi by ma zaujimalo, preco ste nevolali policiu, pan majitel by si zrazu na vselico spomenul...
My chodime uz roky do hotela Marina Uno a spokojnost absolutna. Ziadna dovolenka snov to nie je, ale na vyjasenie sa deti a vycvachanie v mori idealne, za pomerne malo penazi. Bibione ani Caorle nas neoslovilo.

nika028
19. júl 2017

Ahojte. Oplatí sa ísť do Lignana aj bez ubytovania že pohľadáme na mieste.Chceme ísť prvý týždeň v septembri. Ďakujem za odpoveď.

jaruskatt
19. júl 2017

ahojte. Mi ideme do Lignana od soboty 🙂 Oplatí sa tankovať v Rakúsku, alebo ani nie? Ideme hlavným ťahom na Gratz

kacenka255
19. júl 2017

@jaruskatt aj my ideme v sobotu =D v ktorej casti lignana budete?

sorciera24
19. júl 2017

@jaruskatt samozrejme, a odporucam natankovat aj an poslendej pumpe pri Villach, elbo v IT tankovat je samovrazda.....tam sa nedoplatis....

adav
19. júl 2017

@vroni no volali sme aj hned prisli,povedali ze niesme prvi ani posledni,vsetko spisali,tam sa vraj velmi vykradaju tie vilky,no mohli nas aspon v agenture upozornit,tam pani povedala ze sme mali citat talianske noviny

vroni
19. júl 2017

@adav, no, dobra krava (ta pani v agenture), ja by som skusila nejaku nahradu skody v agenture vymahat, ked sa taketo pripady vyskytli.castejsie, mal byt vo vile v kazdom pripade sejf. Hoci sa tak trochu cudujem, co ste to vsetko vliekli, ze to bola az taka skoda (neber osobne, ja do Talianska beriem len tricka, plavky a kratasy a potom uz len pasy a kreditku. Mobil mam pevne prirasteny k telu. Sperky zostavaju doma - nie kvoli kradezi, ale po morskej vode vzdy potrebovali cistit u klenotnika, to mi nestoji za namahu)

adav
19. júl 2017

@vroni no boli sme tam 2rodiny tak sa toho nakopilo a do buducna budem vediet ze len kreditku treba brat

jaruskatt
19. júl 2017

Co sa tyka vyletov z Lignana, kam odporucate? V Benatkach sme boli pred 2 rokmi. Teraz uvazujem nas Terstom... a Muslickovy ostrov. Vraj lodka odchadza z pristavu v Sabbiadoro...viete mi popisat blizsie?

zade
19. júl 2017

Dievčatá, kde máte uzatvorené cestovné poistenie? Tiež cestujeme v sobotu 🙂

jaruskatt
20. júl 2017

@zade priamo cez cestovku... Union

jaruskatt
20. júl 2017

V utorok a stredu sa ma trochu zhorsit pocasie na 27° a ma prsat...
Dajte tip na atrakciu, výlet 🙂
Mušličkový ostrov - boli ste? Kedy a odkiaľ ide lod? ⛵

jankaborka
14. jan 2018

Viete mi niekto poradiť, či sa tam dá aj niekde stanovať? Nejaky auto camping neviete, ci sa tam nachadza ? dakujem kraasne za info

Strana
z2