Máte skúsenosti s cestovnou kanceláriou Ušetri na dovolenke?
Dievcata mate niekto s nimi skusenosti?dakujem
Dúfam, že už menej ľudí naletí na jasný podvod usetrinadovolenke.sk lebo aj tak definitívne prídu o poslané peniaze.
ich slogan znie Usetri na dovolenke, doplat na to neskor… ako nespocetne mnozstvo ludi rok co rok…
Ja som o nich zatiaľ nepočula, bola som aj bezradná. Nakoniec sme sa rozhodli s nimi ísť do Egypta a všetko bolo v poriadku. Delegát síce ťažko rozprával po česky, bol to miestny pán, ktorý študoval v Prahe. Mali sme hotel Aladdin Beach v Hurghade.
@lenka356 a vsetko bolo ok ako aj pisali?lebo zvaxujem tiez ten hotel cez nich v marci
@maranco usetrina dovolenke nema ico iba cislo agentury
@renculka1972 ja by cez nich nič nekupoval, má to niekoľko znakov podvodu, rovnako ako boli letnezajazdy.sk
Len trošku viac sa snažia, už zriadili aj telefónnu linku a niektoré veci zamaskovali aby sa zdali dôveryhodnejší.
IČO spoločnosti som neriešila, všetko vybavovala moja známa a viem, že to išlo cez usetrinadolenke.sk…
Nám sa dovolenka veľmi páčila.
@lenka356 tak prilož tu zmluvu akú si mala uzavretú a zakry osobné údaje
Som si istý že https://usetrinadovolenke.sk/ je podvod
@lenka356 nemate zmluvu alebo nieco?
@maranco dakujem
@lenka356 a viete mi povedat ako to vybavovala?
@renculka1972 no poslali mi na mail,ale chcu to cele hned vyplatit a to mi je podozrive
Slovenská obchodná inšpekcia, z hľadiska zabezpečenia informovanosti cestujúcich, vedie na svojom webovom sídle zoznam cestovných kancelárií https://www.soi.sk/sk/zoznam-cestovnych-kancela..., ktoré majú sídlo na území Slovenskej republiky a každý spotrebiteľ si môže preveriť, či cestovná kancelária, s ktorou zamýšľa uzatvoriť zmluvu o zájazde, spĺňa zákonné podmienky na predaj zájazdu a má zabezpečenú ochranu pre prípad úpadku.
Táto "cestovka" nie je v uvedenom zozname, aj keď si uvádza sídlo na území SR Šustekova 49, 851 04 Bratislava takže je podvodná.
Som veľmi sklamaná, že nemôžem svoj názor napísať o dovolenke, lebo ma stále napádaš. Nebudem už tu viac o svojich skúsenostiach písať. Ja som len chcela povedať, že my sme boli spokojní na dovolenke, ale ty ma urážaš, požaduješ odo mňa moje osobné zmluvy, kedy a ako som to objednala, a či nie som blbá, ktorá ani nevie, cez ktorú cestovku objednáva zájazd. Ja dovolenky riešim cez internet, cestovala som už s dovolenka365.sk, nedávno s usetrinadovolenke.sk, a my sme boli spokojní. Moji známi už mali zlé skúsenosti s Firo tourom, keď táto cestovka skrachovala. Ale prečo ma stále obviňuješ, to neviem. Dúfam, že tí, ktorí to čítajú, chápu moje rozhodnutie, že radšej nebudem sem písať. Ja som prispela do fóra len preto, aby som napísala moje skúsenosti. Ale vidím, že sa to niekomu vôbec nepáči.
@maranco musim suhlasit… aj letnezajazdy a mnoho inych malo “prvych” par dovoleniek v pohode, ale na druhej strane mnoho dalsich ludi ostalo oklamanych, bez penazi…
@samanta44 osobne by som odporucila bocit od “no name” agentur/cestoviek bez podlozenych skusenosti… nie je prijemne oznamit ludom na letisku ze bohuzial neodletia, tak ako nie je prijemne ani pre tych ludi toto pocut… mozete mat stastie, ale aj nemusite, ide o vase peniaze, ak vam na nich zalezi, pozistujte si skutocne vsetko co sa len da, skor nez im ich zverite
@kacusik69 zrusila som to pre istotu
@renculka1972 počkaj 2 mesiace, vtedy sa už objavia prvé recenzie na túto stránku s utajeným majiteľom
dnes sme mali odletiet do Hurgady poslali email let je overbook dufam,ze vratia peniaze
@zuzanievka poslala si peniaze na tento účet?
SK1083300000002002972216

@samanta44 je to pokračovanie podvodu typu letnezajazdy.sk a oddychuj.sk
našla si ich cez reklamu na sociálnej sieti?