Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@sanny2993 fuha... No tak snáď sa nám vycasi. Do kedy tam ste?
@sanny2993 a ešte jedna otázočka - sú na obedy a večere aj ryby?
@elli210286 No, uvidíme, streda štvrtok ma byt ešte pekne ale potom celkom zima na to že sme pri mori, ukazuje mi 24 stupňov aktuálne na tieto dni 🙈 tak hádam sa predpoveď pomýlila tento krat 🙂 Na večere sú rybky, vždy robia čerstvé priamo kuchári alebo sú v rámci bufetov, na obed tiež boli 🙂 Ale vždy si človek vyberie, aj keď v porovnaní s Tureckom máš pocit že nieje v ponuke ani polovica z toho čo u nich 😃 ale idem si syry, zeleninku, cestoviny 🙂 kludne sa pýtaj ak ešte niečo 🙂 sme tu do soboty.
@21091979 208 je hlavná budova 🙈
@21091979 my máme apartman 673, je to topka, označila som na fotke, máme rovno pred teraskou bazén, pre nás úplne výhoda keďže dieťa nám ešte cez obed spí a my sa môžme slniť. 208 bola v hlavnej budove od recepcii, hneď vedľa toboganu ktorý bol pri hlavnom bazéne. Ale tie izby sú fakt 1 a 100, mne sa tu veľmi páči a aj by sme zvažovali vrátenie, ale len do týchto tipov izieb ♥️
@sanny2993 aha tak to sme bývali kúsok od Vás...len my sme mali apartmán z balkónom ...no dalo sa to...ale tiež ak by som sem išla ešte raz už určite si radšej doplatim a objednám bungalov z výhľadom na more ...keď sme sa boli prejsť tak sa mi páčili také bungalovi úplne na okraji rezortu .....kto vie aké boli vo vnútry a aké čísla ubytovania mali ...nebol tam náhodou niekto ?Označené zelenou farbou
@sanny2993 my sme boli 3.7 tam a teda tiež fúkalo pri mori ale zase nie veľmi ale tak bežne ....tu by sa mi páčilo že teda bungalov,výhľad krásny na more,súkromný bazénik, blizsko je snack bar aj bar aj recepcia a aj jedaleň...trošku ďalej je obchodné centrum....zároveň to nieje úplne pri hlavnom bare kde je večer program tak by tam nemusel byť ani veľmi hluk ,pláž pekná nepreplnena a vlny sa mi tam zdalo byť menšie než tam kde sme boli my ubytovaný úplne na opačnom strane rezortu....dosť sme sa nachodili ...keď sme sa prechádzali po celom rezorte tak tu sa mi to zdalo také pekné miestečko
@sanny2993 komplet som zabudol že som nedal recenziu nakoniec, za mna takých 3/5. 5 hviezda to urcite nie je, vybavenie bungalovu ok až na kúpeľnú a energysaver, prvý den keď sme prišli na bungalov bol prvý problem hneď vedla dverí-energysaver. Keď som tam vložil kartu tak vypadla tym pádom nešlo kompletne nic, ani zastrcky. To nakoniec po nahlásení na recepcii opravili, kúpeľňa začínala plesniviet. Raňajky stále to iste, obedy a večere aj obmieňali. Personál=60% cca vedelo základy angličtiny, zbytok nie. Väčšina bola milá ale to nie je všetko. Vyhodili nás od stola aby sme si sli sadnúť vedla- jediný voľný stol bol komplet špinavý. Za tých 2800 za dve osoby na tyzden sa to nevyplatilo. More a pláž dobrá, len posledný den keď doslo fakt veľa Nemcov tak zaplnili asi všetky lehatka už o 10 rano. Ale to iba jeden den inak bolo dosť lehatok voľných.
