Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
Ešte jedno mínus som tu zaznamenala všade sú balkónové dvere alebo terasové no bez sieťky...je tu veľa malých jašteric( gekon )🦎 lozia všade po stenách,na chodbách,na balkónoch...keď tu není sieťka tak máme strach že nám vlezie do vnútra...klímu nemáme radi,tu táto keď sa nastaví na 25 tak vypne až je tam 20 a zima .zatvoriť nemôžem lebo potom je veľmi dusno...tak máme na ventilačku dvere a bojíme sa aby nám sem nevliesol 🦎..dcéra sa boji veľmi .....keby som vedela zoberiem z domu tu lepiacu sieťku 😂
Ahojte dovolenkári, chcela by som sa zapojiť do diskusie k tomuto hotelu, plánujeme dovolenku až v septembri, a zaujíma ma hlavne more, vlny a vietor, lebo tomu by sme sa chceli vyhnúť, nakoľko sme boli uz na takejto ofučanej dovolenke a bol to otras, všetci sme boli chorí...radi by sme pokojné more bez veľkých vĺn...nakoľko máme malého 5 ročného...bol niekto v septembri? Ako to tam vyzerá? Je tam stále teplo a teplé more aj v septembri? Ďakujem za odpoveď 😉
@yvonne_19 a bungalov a apartmany zo zdieľaným bazénom z výhľadom na more..tu bývame my
Ako je to s vodnými športami na pláži? Všetko sa platí? Aj vodný bicykel a kajak?
@yvonne_19 a bungalov a apartmany zo zdieľaným bazénom z výhľadom na more..tu bývame my
@21091979 ahoj mozes prosim odfotit letacik od hydrotouru kde su vypisane výlety? My tam sice ideme az o tyzden ale cca ako to maju na ake dni naplánované s výletmi ma zaujima, a nevies ci to treba zarezervovať okamžite u delegáta alebo je moznost aj pocas pobytu? Prípadne ci niesu hned vypredané ....😊
@21091979 ahoj mozes prosim odfotit letacik od hydrotouru kde su vypisane výlety? My tam sice ideme az o tyzden ale cca ako to maju na ake dni naplánované s výletmi ma zaujima, a nevies ci to treba zarezervovať okamžite u delegáta alebo je moznost aj pocas pobytu? Prípadne ci niesu hned vypredané ....😊
@fler234 páči sa
@fler234 výlety sa dajú zaplatiť na hromadnom stretnutí hneď v prvý deň..alebo každý deň je na recepcii delegát od 10-11h
Ahojte,taktiež ideme tento rok do tohto rezortu od 23.8. na 12 dní,prosím Vás koľko trvala cesta busom z letiska do rezortu?ďakujem
Ahojte,taktiež ideme tento rok do tohto rezortu od 23.8. na 12 dní,prosím Vás koľko trvala cesta busom z letiska do rezortu?ďakujem
@katharynkaa cca 1 hod
Ahojte, neviete aka je situácia s požiarmi? Nezachytila som že by boli aj v tejto oblasti, čítam o okoli Atén. Je všetko ok?
Ešte jedno mínus som tu zaznamenala všade sú balkónové dvere alebo terasové no bez sieťky...je tu veľa malých jašteric( gekon )🦎 lozia všade po stenách,na chodbách,na balkónoch...keď tu není sieťka tak máme strach že nám vlezie do vnútra...klímu nemáme radi,tu táto keď sa nastaví na 25 tak vypne až je tam 20 a zima .zatvoriť nemôžem lebo potom je veľmi dusno...tak máme na ventilačku dvere a bojíme sa aby nám sem nevliesol 🦎..dcéra sa boji veľmi .....keby som vedela zoberiem z domu tu lepiacu sieťku 😂
@21091979 Dobry den, prosim Vas, treba na vecer mikinu? Alebo stacia saty? Ďakujem 🙂
@katharynkaa 45min
@21091979 prosím a nemáte foto koľko je prenájom auta a tie bycikle čo píšete?ďakujem
@katharynkaa auto neviem...bycikle alebo tie trojkolky myslím 15€ na hod
Ahojte, neviete aka je situácia s požiarmi? Nezachytila som že by boli aj v tejto oblasti, čítam o okoli Atén. Je všetko ok?
@nikdenikto tu niesu žiadne požiare..hlásili myslím na Kréte
Ahojte, aká je, prosím, situácia s komármi, sú? Ideme sem tiež, tak ma to zaujíma. Ďakujem
Ahojte, aká je, prosím, situácia s komármi, sú? Ideme sem tiež, tak ma to zaujíma. Ďakujem
@densi10 nie ..komáre vôbec .cez deň občas ose okolo popolníc pri odpadkoch...pri jedálni sú akurát vtáčiky ktoré zbierajú drobky ...a večer lozia po budovách ,chodbách,na balkónoch malé jašterice ... trocha tam chýbajú tie sieťky na dverách balkónov 🤷
@katharynkaa auto neviem...bycikle alebo tie trojkolky myslím 15€ na hod
@mmatulka ďakujem veľmi pekne,už len dúfam že izba bude obstojna ,a nie tá najhoršia