icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

kikus1612
Autor odpoveď zmazal
julinka1704
20. júl 2025
@simax5

@julinka1704 fakt taký čas na Zakyntos? Panenky,tak to nehrozí u nás. To aj mne by bolo veľa,nie ešte deti:--

@simax5 áno, tiež som bola z toho zhrozená a presne som si povedala že mne to je veľa čo moje 2 ročne dieťa. Akože on nevedel ešte presne tie časy, ale tak nám hovoril, že ak sa pôjde o 6 ráno tak príchod je skorší ako o 22, ale že ak sa pôjde o nejakej 9-10 tak príchod je o 22. No len to bolo mimo sezónu, vy idete v sezóne, možno to bude úplne inak

nikdenikto
20. júl 2025
@julinka1704

@simax5 áno, tiež som bola z toho zhrozená a presne som si povedala že mne to je veľa čo moje 2 ročne dieťa. Akože on nevedel ešte presne tie časy, ale tak nám hovoril, že ak sa pôjde o 6 ráno tak príchod je skorší ako o 22, ale že ak sa pôjde o nejakej 9-10 tak príchod je o 22. No len to bolo mimo sezónu, vy idete v sezóne, možno to bude úplne inak

@julinka1704 videla som na Fb jednu skúsenosť z minulého roka (september) že ráno išli o 6-7 ale na večeru boli naspäť v hoteli. Už vidím môjho muža ako frfle….prinajhorsom pôjdem sama so starším synom a muža s malou 3 ročnou nechám v rezorte 🙈

25silvia25
20. júl 2025
@nikdenikto

@25silvia25 Dakujem, ja nechcem nakupovať magnetky, chcem si tam dať na vecer drink a prejsť sa po meste. Ale keď ide len 3x ta deň, asi využijeme taxík.

@nikdenikto naspat isiel bus posledny okolo obeda a taxik stal sa mi zda okolo 70e
Na recepcii poradia ked tak 🙂

yvonne_19
21. júl 2025

Ahojte dovolenkári, chcela by som sa zapojiť do diskusie k tomuto hotelu, plánujeme dovolenku až v septembri, a zaujíma ma hlavne more, vlny a vietor, lebo tomu by sme sa chceli vyhnúť, nakoľko sme boli uz na takejto ofučanej dovolenke a bol to otras, všetci sme boli chorí...radi by sme pokojné more bez veľkých vĺn...nakoľko máme malého 5 ročného...bol niekto v septembri? Ako to tam vyzerá? Je tam stále teplo a teplé more aj v septembri? Ďakujem za odpoveď 😉

21091979
21. júl 2025

Tak sme tu ..už druhý krát a keď to mám porovnať z min.rokom tak zmenili trochu jedálniček (menší výber jedál než pred rokom ) ale stále sa dá vybrať...moreame tento rok naozaj suprové,žiadne vlny,pokojné čisté more..na niektorých miestach sú kamienky vo vode pri brehu ..na niektorých krásne čisté dno....inak všetko bez zmeny...personál ok .ubytko od čísla 1000 je ok (máme 1107 a sme spokojné ) apartmán z výhľadom na more ....mínus je že seká wifi (čo trápi hlavne moju 13r dcéru 😅) a ďalšie mínus že ubrali z lehátko na pláži tých čo sú zdarma a pridali tie platené z baldachýnom...teraz je rezort plný na totálku ...ďalšie veľké mínus je (ale to nieje chýba rezortu ale skôr ludí) že si chodia už skoro ráno obsadzat lehátka aj u bazénov aj na pláži ,pol dňa sa tam neukážu a keď tam prídete okolo 9h ráno není voľné ani jedno 😡 všade sú osušky ale nikde nikto ..ide mu to dosť na nervy toto...takže ak chce človek mať lehátko musí ráno okolo 6-7h vstať zobrať osušky a vylepit ich na lehátka aby keď príde o 9h k moru si mal kde zložiť veci 🤦...fakt otras toto

21091979
21. júl 2025

Posielam pár foto aktuálnych

21091979
21. júl 2025

Izba apartmán z výhľadom na more ..izby sú skoro rovnaké tu od čísla 1000

1ivanka1
21. júl 2025
@21091979

@21091979 to mate 4postelovy apartman?

mmatulka
21. júl 2025
@21091979

@21091979 Máte apartmán 2+2 oddelené spálne?