@noname12345789 Ahoj, mňa vy zaujímalo cez akú cestovku ste išli, keď ste dali 2800€ za dve osoby, či ste boli v sezóne ? My sme dali za 2 dospelé a 1 3,5 ročne dieťa 2100€ cca. Asi ste vychytali jeden z tých horších bungalovov, vždy je to hop alebo trop. My sme mali kúpeľnú nie hnedú ako vy ale modrú a vyzerala ako nová 👌 Chodíme len hotely 5* a naša izba bola super keď porovnávam. Tým že my niesme v strave prieberčivi, raňajky aj keď neobmienali, boli bohaté, hlavne ta zeleninka mňam mňam 🙂 Boli k dispozícii super atrakcie a personál bol strašne milí, a komunikovala som s nimi hovorovo AJ bez problémov, tak neviem prečo k vám mali taký prístup 🙂
@21091979 kúpali sme sa 5 dni, 2 dni bola červená vlajka, ale aj to sme využili a behali po brehu 🙂 inak najväčšie pri kúpaní sme mali takéto 🙂 čo sa mi veľmi páčilo bola ta plytčina aj po 30 metroch po kolena, pre deti super 🙂 akurát posledné dva dni poobede pri mori veľmi fúkali, síce teplý vzduch ale bolo to otravne :/
@sanny2993 my sme boli cez Hydrotour a tiež sme platili dosť 2dospely a 12r dieťa ...apartmán z prístielkou a vyšlo nás to 3100€ 🤷 boli sme hneď na začiatku Júla ...tak mohol pán/pani @noname12345789 platiť tých 2800€ ...tiež sme mali kúpeľňu šedobielu a rovnako tak už by potrebovala rekonštrukciu...boli aj plesne a sprchový kút netesnilo dobre sklo a vytekala z neho voda k wc ...(Riešili sme uterákom na zemi 🤷aby sme nechodili po mokrom ) Tiež prístielka bola nič moc ..ostatné nám fungovalo všetko....my sme mali ešte dovolenku pokazenú lebo nám ochorela dcéra tak že sme museli riešiť lekára 😓..takze sme na tej izbe celkom dosť trávili čas 😓....inak som to zhodnotila tak že nato že to je taký celkom veľký rezort a počas sezóny plne vyťažený by si mohli už tie staré izby aj trochu zrekonštruovať ,keď už tam človek zaplatí toľko € by chcel aspoň mať slušne ubytovanie ......inak obsluha bola celkom milá...trochu ma sklamal prístup delegátky keď som ju žiadala o pomoc poriešiť lekára ( viem len málo Angl.a potrebovala som aby išla buď ona alebo niekto z klub leto somnou z chorou dcérou na vyšetrenie ku Gréckemu lekárovi ,pretože dcéra potrebovala nutne ATB a je alergická na penicilín,odmietli mi pomôcť a z lekárom som sa dohováral pomocou prekladača na tel.a veľmi komplikovane ,a aj tak ma nepochopil a dcére predpísal penicilínove ATB ..z hodou okolností sme mali štastie v neštasti že jej dal taký druh penicilínu ktorý dcéra znása ..inak by to mohlo dopadnúť veľmi zle ..by mohla aj zomrieť ...a to je ešte k tomu dcéra ZTP ..takže prístup delegátky dosť zlý čo mi po príchode na SK potvrdila aj cestovka aj samotné Hydrotour že takto to robiť nemali 🤷) ale to už je iná vec
@sanny2993 akože delegátka aj klub leto boli ok ...ale len dovtedy pokiaľ človek nechcel po nich niečo naviac ...(Musela by vstávať a prísť na 10h do tohto rezortu na recepciu ...potom by musela ísť s nami k lekárovi ktorý je priamo v rezorte v časti nákupného centra a tam by mu musela tlmočiť to čo by sme sa rozprávali...celé vyšetrenie keby tam bola by trvalo cca 30min...takto keď som bola sama tak to trvalo viac ako 2hod...dcére zle..vysoké teploty ,bolesť uši a vracala .. vonku bolo 38stupnov noc pred tým sme boli celú hore čo prevracala ,ráno potom pešo ,ledva plietla nohy z nášho ďalekého ubytka na recepciu a z recepcie nás už zaviezol poslíček k lekárovi keď som poprosila recepčnú pomocou prekladača ...tam sme ešte 15min.cakali čo príde lekár....našťastie lekár bol veľmi prijemný a ochotný sa nejakým spôsobom dohovoriť tak aj on vytiahol svoj tel.a snažil sa mi prekladať do Slovenčiny a ja jemu naspäť do angl....no bolo to zdĺhavé a tie prekladače zase nefungujú úplne presne tak polovicu veci sme sa dorozumievali tak rukami nohami všelijako 🤦...ja som presne vedela čo dcére je že má angínu a presne som vedela aké ATB aj probiotiká potrebuje lenže Gréci nemajú všetky lieky ako máme my a hlavne bolo nebezpečné pretože dcéra má alergiu na ten penicilín a vedela som že ten určite nemôže dostať inak skončíme niekde v nemocnici alebo iné závažné komplikácie ..