icon

Máme sa obávať chrípky počas dovolenky v Turecku?

devilka1
22. júl 2023

Ahojte 🙂 počula som z facebooku ze sa rozmohla nrjaka chripka v Turecku hlavne u deti ale aj u dospelych, vracanie orehannaie..mate niekto taku skusenost za posledne dni??? Ideme s 3 detmi a sme na važkach či ist do toho vobec 🙂nebojime sa nejak extra ale neradi by sme skoncili niekde na infuziach a neodleteli donov na cas, mam le respekt ďakujem

kaktusik007
22. júl 2023

@devilka1 ochoriet mozes kedykolvek a kdekolvek. Zaklad je dobre cestovne poistenie, a v juznych krajinach este je dolezite nepit vodu z vodovodu, aj ked deklaruju ze je pitna, nedavat si drinky s ladom, pit iba napoje ktore si sama otvoris, oplachovat ovocie a zeleninu kupovanou vodou... Vyhybat sa zmrzlinam a roznym ladovym drtiam, skor kupit nanuky... Ak si ubytovana v apartmanoch, tak rovnako varim z kupovanej vody. A potom v lekarnicke aby si mala cierne uhlie, keby nahodou.

dodrziavanim tychto jednoduchych pravidiel - a este pravidelnym umyvanim ruk mydlom - vyrazne znizis akekolvek taketo virusy a je sanca, ze na infuzkach neostanes.

guudy
22. júl 2023

@devilka1 hnacka a vracanie nie je chripka. To su bezne problemy v juznych krajinach. Treba dodrziavat jednoduche pravidla, ako uz pisala kaktusik.

devilka1
autor
22. júl 2023

Boli sme uz v Turecku a viem ze co sa tam ma robit a co nema 🙂 ale je to vraj vo vzduchu premnozene tym ze je tam velmi vlhko..

macik9999
22. júl 2023

@devilka1 prisli sme minulu nedelu ale som nepostrehla zeby tam bolo nieco take

majlo1234
22. júl 2023

Chytit ta to moze vsade, leto je sezona crevnych chripok. Dobre je, ze i ked su brutalne, zvycajne je do 48 hodin po nich. Vezmite si so swbou rehydratacne roztoky, a dbajte na hygiwnu ruk, ale ked to ma prist, tak to pride aj tak

elenajezova
22. júl 2023

My sme boli na začiatku júla a všetko bolo ok.