Malé Divy - cena
Prosím vedel by mi niekto napísať, aj do ss cenu za cca 2 týždne s AI na Malých Divach. Vdaka
@nicicka myslis pre 1 jednu osobu? to je prudko individualne. zavisi to od konkretneho ostrova, od toho, ci budes mat beach domcek, ci domcek na vode, ci budes letiet s jednym, ci s tromi prestupmi. ci pojdes v top sezone, ci mimo sezonu. vies sa zmestit do 1500 €, vies to mat za 3000€.
Presné ceny ti sem nedám, ale je to o dosť lacnejšie ako Veľké Divy.
invia.sk zacinajuca cena 1100e max cenu mi naslo 8800e na osobu a to su vacsinou 8 dni strava rozne no aj bez stravy
Vyklikaj si cenu za zájazd v danej cestovke. Cena sa predsa odvíja od viacerých faktorov a nikto ti nepovie asi ani približnú sumu.
@matkahelka za 1500€ cca 2 tyzdne tazko😂😂😂
Otvorím net nájdem mnoho cestoviek a vypočítam si to. V tom predsa nemôže byť žiany problém. Kočky čo aj boli ti presnú cenu nepovedia, keďže tam boli niekey a nie teraz. Treba si fakt sadnúť za komp a pohľadať
tak povacsine co boli 3-4000 na osobu
@nicicka 6 rokov dozadu nas to vyslo na 2 osoby cca 8000e (so vsetkymi vyletmi, stravou, ubytovanim v beach villa). Ale je to individualne, zalezi od rezortu, obdobia kedy cestujes, ci ides cez cestovku alebo nie... Ja osobne som nebola za nejake low cost riesenie pri tejto destinacii. Chceli sme si to uzit so vsetkym, co k tomu patri a nie obracat kazde euro 5x v ruke.. ale to bolo iba nase nastavenie, niekto to moze mat inak.
A len pre info, bola to nasa zatial najlepsia dovolenka a nelutujem jedine €, ktore som za nu zaplatila 🙂
Ak chces blizsie info, tak kludne napis do spravy.

To nie su Malé divy, ale Maldivy 🙄 A staci si otvorit hocijaku cestovku alebo sprostredkovatela zajazdov, alebo tripadvisor a navolit si co chces a vyrata ti to cenu.