Máte kontakt na majiteľa apartmánu v Chorvátsku?
Chcem ísť na dovolenku do Chorvátska.Chcela som sa spýtať máte niekto kontakt na nejakého súkromníka v Chorvátsku do apartmánu. Ja som chodila s rodinou do Zadaru,ale chcem zmenu 🙂.
milushka41 Cauko, my sme sa teraz chystali do Ninu,uz sme tam boli je tam super, len sa nam to nejak zrutilo, vies mi povedat ci mate volno 12.8.-20.8.? a kde presne sa nachadzate a ake su ceny? nic som o vas nenasla 🙂 dik
Ahoj 🙂 V tom case mame este jedena partman volny. Sme na fb: www.facebook.com/villa.karpatia. Su tam fotky, infosky... tam popiseme
@amatas Ahoj máš ešte ubytovanie v chorvátsku od 5,8 do 13,8?
dakujem a koľko by stál pre 2+2
Ďakujem ti
@annahvizdakova napis jej do skupiny chorvatsko trogir a okolie alebo mail matas2005
Kto by ste sa rozhodli pre dovolenku v Nine, odporúčam apartmány u @milushka41
Ešte raz ďakujeme, bolo nám u vás výborne🙂
To @alami Dakujem kraaaasne za take slova 🙂 Velmi potesilo a verim, ze sme sa nevideli posledny krat 🙂
Ahojte, odporúčam apartmán Zorzo v Ljubač pri Zadare. Piesková pláž, plytká voda, domáci úplne super. Pre deti super.
@dida38 môžem poprosiť nejake foto po pripade kontakt kedže ste boli spokojní. a kde ste presne boli? a čo cena? ja chcem ísť s dvoma detičkami. dakujem
@maca_p môžem porposiť foto a kontakt? dakujem
https://www.airbnb.com/ izby, apartmany, chaty, hotely z celeho sveta
@ivetka1975 Aj my prenajimame apartmany 🙂 Priamo v Nin, 17 km od Zadaru 🙂
@amatas
Dobrý večer prosím Vás aké konkrétne oblasti ponúkate?
@mariana7
Dobrý večer kde konkrétne ste prosím Vás boli na čiernej Hore? ďakujem
@martina8995 dobry vecer...Boli sme v dedinke Dobra voda.Nemci,Rusi,Svedi...pekne apartmany,hotely ale strasne vela ludi na plazi...to jedine mi vasilo.Z Chorvatska sme zvyknuti na klud a malo ludi....tu bola divocina.Ale inak spokojnost....teda az na ten ich neporiadok okolo smetnych kosov.pekny vecer
@milushka41 dobry den mala by som záujem, môžeme sa skontaktovať:prosím? pôjdem ja s manželom máme dve deti jedno 4 roky druhé bude mať 2 roky. a kmotrovci by šli s nami. bud spolu apartman alebo zvlášť . dobre by bolo niečo spolu domček - záhrada, gril aby sa mali deti kde harať. dakujem rkásne.
Chceli by sme ubytovanie priamo na plazi, ma niekto nejaky kontakt, prip. ponuka? Júl, 2 dospeli, 2 deti
@predaj_oblecenia ahoj,viem,že to už bolo dávno,no mohla by som poprosiť kontakt na ubytovanie,makarska,taška voda. Ďakujem
Ahoj baby. Radi by sme sli s rodinkou na dovolenku do HR v termine od 25.7. Do 3.8. Viete mi poradit nejake ubytko. Ide nas 5 mozno 6. Dakujem za kazde info
@amatas dobry den viem ze uz je prispevok stary ale mohla by som poprosit niake info?
@milushka41 dobrý deň, máte prosím voľný termín od budúceho týždňa? Pre 2dosp. 2 deti. Ďakujem
@zabavka dobrý deň, v tom období by sme pre vás mali len jeden apartmán voľný od 30.7. len na 4 noci.
Ciovo je opravdu bomba zmnena.Letadla v jednom kuse nad hlavou,vsude fronty ,chaos a neporadek,proste dovolenkova pohoda nikde.A to je Trogir moje srdcovka.Skratka poprve na Ciove a naposledy
Dobrý deň, prosím máte kontakt na nejaké ubytko v Chorvátsku najlepšie volné 21.7.2018-29.7.2018 ,2 dospelí + 1 dieťa 2,5 roka. V chorvátsku sme ešte s mužom neboli , ja som bola vo Vodiciach cca 10 rokov dozadu,ale moc sa mi tam nepáčilo. Teraz máme dobré recenzie na ostrov Vir.
@45kacenka45 ahoj, našla si nejaký kontakt na to ubytko? Tiež sa chystam s kamoskou a deťmi, zhaname niečo blízko mora, aby tam bolo aj niečo pre deti( trampolína, préliezacky...)
@laurika25 ahoj. Nenasla. Som. Nič veru

Ahojte kocky, asi vas kustik zaspamujem, ale mozno sa to niekomu bude hodit. Nedavno sme zacali prenajimat apartmany v Chorvatsku, konkretne mestecko Nin... totalny ideal pre deti (piesocnata plaz). Ak by vas to oslovilo, vyhladate na fb stranku villa karpatia, kde su fotky a nejake infosky a kludne aj napiste, sa potesim 🙂