icon

Máte skúsenosti s CK Daka?

radlucka
20. jan 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť s cestovkou Daka?

cacianka
20. jan 2025

sú tu minimálne 2 diskusie o nej, dosť neagtívne skúsenosti

petraivet
20. jan 2025

@radlucka ja som bola minulý rok. V Osvienčime ale už by som asi išla ces druhú cestovku

jvasenka
20. jan 2025

@radlucka iba čo na ceste stretneme ich autobusy -ich šoféri jazdia ozaj hrozne

katty123456
20. jan 2025

boli sme s nimi pagu..urcite by som s nimi uz nesla..a v medzimestskych v klude vezmu nadpocet pasazierov..ti vzadu stoja,hoci by sa to nemalo..predpokladam ze kazdy nadstav vezmiu soferi do vacku...

mati31
20. jan 2025

Ja mam dobru skúsenosť. Na jeseň sme s nimi išli na Plitvicke jazera. Šoféri išli dobre a boli aj dosť milí. Pani delegatka bola tiež fajn. Kamarátka zas s nimi išla do Paríža, tiež na jeseň, ma rovnako dobrú skúsenosť.

elenajezova
20. jan 2025

@radlucka ja len tie najlepšie. Odporúčam.

miskamisiq
20. jan 2025

Tiež sa pridávam k pozitívnemu hodnoteniu. Absolvovali sme veľa jednodňových poznávaciek ale aj dlhsiu v Paríži a bolo vždy super. Cesta bezpečná, delegáti milí, ústretoví a čas naplno využitý.

gondyo
20. jan 2025

Aj my sme boli min rok na pagu,cesta busom do bratislavy katastrofálna ale keď sme už nastúpili do busu na pag, tak fajn cesta rýchla, boli sme spokojní aj so službami

elenajezova
20. jan 2025

@elenajezova ja som už bola na viacerých zájazdoch. Aj jedno a dvojdňových. Ale aj na Santorini a v Dubaji. A všade bolo super.

mariaaaaa
20. jan 2025

Bola som s nimi v Barcelone a super 👍 transport z BA do Viedne na letisku a v Barcelone nas na letisku vyzdvihla skvelá sprievodkyňa 😊 maximálne odporúčam

katty123456
21. jan 2025

@gondyo my katastrofa od ba..wifi-nefunkcna,wc-nefunkcne,mineralka...boli sme 4..ze uz nie je..v cene mala byt..ako to pocitali?ale kaslat na mineralku to je eckova zalezitost..ale to ze vas zobudia rano o 4tej 5min pred vystupovanim..ludia nadavali ved sa ledva preberes nieto este pobalis..ok vystupili sme a mal byt !podla pokynov, pripoj domov..bus sa pohol nastastie hned semafor tak som im stihla zabuchat ze odkial ide pripoj..ze z niv co je cca 10min..pripoj odchadzal za 15min sofer nevrly...nic v pokynoch nenapisane vsetko len vseobecne info ze z ba odchod...vela ludi sa stazovalo...

gregorinko1
21. jan 2025

Ja som bola s nimi 2 x na päťdňovom zájazde, raz v Paríži, raz v Amsterdame a bola som veľmi spokojná.

hlavata123
21. jan 2025

My sme boli minulý rok autobusom Holandsko. Cestovka ôk ale ta delegátka jedna katastrofa. Ubytovanie aj cesta v pohode.