21091979
21. júl 2025
@kikus1612

Baby, prosim dajte vediet ake je pocasie a ake je more. Co sme pozerali vcera,ze 16 stupnov v noci a rano 22, moc sa nam to nechce verit.

@kikus1612 nie ..tu je teplo..cez deň 35 stupňov v noci 25...

21091979
21. júl 2025
@mmatulka

@21091979 Máte apartmán 2+2 oddelené spálne?

@mmatulka my máme apartmán len pre dvoch ...myslím si že oddelené izby sú len tie rodinné...apartmány kde sú 2 dospelý a 2 deti majú jednu izbu aspoň tak mi vraveli jedny na obede....ale tu sú izby všelijaké naozaj rôzny mix tak možno ?🤷

21091979
21. júl 2025
@1ivanka1

@1ivanka1 nie len jedna manželská posteľ

21091979
21. júl 2025
@1ivanka1

@1ivanka1 nie jedna manželská pre 2 osoby

yvonne_19
21. júl 2025
@21091979

@21091979 dobrý večer, za takúto izbu ste si priplácali? Alebo ste si ju rezervovali vopred? Ci vám takúto náhodou pridelili v hoteli? Chcem sa opýtať, ci tam fúka....Ďakujem za odpoveď...

kikus1612
22. júl 2025
@21091979

@kikus1612 nie ..tu je teplo..cez deň 35 stupňov v noci 25...

@21091979 Ďakujem pekne, potesili ste ma, ale s tymi lehatkami moc nie :/

nikdenikto
22. júl 2025
@21091979

Tak sme tu ..už druhý krát a keď to mám porovnať z min.rokom tak zmenili trochu jedálniček (menší výber jedál než pred rokom ) ale stále sa dá vybrať...moreame tento rok naozaj suprové,žiadne vlny,pokojné čisté more..na niektorých miestach sú kamienky vo vode pri brehu ..na niektorých krásne čisté dno....inak všetko bez zmeny...personál ok .ubytko od čísla 1000 je ok (máme 1107 a sme spokojné ) apartmán z výhľadom na more ....mínus je že seká wifi (čo trápi hlavne moju 13r dcéru 😅) a ďalšie mínus že ubrali z lehátko na pláži tých čo sú zdarma a pridali tie platené z baldachýnom...teraz je rezort plný na totálku ...ďalšie veľké mínus je (ale to nieje chýba rezortu ale skôr ludí) že si chodia už skoro ráno obsadzat lehátka aj u bazénov aj na pláži ,pol dňa sa tam neukážu a keď tam prídete okolo 9h ráno není voľné ani jedno 😡 všade sú osušky ale nikde nikto ..ide mu to dosť na nervy toto...takže ak chce človek mať lehátko musí ráno okolo 6-7h vstať zobrať osušky a vylepit ich na lehátka aby keď príde o 9h k moru si mal kde zložiť veci 🤦...fakt otras toto

@21091979 prosim, koľko stoja tie platené lehatka na deň?

21091979
22. júl 2025
@nikdenikto

@21091979 prosim, koľko stoja tie platené lehatka na deň?

@nikdenikto 30€myslim

21091979
22. júl 2025
@yvonne_19

@21091979 dobrý večer, za takúto izbu ste si priplácali? Alebo ste si ju rezervovali vopred? Ci vám takúto náhodou pridelili v hoteli? Chcem sa opýtať, ci tam fúka....Ďakujem za odpoveď...

