Máte skúsenosti s cestovnou kanceláriou Ušetri na dovolenke?
Dievcata mate niekto s nimi skusenosti?dakujem
@alex28081997 Môžeš im poslať na ten účet 1 cent a do správy pre príjemcu tam napíš čo uznáš za vhodné, aby ti okamžite vrátil peniaze, lebo ho dáš na súd/políciu.
Po 30.10 ak nepoletíš choď na políciu a podaj TO, nech ti dá číslo svojho TO @adetektiv aby si sa pripojila k nemu, môžu sa ťa pokúšať odradiť, že to je len do 700€ a to neriešia ale trvaj na svojom, pripadne nájdi iného policajta ktorý sa ujme tvojho prípadu.
Aj keby to bolo samostatné je to priestupok proti majetku, takže sa majú s tým zaoberať, ale takto hromadné TO už bude vyššia suma.
Aj ja patrím medzi tých, ktorí naleteli na podvodnú stránku usetrinadovolenke.sk.
Nájde sa medzi nami niekto, kto je počítačovo zdatný a vedel by dať dokopy menný zoznam poškodených, aby sme vedeli zadať hromadné trestné oznámenie?
Ak by sme to robili jednotlivo, prerobíme na právnikoch, prídeme ešte o viac peňazí ako sme prišli. Ďakujem, budem čakať na odpoveď.
@adetektiv dobrý den..já jsem.taky naletela této cestovce..jsem z ceske repubilky,odlet mel být 1.11 bohužel od cestovky už ani email..nic..telefon nefunguje, prisla jsem o 800 eur,takže ani nejak nepočítám stím že se mi peníze vrátí. Na policii pujdu podat trestni oznámení ale nevím jestli se neco timto vyresi
@kvetoslava_o Chcem napísať všetkým poškodeným /alebo skôr okradnutým/ aby sme komunikovali cez emailové adresy, pretože riešiť svoje osobné údaje na tomto fóre sa mi nezdá ako dobrý nápad. Ja a Ľubica čakáme na predvolanie na obvodné oddelenie vo Svite. Nemám zatiaľ skúsenosť s hromadnou žalobou. Možno budem múdrejší keď ma predvolajú. Budem sa na to určite pýtať. Chcem vyzvať tých, ktorí veria, že v tejto veci by sa mohlo začať konať zo strany polície, keď nás poškodených bude viac. Uvádzam svoju emailovú adresu : petruska6526@gmail.com. Môžeme začať komunikovať a snáď spolu niečo vymyslíme. Viac hláv, viac rozumu! S pozdravom Milan Petruška,
Môj mail je: orlovska.kveta@gmail.com. Môžeme komunikovať cez neho. Som z Prešova.
Dobrý deň. Patrím medzi tých poškodených, ktorí prišli o svoje peniaze a dovolenky sa nedočkali. Kontaktovala má pani Vargová, z Prešova. Ak to bude možné, aj ja by som sa pridala k Vašej skupine, ak sa bude podávať hromadné trestné oznámenie. Môj mail: orlovska.kveta@gmail.com. Ďakujem Vám, že Ste sa toho ujali. S pozdravom, Orlovská.
Dobrý deň, taktiež patrím medzi poškodených. Aj ja by som sa rada pridala k Vašej skupine ak sa bude podávať hromadné trestné oznámenie. Môj mail: dagmardurdiak@gmail.com. Ďakujem veľmi pekne a ostávam s pozdravom. Durdiaková

@maranco no toto číslo je obsadene už dva dni.
:(