luci219
21. jan 2025

@radlucka Ja s nimi mám dobrú skúsenosť. Minulý rok sme s nimi boli na 3 autobusových zájazdoch (Slovinsko, Nemecko - Bavorsko, Plitvické jazerá) a vždy bolo všetko ok. Delegáti aj šoféri boli fajn. Všetko pekne zariadené a naplánované.
Jediné, kedy sme si trochu zanadávali bolo, keď sme si dali odchod autobusom z nášho mesta. Sme zo Žiliny, tam sme nastúpili, autobus nás doviezol do BA a tam sme už prestupovali do ďalších autobusov už podľa cieľovej destinácie. Cesta tam bola ok, odhliadnuc od toho, že zo ZA do BA to trvalo hádam vyše 3 hodín... Problém ale nastal pri ceste domov. Autobus nás z Nemecka doviezol do BA, kde sme mali znovu prestúpiť na spoj do ZA. Avšak v BA sme sa zasekli na dosť dlho, pretože sme museli čakať na iný zajazd, ktorý meškal a ľudia odtiaľ mali ísť s nami smer ZA. Takže sme možno aj zo 2 hodiny čakali v noci vonku pri ceste pri autobusoch. Našťastie to bolo v lete... 🙃 Preto je za nás lepšie dopraviť sa v takomto prípade napríklad do BA a až tam nastúpiť na ich autobus. Pri ceste domov by sme si tak mohli ísť po svojom a nemuseli takto čakať...

reni666
22. jan 2025

@radlucka strašne dlho im trvá odpísať, na email som čakala 3 dni,súrne som potrebovala info do práce či mi vedia preložiť zájazd na iný termín a nikde sa im nedalo dovolať v pobočke nikto nebol len som čakala a čakala 😒 takže komunikácia 0 bodov ale inak počas zájazdu bolo všetko ok okrem toho, že keď nás vyložili naspäť v Bratislave tak nám nepovedali kde nás bude čakať firemný autobus ktorý rozvazal do nástupných miest 😒 a aj šofér autobusu bol taky, že prečo nemáme lístky akoby o nás nevedel cca15 ľudí😒😒😒 tak sme mu vysvetľovali že sme ho zajazdu tak potom tak neochotne že ok ale celý bol taký akoby sme prišli nečakane

katty123456
22. jan 2025

@reni666 presne tek u nas ked sme sli z pagu

reni666
22. jan 2025

@katty123456 aj my z pagu, neboli sme spolu 😆

katty123456
22. jan 2025

my 2r dozadu..nejak jul aug?a delegatom bol sam dalibor majitel co sice znie ok..ale ked som sa ho spytala ci su na plazi aj nejake sprchy s usmevom mi odvetil ze on nevie ze ide prvy x..no fasa..nakoniec sme sa vsetci asi 20ti sprsili v takom kumbalku,neco ako pivnica..vsetky trubky hrdzave, voda stala neodtekala ale boli sme radi ze nejdeme s pieskom vo vlasoch...a co sa tyka toho ,,pripoja,, v ba este ma napada ako jeden pan vravi soferovi..upozornujem vas ze mam miestenku za 9e..cize chcem sediet na sedadle kt som si zaplatil lebo pri zvoze do ba tak predali asi viac miesteniek na 1miesto..sofer mu odvrkol ze ok...

ewell13
22. jan 2025

Kamoska bola v Rime, a oco s nimi chodi pravidelne.
Obaja su spokojny

purple_wolf
25. jan 2025

bola som s nimi niekolkokrat a nemala som problem ... soferi boli sikovni a rychli, sprievodkyne tiez ok (jedna viac, druha menej) ale to je vzdy zalezi aj od preferencii zakaznika

tessyna
3. mar 2025

@gregorinko1 prosím,ako prebiehala cesta do Paríža? Ako dlho trvala?

nejdemaprihlasit
4. mar 2025

@tessyna aj ja sa pripneme , tiež uvažujeme cestu do Paríža

miskamisiq
5. mar 2025

@tessyna
@nejdemaprihlasit
My sme mali zvoz z BB o 08.00 do Bratislavy a odtiaľ autobusom do Paríža. Boli sme tam už ráno o 07.00.

