icon

Máte skúsenosti s dovolenkou v Lignano Sabbiadoro?

14. nov 2023

Ahojte mame zabookovanu dovolenku koncom augusta. Skusenosti? Priatel vravi ze su velke vlny a casto zakaz kupania z pocutia vraj. Tak chcem vediet vase vlastne skusenosti. Dakujem.

sorciera24
14. nov 2023

ahoj, chodime do Lignana od r. 2011....malokedy su vlny, sme radi, ak ich aspon 1 den v tyzdni mame, ale urcite nie obrovske...zakaz kupania som tam nikdy nezazila, ani o nom nepocula...voda je praveže velmi velmi dlho plytká, vhodna aj pre deticky

brezza
14. nov 2023

Vlny su uplne minimalne. Ziadny zakaz kupania.

marca12
14. nov 2023

Ale kdezeee. Velke vlny su po burke aj to mozno pol dna. Ziadny zakaz kupania sme za tie roky nezazili a za tie roky mame mozno 1 den vacsie vlny pocas celej dovolenky. Co je skoda,lebo ja mam rada velke vlny,vtedy je zabava v mori.

yanni
14. nov 2023

Lignano, Bibione, Caorle, Jesolo ....cely tento pas pobrezia ma malokefy take vlny, ze by sa nedalo kupat. My sme boli teraz zaciatkom septembra vramci nasej okruznej jazdy Taliansko v Jesolo a nejake extremne vlny sme nezazili. Dalo sa vzdy plavat aj detom clapkat aj aj aj.

midka
14. nov 2023

nam sa to parkrat stalo, ale to len vtedy, ked ide burka,,,, more sa viac vlni a vtedy plavcici vyhanaju z vody,, ale v ine slnecne dni, je to uplne v poriadku

dixitka
14. nov 2023

Bola som tam raz, tiež koniec augusta a vlny boli len prvý deň, ale to bolo celkovo zlé počasie (chladno, veterno, zamračené). Zvyšných 7 dní prakticky žiadne vlny