Ľutujete peniaze na dovolenky v zahraničí?
Tak my tento rok zatiaľ 5 clenna rodina 700 Eur a veeelka spokojnost, no možno na jeseň bude exotika, este sa uvidi, ale teda vlani sme minuli na 3 letecké dovolenky 13 Tis Eur. Mali sme na to, neľutujem...keď sú peniaze treba ist a neidkladat na neskor.
A čo vy?
@vladuska20 4 témy a nie 3 ? Nieco mi uslo ? 😂
@bessie12 su uz 4,na temu dovolenky
@bessie12 este je o najlacnejsej dovolenke
@bessie12 su uz 4,na temu dovolenky
@vladuska20 viem o 3 temach. Kde je ta 4ta ?
Preco si admin mysli, ze je rec len o zahranicnych dovolenkach? Vsak minat peniaze na dovolenku sa da aj tu, na Slovensku. Okrem toho nikto nespominal cudzinu
Štyria dospelý cca 1400 eur Turecko plus na blbiny 400 eur ..spokojnosť nemám chuť platiť veľké peniaze za dovolenku radšej to miniem inde.ale kazdy nech si robí ako chce
@anonym_autor nikdy som neľutovala ani 1,00 cent na dovolenku mnou zaplatenú/ zaslúženú. Zážitky a spomienky mi zostávajú. Ale tá závisť z okolia paštekárov🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ a MK, to je fakt choré.
@vladuska20 viem o 3 temach. Kde je ta 4ta ?
@bessie12 no ved to je ta o tej najlacnejnejsej dovolenky,potom to chvalenia luxusnou dovolenkou,tato tema a este tiez o tej luxusnej dovolenky,takze su 4
Dievcence, zabudli ste na Mikulasa😉
@dskjhfdlkdjhl jezis ano,mikulas a co najvecsi balicek
@dskjhfdlkdjhl jezis ano,mikulas a co najvecsi balicek
@vladuska20 Nielen najvacsi, ale hlavne nie iba jeden a este je dolezite, co v nom je😉
@vladuska20 Nielen najvacsi, ale hlavne nie iba jeden a este je dolezite, co v nom je😉
@dskjhfdlkdjhl A nie len sladkosti ale aj ine blbosti
@dskjhfdlkdjhl A nie len sladkosti ale aj ine blbosti
@vladuska20 ved prave, na to presne narazam😉
Nás stála dovolenka 7000 eur pre dvoch.Dnes sme boli v potravinách , nákup za 80 e a predavačka sa má opýtala či chcem igelitku za 0,15 centov? Akože mohla mi ju dať zadarmo k tak drahému nákupu.Tak ma to vytočilo, že doma som objednala ďalšiu dovolenku za 7600 e.Skôr nákup tej igelitky ľutujem, lebo doma mám plátenky 🤔
@anonym_1f502e tašky musia byť zo zákona spoplatnené. Predavačka za to nemôže. 😏
To vážne ste tak povysenecke ,že len kto koľko dal za dovolenku? A je úplne jedno či sa chvastate tým či ste minuli veľa alebo malo. Fuj .
@anonym_1f502e tašky musia byť zo zákona spoplatnené. Predavačka za to nemôže. 😏
@patriciah1 Je to písane ironicky.Robim v obchode a presne tie čo chodia na tie tisícové dovolenky, majú problém zaplatiť igelitku.Netreba brať všetko vážne 🙈
Peniaze investovane do dovolenky ( a to nemyslim 500 e na osobu) nelutujem, ale tie ceny su fakt prehnane, bez ohladu na to, ze si to niekto moze dovolit, dat 7.000 alebo 10.000 za par dni dovolenky, je fakt nonsens. (Bez ohladu na to, ci je to fakt pravda alebo fantazia podporena internetovou anonymitou). Presne chapem, ze ludi, ktori nemaju na bezne vydavky, to moze nahnevat a mozu aj obdivovat a zavidiet. A tie rady, ved nech sa snazi a zarobi si, nie vzdy a vsade sa to da. Ved majte trochu empatie.
Peniaze investovane do dovolenky ( a to nemyslim 500 e na osobu) nelutujem, ale tie ceny su fakt prehnane, bez ohladu na to, ze si to niekto moze dovolit, dat 7.000 alebo 10.000 za par dni dovolenky, je fakt nonsens. (Bez ohladu na to, ci je to fakt pravda alebo fantazia podporena internetovou anonymitou). Presne chapem, ze ludi, ktori nemaju na bezne vydavky, to moze nahnevat a mozu aj obdivovat a zavidiet. A tie rady, ved nech sa snazi a zarobi si, nie vzdy a vsade sa to da. Ved majte trochu empatie.