@yvonne_19 túto izbu sme si zaplatili predom ...apartmán z výhľadom na more pre 2os...bol drahší než apartmán z výhľadom do záhrady ale lacnejší než bungalov ...nefúka tu...u mora len taký normálny lahký vietor ...preto je aj more kludné bez veľkých vĺn...dnes tu je 36 stupňov a skoro uplné bezvetrie 🥵😅

21091979
22. júl 2025

Dnes sme boli na poldennom výlete v meste Patras...je to jediný poldenny výlet ktorý organizuje Hydrotour...(Čo je aj škoda) Potom sú tu v ponuke ešte 3 výlety ale celodenné...úprimne si neviem predstaviť v tomto teple ísť na celodenný výlet že skoro ráno odchádzajú a prídu večer ..z jedného výletu myslím až o 21:30h je návrat 🤦 nám úplne stačil dnes poldenny a sme unavený ako kone 😅 cesta 2hod busom kde my išla na nervy klíma na plné gule....zastávka pri moste Rio 10min..následne smer mesto Bazilika sv Ondreja zastávka 30min...potom rozchod v meste na pešej zóne ...pre milovníkov nákupov odporúčam ,obchod vedľa obchodu a aj svetoznáme značky,kaviarne,cukrárne,reštaurácie ...2hod rozchod...potom smer rodinná vináreň na malú exkurziu a ochutnávka vín 4druhy ..možnosť zakúpiť víno ,fľaša za 12€...potom smer rezort zase 2hod busom a opäť klíma na plno 😓...odchod bol o 7:30 busom stihli sme rýchle raňajky ktoré sú od 7h..príchod o 15:20h..stihli sme obed v snack bare ...kto sa chce ešte niečo opýtať kľudne ...

yvonne_19
22. júl 2025
@21091979

@yvonne_19 túto izbu sme si zaplatili predom ...apartmán z výhľadom na more pre 2os...bol drahší než apartmán z výhľadom do záhrady ale lacnejší než bungalov ...nefúka tu...u mora len taký normálny lahký vietor ...preto je aj more kludné bez veľkých vĺn...dnes tu je 36 stupňov a skoro uplné bezvetrie 🥵😅

@21091979 super 🙂 my sme dnes dostali tri ponuky na izby: bungalov s výhľadom do záhrady, alebo izba s výhľadom do záhrady, alebo izba so zdielanym bazénom... no nevieme sa rozhodnúť, poradíte?

21091979
22. júl 2025
@yvonne_19

@21091979 super 🙂 my sme dnes dostali tri ponuky na izby: bungalov s výhľadom do záhrady, alebo izba s výhľadom do záhrady, alebo izba so zdielanym bazénom... no nevieme sa rozhodnúť, poradíte?

@yvonne_19 bungalov z výhľadom do záhrady sú také akoby domčeky vsadené v záhradach rezortu...je to jeden domček v ktorom sú 2apartmany teda by ste mali susedov ..tieto domčeky majú vzadu svoje menšie bazény ale sú aj bez bazénov..niektoré sú ďalej od mora ..apartmán z výhľadom do záhrady :sú tu 4 veľké budovy a v troch z nich sú z jednej strany apartmány z výhľadom na more a z druhej strany z výhľadom do záhrady,tie majú spoločný veľký bazén ,sú bližšie od mora ale niektoré nemajú moc pekný výhľad v jednej budove na tenisové kurty,v druhej budove na pasáž obchodného centra ,tretia budova do záhrady..tá štvrtá je taká samostatná ...apartmán zo zdieľaním bazénom je akoby na spodu tých hlavných budov teda nevydia na more ale môžu si z izby vliezť rovno do bazéna ..potom sú tu akoby samostatne domčeky ktoré majú akoby 2izby a jeden menší bazén pre tie dve rodiny

