Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
My sme byvali v "hradnej vezi" oproti kurtom a ja som bola spokojna. Velka izba, klima, ventilator. Deti mali mat pristelky a mali normalne postele. Sprchovy kut uz nebol najnovsi, ale ked sa v nom sprchuje 2-4 ludia 3x denne, dostane zabrat. Plesen v kupelni nebola.
Brat byval pri bazene v budove z hodinami, oproti obchodikom a kupelna vyzerala rovnako ako nasa, ich dieta malo iba pristelku.
Komare sme nezaznamenali, ale bolo tam extra vlhko, od obeda do noci nonstop mokri sme boli. 😟
Vnutorny bazen mal teplotu cca 24°C, nikoho sme nevideli plavat.
Mna by zaujimalo aka je odletova hala v Patrasr
@kikus1612 áno sú všade tie bungalovi ...všade sú rozmiestnené ubytovania ...my sme boli na konci rezortu v apartmáne...a nie nebol zrekonštruovaný ale zase nebol ani zdevastovaný,bol čistý,všetko funkčné akurát teda vetrák na svetle nefungoval a už bolo vidieť opotrebovanie okolo sprchového kútu (mali sme aj vaňu)...akože keď to porovnám kde sme boli min rok presne rovnaký ostrov Peloponéz akurát rezort Kalogria Beach tak tu v Olympian to bolo luxusné narozdiel od Kalogrie od ubytovania,po vonkajšom všetko ....takže my sme boli spokojný 😁
@21091979 No tak ja by som do Kaloria Beach neisla :D Ja som dost vyberava co sa tyka hotelov,zato tak vyzvedam :D Na fotke vyzeraju izby velmi pekne v Kaloria,ale to su asi len ozaj fotky. Celkovo sa mi ten hotel nepaci,ani dvor,nic...
Ďakujem pekne za rady,tak zostanem asi pri bungalovoch,ale s vyhladom na more,aby som bola teda v blizkosti vsetkeho ako ste vyssie spominali. Este raz ďakujem 🙂
@kikus1612 trosku to pletiete s tými izbami. V hoteli sú 4 hlavne budovy a tam su izby dvojlôžkové, s pristelkou alebo rodinné a apartmány. A je to lotéria lebo sú staré alebo zrekonštruované (záleží ktorá budova). Bungalovy s výhľadom do záhrady sú ďaleko od všetkého vzadu. Bungalovy s výhľadom na more sú tie vpredu ktoré majú však aj súkromný bazén a tie sú extra príplatkové. Treba hneď pri ubytovaní pýtať na recepcii peknú zrekonštruovanú izbu a ak je voľná určite vyhovejú požiadavku. My sme tu teraz a je komplet plný hotel, ani priplatiť za lepšiu izbu sa nedá, všetko je obsadené.
@danica142 Ďakujem za radu,no ved prave preto pisem,ze teda bungalov s vyhladom na more,lebo su blizsie.
Nechcem byt ubytovana daleko od vsetkeho.
A prave toho sa bojim,ze bude plno a nebude na vyber,lebo na inej stranke som citala,ze tie nezrekonstruovane su dost opotrebovane uz. Zato by som si chcela radsej dopredu kupit izbu,a zistujem,ktore tipy izieb su blizsie ku vsetkemu 🙂
@kikus1612 myslela som že tu v Olympian sú asi najlepšie asi tie bungalovy z výhľadom na more a zo súkromným bazénom ktoré sú síce za príplatok ale ak by som sem išla ešte niekedy by som chcela byť ubytovaná práve tu....skoro všetko je tu blizsko aj strana pláže tu je asi najlepšia ......tie z výhľadom do záhrady sú síce tiež pekné ale sú rozmiestnené všade po rezorte...možno niekto kto má malé deti že večer preferujú viac kľud a cez deň zase nevadí že deti robia viac hluk sú pre nich tie v záhrade ideálne
Baby boli ste niektorá rodinka na výlete na korytnačom ostrove ?
@danica142 mňa zaujíma či bolo všade v areáli wifi...(kvôli dcére) Či bol v areáli aj lekár a nejaký obchod so spotrebným tovarom -potraviny,kozmetika atď...a tiež pláž píšu že aj kamienky tu v Olympian sme mali tiež na brehu kamienky zaujíma ma či bolo more plytké a či boli veľké vlny
@21091979 ja som wifi chytila vsade,mozno obcas slabsi signal ale chytila..kamienky su mozno tak meter na sirku,ale je to fakt v pohode,ziadne topanky netreba..navyse tie kamienky su len na plazi vlavo ked stojite celom k moru..more je plytke dost dlho takze to je tiez fajn..vlny sme mali my osobne vzdy len poobede a aj to boli take ze som uz detom ani rukavniky nedavala (7 a 9 rocne) mensiemu dietatu by som ich radsej samozrejme dala..
@ivkada teda pardon odporúča ho pani @danica142....🙈 Nie pani Kikuš 🤦...som sa pomýlila ..tak ten rezort má zaujímal že ako to tam je pretože iné sa vždy píše v popisoch a iné je keď tam človek príde a vidí a zažije osobne...
Dobrý deň. Letíme 11.9. do spomínaného hotela s 20 mesačnou dcérou. Mňa by zaujímalo pár drobností, ak mi viete poradiť / odpovedat, budem vďačná.
1. Dajú sa kúpiť plienky do vody a je lekáreň v rezorte?
2. Koľko trvá let z Košíc ( aj z BA by mal byť rovnaký ) , na internete som našla čas letí 1:35 ale aj 2 hodiny?
3. Je v blízkom okolí hotela možnosť prenájmu áut alebo len v rezorte ?
@tkdoc plienky do vody som v obchode nevidela aj keď tam je obchod ktorý je otvorený od rána do večera 22h ..spotrebný tovar..lekáreň v rezorte nieje ale lekár tam je ovšem od 10h a treba si ho objednať na recepcii samozrejme musíte byť poistený aby Vás vyšetril ale platí sa plná suma ,lieky Vám predpíše na recept ktorý zanesiete na recepciu a oni Vám lieky privezú cca za 3-4 hod......(Riešili sme tam lekára a ATB)...let je z BA 1h.45min....auto som videla na prenájom v hoteli na recepcii...
@21091979 wifi si nepamätám, obchod tam je, lekár neviem, a na pláži sú kamienky taký akoby pás keď sa ide k moru ale samotný vstup do mora a aj zvyšok pláže je piesok, pozvoľný vstup a nulové vlny lebo tam je umelý vlnolam. My sme "skúsení" dovolenkári a za nás to bol zatiaľ úplne najlepší rezort.

@sanny2993 absolutne ziadne komare,aspon nemame ten pocit a teplo je fuuuurt 😰 ziadne dlhe rukavy netreba