(delegatke som to povedala) .takže dlhý dohovor kvôli liekom ...zaplatila som 150€ ..potom išla z receptom znova pešo aj z dcérou na recepciu poprosiť ich aby mi lieky vybrali v meste...a potom som išla opäť pešo na ubytko na druhý koniec rezortu...veľmi som sa bála aby mi dcéra neodpadla po ceste...potom som na dohodnuty čas na 15:30 išla opäť na recepciu po tie lieky ..zaplatila ich a opäť naspät a dcére som konečne o 16h tie lieky podala..než jej zaucinkovali to trvalo 3 dni..jedlo som jej nosila z jedálne pešo na izbu ...keď som prišla domov som išla do cestovky vybaviť aj aby mi vrátili tie peniaze keďže sme boli poistený a malo to ísť z cestovného poistenia (pred vyšetrením som volala asistenčnú službu) v cestovke boli zhrozený z chovania delegátky a že obzvlášť pokiaľ sa jednalo o Hydrotour pretože oni si práve zakladajú na tom pomáhať ... Hydrotour povedal že to bude riešiť ako pochybenie pretože mala ísť s nami a ak nemohla mala poslať niekoho z klubu leto (bolo ich tam 8) vraj všetci vedia perfektne Ang.a niektorý vedeli aj Grécky ...že kľudne mohol niekto z nich sa na tých 30min.uvolnit zo svojho programu (v tom čase mali v detskom kútiku nejaké aktivity a bolo tam 5 ľudí z klubu leto a detí asi 10 ...chodili sme na ubytko okolo toho klubu)...cestovka vravela že všade inde to takto robia že ak je treba idú z klientom k lekárovi že to majú aj zahrnuté v povinnostiach 🤷 no z tohto prístupu som bola veľmi sklamaná...každopádne keby som tam išla nabudúce už beriem preventívne ATB z domu (len je problém že ich lekár len tak pre nič za nič nepredpise 😓 a v lekárni bez receptu nedajú )
@sanny2993 sli sme cez Hydrotour termín 24.8 až 31.8 bungalov s vyhl. do záhrady, 2700 aj nejaké drobne+70€ miestna daň. Skoro všetci z personálu boli zlatý, len jeden mladší čašník zo Sympossie potrebuje asi preškoliť. Celkovo som mal pocit že dobre sluzby všade dostane klient ak si priplatí za all inclusive gold/ prenajme bungalov so zdieľanými bazénom ktory mali all inc.gold v cene, ale môže to byt len moj dojem
@elli210286 ahoj no ako sa vám páčilo ? 🙂
@sanny2993 ahoj, veľmi sa nám páčilo. Izby síce naozaj neboli hodné 5*, ale to nám nevadilo, keďže sme sa na izbu chodili len vyspať. Mali sme mať izbu s výhľadom do záhrady, ale dali nám výhľad na more. Prostredie super, jedlo tiež. Boli sme na výlete v Patrase a tam by som teda už nešla ale výlet na Zakynthos bol úžasný.
@elli210286 teraz neviem podľa fotiek že v ktorej budove ste boli ubytovaný 😁 pláž vidím tuším tú hlavnú pri snack bare ale to ubytko ? 🤔 To ste mali tuším apartmán ?
@elli210286 a prosím ako prebiehal výlet na Zakyntos?
@21091979 hneď vedľa hlavnej budovy sme mali izbu číslo 210 so špinavým kobercom, ale keďže posteľ bola čistá a taktiež uteráky a my sme sa tam chodili len vyspať, tak nám to nevadilo.

@elli210286 budem držať palce na dobrú izbu, ak Vám však dajú 208, hneď na mieste ju odmietni. A palce budeme držať navzájom si aj v počasí, víkend bol super, dnes je dosť škaredo od obeda. Fúka, zatiahnuté je, ani moc teplo nieje pre mňa 😃