Ľutujete peniaze na dovolenky v zahraničí?
Tak my tento rok zatiaľ 5 clenna rodina 700 Eur a veeelka spokojnost, no možno na jeseň bude exotika, este sa uvidi, ale teda vlani sme minuli na 3 letecké dovolenky 13 Tis Eur. Mali sme na to, neľutujem...keď sú peniaze treba ist a neidkladat na neskor.
A čo vy?
Zas, ďalšia ? 🤣🙈
Aby som ti aj odpovedala, nie neľutujem ani cent.
Sumy písať nebudem ani keď som ako anonym.
Nemám tú potrebu.
toto vazne? dalsia tema? preco preco ?
ja nelutujem, neviem kde ste boli za 700 euro 🙂 ale asi ani v stane, to ste spali v aute?
nas len ubytko vyslo na 12 noci 800 euro a to sme spali v chate.
tak ma zaujima , ak sa teda chces chvalit tym ze si dala 700 euro napis, kde ste boli spali jedli co ste videli
nic v zlom ale toto je dnes uz aspon tretia tema ohladom minania penazi na dovolenky. da sa minut aj 100e ked budem chodit cely tyzden na kupko doma a 10 tisic ked pojdem letecky na all niekam k moru a mozem byt spokojna v oboch pripadoch
Dalsia provokacna debata o dovolenkach?
@viestta toto je vyslovene provokacna tema. uz podla sposobu pisania. MK straca uz naozaj uroven. zachvilu si budeme porovnavat asi pocet orgazmov ci pocet dni nasho cyklu. a kolko vloziek a tamponov sme usetrili.
@anonym_autor mám na to ten istý názor! my chodime na dovolenky len autom,ale deti aj my mame zážitky..ja neľutujem,ale muž občas frfle,že za to mohol mat to a to..ale v konečnom dôsledku sme spokojní..my ma drahé dovolenky nemame,snáď deti keď vyrastú,tak si budú užívať iný kus sveta ak ich to bude zaujímať a mat na to financie.Ja osobne keby som mala veľa eur,tak cestovanie je pre mna TOP.
za posledných pár dní asi 3 téma o dovolenkách. Kvôli čomu...
za posledných pár dní asi 3 téma o dovolenkách. Kvôli čomu...
@deti95060810 uz aj 4ta
@viestta toto je vyslovene provokacna tema. uz podla sposobu pisania. MK straca uz naozaj uroven. zachvilu si budeme porovnavat asi pocet orgazmov ci pocet dni nasho cyklu. a kolko vloziek a tamponov sme usetrili.
@balerina2025 tak to ja porovnavat naozaj nebudem 😁
Si sa chcela pochvalit?
5 clenna rodina za 700€ to kde ste boli a na kolko? v stane na sirave?
13 tisic nas bezne stojí jedna dovolenka a to chodime aj 3x do roka. Neľutujem ani euro. ☺️
Nie, nikdy neľutujem peniaze za ktoré spoznávam svet.
Dnes tretia???
Dnes tretia???
@tilly ja uz sa riadne bavim na tom,ale skonci leto a bude po temach.
Nás stála dovolenka 7000 eur pre dvoch.Dnes sme boli v potravinách , nákup za 80 e a predavačka sa má opýtala či chcem igelitku za 0,15 centov? Akože mohla mi ju dať zadarmo k tak drahému nákupu.Tak ma to vytočilo, že doma som objednala ďalšiu dovolenku za 7600 e.Skôr nákup tej igelitky ľutujem, lebo doma mám plátenky 🤔
@balerina2025 tak to ja porovnavat naozaj nebudem 😁
@romino sa maaas , bud rad ze nie si zena, nemusis minat na zenske potreby 😂
K téme. Nie, neľutujem. Ľutujem peniaze na druhý monitor, ktorý si budem musieť kúpiť, ľutujem peniaze za mobil, ale tiež potrebujem, ľutujem peniaze za auto, ktoré už budem musiet vymeniť, ale za cestovanie (u nás to nie sú dovolenky, ale poznavacky) mi nie je ľúto
@anonym_autor Nelutujem peniaze za dovolenku, to su (z mojho pohladu) najlepsie utratene prachy. A ak niekto lutuje, tak nech sedi doma na riti a na dochodku moze spominat, ako utieral prach, alebo pucoval hajzlik😉
K téme. Nie, neľutujem. Ľutujem peniaze na druhý monitor, ktorý si budem musieť kúpiť, ľutujem peniaze za mobil, ale tiež potrebujem, ľutujem peniaze za auto, ktoré už budem musiet vymeniť, ale za cestovanie (u nás to nie sú dovolenky, ale poznavacky) mi nie je ľúto
@tilly presne, ja lutujem tie sumy za servis auta kazdy rok, to lutujem a presne, aj to ze potrebujem novy telefon, aj to lutujem. ale peniaze za dovolenku, kde som si oddychla, nelutujem. mame kopec peknych spomienok to je hlavne.
lutujem aj to kolko kazdy mesiac odvadzam do statu pritom ani netusim ci vobec este bude o par rokov daky dochodok a ci bude mat kto na nas robit,
lutujem ze z nasich penazi podporujeme darmozracov, napriklad.
@vladuska20 no mojenervy. To fakt dve nestačili?
@tilly evidentne,nie.Ved uz bude konec leta tak aj temy skoncia.
Niekto asi nevie prezit, ze druhi chodia na lepsie dovolenky, tak aspon dufa, ze mu sem potom napisu, ze lutuju, ze tie prachy za to vyhodili. No, ludia sme rozni, niektori zavidia kazdy prd.
@balerina2025 telefón mením až keď už fakt odchádza, aj to nerada. Auto budem meniť po 10 rokoch, ale odkladám to, ako sa len dá. Ale ani tie cesty neboli tento rok bohviečo. Minulý rok sa nám moc nedarilo, tak sa musíme tento rok uskromniť, ale budúci rok bude lepšie.
@anonym_autor človek, ktorý na to má sa nepotrebuje tým prezentovať.
@vladuska20 za chvíľku začnú, koľko darčekov je akurát apod...
Vylety/dovolenky a investovania do seba/nas ( napr. Zdravotne ci esteticky) nelutujem vobec
@balerina2025 telefón mením až keď už fakt odchádza, aj to nerada. Auto budem meniť po 10 rokoch, ale odkladám to, ako sa len dá. Ale ani tie cesty neboli tento rok bohviečo. Minulý rok sa nám moc nedarilo, tak sa musíme tento rok uskromniť, ale budúci rok bude lepšie.
@tilly mne odchadza

A este som sa dnes docitala,ze z hypoteky sa da zit,a hypoteku daju kazdemu len tak pre pekne ocka,a vlastne kazdy kto ma hypoteku je socka

Dalsia provokacna debata o dovolenkach?