icon

Má niekto skúsenosť s dovolenkou v júni na ostrove Vir?

elem23
19. jan 2025

Dobrý deň, prosím Vás má niekto skúsenosť s dovolenkou v júni v Chorvátsku? Z pracovných dôvodov musíme preložiť dovolenku a jediný termín je v období od 1-16.juna.... konkrétne ostrov Vir. Má niekto skúsenosť a podelil by sa s ňou, prosím? Ďakujem

zalka
19. jan 2025

Moja mama bola tuším 02.6.- 14.6. v Pakoštane, a more mali teplé pred pár rokmi. Ale čo som čítala tak Pakoštan je známy tým, že je tam teplejšie. Je to nedaleko biogradu. Dôchodcovia chodia tak skoro na začiatku sezony.

stvura
20. jan 2025

@elem23 minuly rok sme boli dva tyzdne v juni a bolo uzasne, takze s kludom (boli sme v Paklenici minuly rok)...Vir je nadherny a tam je fakt uzasne pocko (chodime na susedny Pag a Nin uz roky).....skor problemom zacina byt uz august lebo su silnejsie vetry, burky, dazd. Uz koniec maja je senzacny (kamoska tam ma dom)

slavomira236
20. jan 2025

@elem23 minuly rok bol jun teply takze ak chorvstsko..ja v junu by som skor btlrala cyprus tam je vetsia istota. No vy asi chcete autom. Mne by bola zima. Ja az od 2polky juns k moru

maury
21. jan 2025

V 2004 prelom máj a jún ostrov Hvar bola dosť chladná, najlepšia na kúpanie bola o 9 večer. Predtým než sme prišli tam 2 týždne pršalo. Ale čo sme boli na výlete na pláži na Bol, tak tam voda bola fajn cez deň

karinly
21. jan 2025

V júni je ešte zima brrrr

matkahelka
21. jan 2025

@elem23 zrusila by som to. chorvatsko nie je turecko, na zac.juna sa tam kupu len otuzilci. zadaj si do google lokalitu a teplotu mora na zac.juna, vyhodi ti 22 stupnov. to je chladnejsie ako plavecky bazen. ak mozete ist na dovolenku len v tomto termine, tak chodte do juznejsich krajin. ak mozete ist len mimo sezonu, tak radsej chodte v septembri. zaciatok septembra je v HR super, mam opakovanu skusenost- more z leta vyhriate, menej ludi.

rayla
22. jan 2025

Ak ti nevadi chladnejšie more, tak v pohode.. ja som sa kúpala už aj v maji, ale ja vleziem všade😁.. mne chlad až tak nevadí.. hlavne malo ľudí všade, čo je vyhoda

keman7
24. jan 2025

My sme boli aj s rocnym synom minuly rok od 15.juna na ostrove Krk. More bola este studensie. Navyse tyzden pred tym boli silne burky a miestami zaplavy. Cize jun je velmi nevyspitatelny....mozte naozaj chytit burkove obdobie. V prvej polovici juna bude more studene...ale zato menej ludi vsade a vacsia pohoda co sa tyka sluzieb

alexashe
21. feb 2025

@elem23 my sme boli minulý rok prelom maj/jún v Zatone,pocasie bolo super,ale asi sme mali aj trocha šťastia,kedze posledný deň zacalo pršať,more je ešte dosť chlade v tomto období,ale nám to až tak nevadilo,výhodou bolo menej ludi,aj keď Zaton je masovka ale chodili sme aj mimo rezort.

mk1111111111
21. feb 2025

V HR je to o stasti, bud to vyjde, alebo nie