21091979
22. júl 2025
@yvonne_19

@yvonne_19 ak vám nevadí mať cudzieho suseda a zdieľať s ním bazén tak potom ten zo zdieľaným bazénom...ak vám vadí tak radšej apartmán do záhrady vtedy máte spoločný bazén zo všetkými čo sú v tej budove ubytovaný

21091979
22. júl 2025
@yvonne_19

@yvonne_19 ja by som brala izbu so zdieľaným bazénom

yvonne_19
23. júl 2025
@21091979

@yvonne_19 ja by som brala izbu so zdieľaným bazénom

@21091979 ďakujem krásne za obšírnu odpoveď, ešte pred Vašou odpoveďou sme zvažovali bungalov, znie to tak dobrodružne, len teraz sa obávam, aby sme neboli príliš ďaleko od všetkého..., keď bungalov tak predpokladám, že dávajú ľudí z hydrotour práve do zadu, daleko od všetkého, ze? izbu so zdieľaným bazénom sme kvôli vysokej cene zamietli a izbu s výhľadom do záhrady sme sa báli, lebo sme čítali že sú niektoré hrozné 😞 tak máme teda dilemu...

tkdoc
23. júl 2025
@yvonne_19

Ahojte dovolenkári, chcela by som sa zapojiť do diskusie k tomuto hotelu, plánujeme dovolenku až v septembri, a zaujíma ma hlavne more, vlny a vietor, lebo tomu by sme sa chceli vyhnúť, nakoľko sme boli uz na takejto ofučanej dovolenke a bol to otras, všetci sme boli chorí...radi by sme pokojné more bez veľkých vĺn...nakoľko máme malého 5 ročného...bol niekto v septembri? Ako to tam vyzerá? Je tam stále teplo a teplé more aj v septembri? Ďakujem za odpoveď 😉

@yvonne_19 my sme boli minulý rok 11-18 september. S 20 mesačnou dcérou, nooo more bolo teplé, veľmi príjemné ( my nelubime 24stupnove Chorvátsko 😀 ) . Ale asi 3 dní bola červená vlajka vyložená, takže sme sa nevedeli kúpať v mori , respektíve len po kolená . Fúkal silnejší vietor, vlny boli obrovské a asi 3-4x nám pršalo v noci. Ja by som druhýkrát v tomto termíne nešla. Ešte úplne začiatkom septembra ano, ale v polke už radšej nie bazény boli strašne studené tiež aj náš súkromný aj ostatné

barbi47
Autor odpoveď zmazal
anonym_f07923
Autor odpoveď zmazal
anonym_f07923
Autor odpoveď zmazal
21091979
23. júl 2025
@yvonne_19

@21091979 ďakujem krásne za obšírnu odpoveď, ešte pred Vašou odpoveďou sme zvažovali bungalov, znie to tak dobrodružne, len teraz sa obávam, aby sme neboli príliš ďaleko od všetkého..., keď bungalov tak predpokladám, že dávajú ľudí z hydrotour práve do zadu, daleko od všetkého, ze? izbu so zdieľaným bazénom sme kvôli vysokej cene zamietli a izbu s výhľadom do záhrady sme sa báli, lebo sme čítali že sú niektoré hrozné 😞 tak máme teda dilemu...

@yvonne_19 nie slovákov ubytovajú hocikde po rezorte nemajú to nijako vyhradené...niektoré tie bungalovi niesu ďaleko ...niektoré sú ďalej ...🤷ťažko povedať...áno tie zo zdieľaným bazénom sú najdrahšie ale asi najlepšie...apartmány z výhľadom do záhrady sú opotrebované asi len v tej prvej hlavnej budove u recepcie sú tam tuším stovkové čisla izieb...stačí do poznámky napísať že nechcete byť ubytovaný v hlavnej budove pri recepcii....inak tu to teda neodporúčajú ľudia kvôli opotrebovanosti ale aj je tam hluk cca do 1h rána pretože hneď vedľa je bar a tam je každý večer večerný program od 21:30-1h...