@anonym_6bd4b2 Takze ak dam za dovolenku 10000, tak sa nemam k tomu priznat, aby som nahodou niekoho nenasrala? Bude sa potom dotycny citit lepsie?
Sa s tym chvastaš??? Trocha úbohé napísať že ste boli 3 x a koľko vás to stalo ked kopec ludi na dovolenku nechodi lebo na to nemajú. Za ďalšie radšej sa pochválim ako som za brutálnu cenu kúpila paradnu dovolenku a že sa 5 člena rodina zmestila do 1200 e so všetkým.
@anonym_6bd4b2 Takze ak dam za dovolenku 10000, tak sa nemam k tomu priznat, aby som nahodou niekoho nenasrala? Bude sa potom dotycny citit lepsie?
@dskjhfdlkdjhl to necham na tebe, naco sa ma pytas? Ja som napisala svoj nazor, snad vies sama, co mas robit. Ja si uzivam zivot bez toho, aby moji " susedia" vedeli nieco o mne a mojom zivote, nepotrebujem nic nikomu hovorit.a potom su taki, co vsade a kazdemu vykricia, kde boli a kolko minuli.
@dskjhfdlkdjhl to necham na tebe, naco sa ma pytas? Ja som napisala svoj nazor, snad vies sama, co mas robit. Ja si uzivam zivot bez toho, aby moji " susedia" vedeli nieco o mne a mojom zivote, nepotrebujem nic nikomu hovorit.a potom su taki, co vsade a kazdemu vykricia, kde boli a kolko minuli.
@anonym_6bd4b2 Tak, ale teraz neriesime susedov, ale diskusiu o cene dovolenky. Ak niekto taku diskusiu zalozi, tak asi ocakava, ze mu ludia napisu, kolko dali. Alebo maju radsej klamat, aby zakladatel diskusie bol spokojny?
@anonym_6bd4b2 Ja tiez znamym nevesiam na nos, ake mam vydavky, ale ak sa rozhodnem reagovat v nejakej diskusii na takuto otazku, tak nevidim dovod, preco by som mala pisat, ze som minula 1000, ak som minula 10000.
@anonym_6bd4b2 Tak, ale teraz neriesime susedov, ale diskusiu o cene dovolenky. Ak niekto taku diskusiu zalozi, tak asi ocakava, ze mu ludia napisu, kolko dali. Alebo maju radsej klamat, aby zakladatel diskusie bol spokojny?
@dskjhfdlkdjhl susedia su v uvodzovkach, preco asi??? To bolo myslene obrazne, susedia v zmysle "ludia okolo mna alebo aj mamicky na koniku". Nuz nic, idem robit nieco zmysluplne, toto nema zmysel.
@dskjhfdlkdjhl ked sme boli prvy krat v Tunise,prvy krat deti leteli,maly mal pol roka,teraz sme sli po 2r,vtedy nas to stalo 5500eur,a po tych 2r 6500eur,deti rastu,aj maly bol vtedy infant,vsetko zadarmo.
Vidia len a len tu sumu,nic ine nevidia.A kedze budu buduci rok deti opet starsie a chceme ist inam aj uz aj s inou cenou musim ratat.
@dskjhfdlkdjhl susedia su v uvodzovkach, preco asi??? To bolo myslene obrazne, susedia v zmysle "ludia okolo mna alebo aj mamicky na koniku". Nuz nic, idem robit nieco zmysluplne, toto nema zmysel.
@anonym_6bd4b2 No, asi to fakt nema zmysel, lebo absolutne nerozumies, co Ti pisem a teda ja napr. tych susedov v uvodzovkach nevidim, asi si ich do povodneho prispevku nedala😉 Tak chod robit nieco, co vies a mas rada.
@anonym_6bd4b2 Beriem spat, tie uvodzovky tam su. Zvysok ale plati😉
dovolenka mi vzdy dala najviac a najkrajsie spomienky, ako materialne veci a setrenie a cakanie na lepsie casy 😎
dovolenka mi vzdy dala najviac a najkrajsie spomienky, ako materialne veci a setrenie a cakanie na lepsie casy 😎
@zobaka spomienky co pretrvavaju cely zivot.
Nikdy na dovolenky neľutujem ani cent.
Aj my sme boli tento rok uz Na 3 dovolenkach a ešte n'as jedna caka. Kolko n'as stali dokopy neviem. Nakolko nevediem uctovnictvo. A? Nie som o nic viac ani o nic menej ako ti Co neboli možno n'a ziadnej alebo su n'a dovolenke keazdy druhy mesiac
Peniaze minuté na dovolenky a výlety nikdy neľutujem.

@ktobytobolpovedal vidis,uz su 4ri a do rana pribudne mozno dalsia,ja socka budem citat v robote na nocnej.