lucia11kob
26. máj 2025

Minulý rok sme boli v Bulharsku..Nastupovali sme v Košiciach, šoféri veľmi zlatý, každé 4 hodiny pauza a sa striedali. V Bulharsku hotel 4 * ,všetko bolo super, strava, nápoje..Veľká spokojnosť..tento rok ideme zase, ale až septembri

macott
18. jún 2025

Dobrý deň, objednal som pre svoju mamu a dcéru zájazd do chorvátska cez ck daka. Následne mi poslali faktúru na úhradu zájazdu. Medzi tým, som zistil podľa skúseností a recenzií ľudí, že to čo ponúkajú je úplne klamstvo. Poloha hotela,jeho vybavenie , strava a preto som sa rozhodol faktúru neuhradiť. Poslali mi neskor mail ,ze neevidujú úhradu pohľadávky. Tak som sa roz,hodol ,ze im odpisem ze rusim objednavku . Bolo to v čase a 20 dní pred uskutocnenim zájazdu.Ako je možné , že z objednávky sa stáva hneď záväzná objednávka z povinnosťou platby keď nie sú overené žiadne osoby ktoré sa zúčastnia zájazdu. O pár dní mi prišlo na mail ze mám potvrdiť, že súhlasím so storno poplatkom 70% z ceny zájazdu. Ale kto ? Moje meno nikde nefiguruje len mail z ktorého som to posielal. Moja mama s dcérou nič netušia lebo to malo byt prekvapenie . Takže koho budú a na základe čoho vymáhať? Pochopím, ak by som zaplatil zálohu alebo celý zájazd a potom sa ro,hodnem neísť . Akceptoval by som storno poplatok v pripade ak by som uhradil zalohu alebo celú sumu, tým by sa objednávka stala záväzná a mala by splnene podmienky na obchodny vzťah.Ak mi ešte raz pošlú nejakú výzvu podám trestné oznámenie a podstúpim to na SOi ,lebo tu sú porušené podmienky online predaja. Takže vidíte ,že chýry o ck Daka nebudú náhodné.

reni666
18. jún 2025
@macott

Dobrý deň, objednal som pre svoju mamu a dcéru zájazd do chorvátska cez ck daka. Následne mi poslali faktúru na úhradu zájazdu. Medzi tým, som zistil podľa skúseností a recenzií ľudí, že to čo ponúkajú je úplne klamstvo. Poloha hotela,jeho vybavenie , strava a preto som sa rozhodol faktúru neuhradiť. Poslali mi neskor mail ,ze neevidujú úhradu pohľadávky. Tak som sa roz,hodol ,ze im odpisem ze rusim objednavku . Bolo to v čase a 20 dní pred uskutocnenim zájazdu.Ako je možné , že z objednávky sa stáva hneď záväzná objednávka z povinnosťou platby keď nie sú overené žiadne osoby ktoré sa zúčastnia zájazdu. O pár dní mi prišlo na mail ze mám potvrdiť, že súhlasím so storno poplatkom 70% z ceny zájazdu. Ale kto ? Moje meno nikde nefiguruje len mail z ktorého som to posielal. Moja mama s dcérou nič netušia lebo to malo byt prekvapenie . Takže koho budú a na základe čoho vymáhať? Pochopím, ak by som zaplatil zálohu alebo celý zájazd a potom sa ro,hodnem neísť . Akceptoval by som storno poplatok v pripade ak by som uhradil zalohu alebo celú sumu, tým by sa objednávka stala záväzná a mala by splnene podmienky na obchodny vzťah.Ak mi ešte raz pošlú nejakú výzvu podám trestné oznámenie a podstúpim to na SOi ,lebo tu sú porušené podmienky online predaja. Takže vidíte ,že chýry o ck Daka nebudú náhodné.

@macott 😱😱😱

oliviabb
18. jún 2025
@macott

@macott mam dojem, ze oni to maju nastavene tak, ze z objednavky je hned zavazna. Vzdy si treba najprv pozriet recenzie. Tolko co je poskodenych a nikto to neda do telky novinarom nech sa vtom pohrabu.