Má niekto skúsenosť s dovolenkou v júni na ostrove Vir?
Dobrý deň, prosím Vás má niekto skúsenosť s dovolenkou v júni v Chorvátsku? Z pracovných dôvodov musíme preložiť dovolenku a jediný termín je v období od 1-16.juna.... konkrétne ostrov Vir. Má niekto skúsenosť a podelil by sa s ňou, prosím? Ďakujem
@elem23 minuly rok sme boli dva tyzdne v juni a bolo uzasne, takze s kludom (boli sme v Paklenici minuly rok)...Vir je nadherny a tam je fakt uzasne pocko (chodime na susedny Pag a Nin uz roky).....skor problemom zacina byt uz august lebo su silnejsie vetry, burky, dazd. Uz koniec maja je senzacny (kamoska tam ma dom)
@elem23 minuly rok bol jun teply takze ak chorvstsko..ja v junu by som skor btlrala cyprus tam je vetsia istota. No vy asi chcete autom. Mne by bola zima. Ja az od 2polky juns k moru
V 2004 prelom máj a jún ostrov Hvar bola dosť chladná, najlepšia na kúpanie bola o 9 večer. Predtým než sme prišli tam 2 týždne pršalo. Ale čo sme boli na výlete na pláži na Bol, tak tam voda bola fajn cez deň
V júni je ešte zima brrrr
@elem23 zrusila by som to. chorvatsko nie je turecko, na zac.juna sa tam kupu len otuzilci. zadaj si do google lokalitu a teplotu mora na zac.juna, vyhodi ti 22 stupnov. to je chladnejsie ako plavecky bazen. ak mozete ist na dovolenku len v tomto termine, tak chodte do juznejsich krajin. ak mozete ist len mimo sezonu, tak radsej chodte v septembri. zaciatok septembra je v HR super, mam opakovanu skusenost- more z leta vyhriate, menej ludi.
Ak ti nevadi chladnejšie more, tak v pohode.. ja som sa kúpala už aj v maji, ale ja vleziem všade😁.. mne chlad až tak nevadí.. hlavne malo ľudí všade, čo je vyhoda
My sme boli aj s rocnym synom minuly rok od 15.juna na ostrove Krk. More bola este studensie. Navyse tyzden pred tym boli silne burky a miestami zaplavy. Cize jun je velmi nevyspitatelny....mozte naozaj chytit burkove obdobie. V prvej polovici juna bude more studene...ale zato menej ludi vsade a vacsia pohoda co sa tyka sluzieb
@elem23 my sme boli minulý rok prelom maj/jún v Zatone,pocasie bolo super,ale asi sme mali aj trocha šťastia,kedze posledný deň zacalo pršať,more je ešte dosť chlade v tomto období,ale nám to až tak nevadilo,výhodou bolo menej ludi,aj keď Zaton je masovka ale chodili sme aj mimo rezort.
V HR je to o stasti, bud to vyjde, alebo nie

Moja mama bola tuším 02.6.- 14.6. v Pakoštane, a more mali teplé pred pár rokmi. Ale čo som čítala tak Pakoštan je známy tým, že je tam teplejšie. Je to nedaleko biogradu. Dôchodcovia chodia tak skoro na začiatku sezony.