Má sopka na Sicílii vplyv na vašu dovolenku?
Pekny večer, mame za dva tyzdne odlietat na Siciliu, len teda vidim ze su nejake problemy so sopkou, ako to vyzera ti co ste tam? Je tu niekto taky, kto tam ma tiez ist.
sopka je aktivna nepretržite, v kľude je len krátke obdobia, ale je veľmi sledovaná takže obávať sa nie je potrebné, v podstate len zrušenie letov a popolček, ak by to bolo zlé tak vedia dopredu a nebezpečenstvo hrozí hlavne v okolí 30km tak nám to bolo vysvetlené na exkurzii na etne
@sisi2212 Mesto je od popola ale inak nič hrozné
@tortelinka a inak ostatne mesta a inde ok?
@sisi2212 asi áno, keď rovno pod etnou je to ok
@sisi2212 Krásny deň dievčatá, sme tu v Serena Vilage teraz. Od samého začiatku iba pozitíva. Len meškal cca 45 minút. Bolo to oneskorením letu predchádzajúceho. V lietadle pohoda, na letisku Catania už čakala delegátka Hydrotour. Akurát cca 2 hodinová do strediska v Licate, trosku dlhá. Viezli sme sa cez noc. I malé bábätka a detičky, čo to pospali. V autobuse sme obdrzali obálky s pokynmi a izba už s číslom pridelená. Po jednej v noci nás čakala v jedálni večera a dostatok tekutín. Ubytko fajn, čisté, upratuju každý deň. Jedáleň a strava OK. Sme tu s 2 pubertackami 😁😁. Delegátka super. 2 animatory úžasný. Bazény fajn, dostatok lehátok. More čisté a kľudne, vhodné aj pre detičky. Prešli sme viacero destinácií v Turecku, Grécku, Chorvatsku, Ománe, Grécku. Za mňa TOP rezort.
Apropo...tu sa o tom, že sa s Etnou niečo deje dozvedeli zo Slovenskych médií. Žiadne obmedzenia a katastrofa. Prajem všetkým, čo sem idú úžasnú dovolenku 🥰❤️🥰
My sme vcera boli na Etne s detmi... Letisko zacalo fungovat v normale.. Etna nechrli lavu len ide z nej dym vsetko je relativne pokojne... Ak by sa situacia zhorsila uzatvori sa letisko... Vyzera to tak ze vsetko je pokojne.. Aktivita bola v stredu bolo vsade vela sopecneho prachu.. Preto bolo uzatvorené letisko aj mesto sa upratovalo dni
@zuzzuli tak to ste ďaleko od sopky,my sme v catanii,je tu popol,ale inak pohoda
Čo nové? Ja som počula od znamej, co je teraz tam, že zasa buchla ta Stromboli 😯😯😯 ako to je?
@sisi2212 dnes sme bolí na etne
@tortelinka ano? Ale stromboli vraj buchla, pravda?
@sisi2212 to neviem
@tortelinka My sa tiež chystáme na Etnu. Boli ste cez cestovnku alebo ste si prenajali auto? Díky 🙂
@baliadri v meste sme našli odvoz mikrobusom
@tortelinka Išli ste do Licata a odtiaľ, či?

@sisi2212 netráp sa tes sa.