Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@misana84 Áno, pre mňa je voda c Chorvátsku veľmi studená. Jediný, kto sa bude tešiť z vody je môj manžel :D Ja som bola v Grécku aj na ostrovoch, aj na pevnine, ale teda s tou teplotou mora som tu ostala nemilo prekvapená.
@tiii Ja tiež chodím do Grecka kvôli teplej vode no a dnes môžem slávnostne skonštatovať, že voda je osviežujúca… oproti tomu čo bolo štvrtok, piatok až tepla…
Ahojte, rada by som sa zapojila do diskusie. My ideme v sobotu s 2 deťmi. Prosím Vás, ako je to so stravou pre malé deti? Je niekde v reštaurácii kútik napr. s detskou výživou alebo krabičkovými mliečkami? A ako je teraz tam s počasím a morom? Dosť som ostala vystrašená z posledných príspevkov nakoľko my máme radi teplú vodu. Ďakujem za odpoveď.
@tiii bola tam niekedy aj taká ako krupicová kaša plus ten jogurt,ovocie,cereálie,mlieko nalievané ,croasant ,koláčiky ...nutelova poleva,lievance,javorový sirup ,medový plást ...
My mame izbu 5114 čistú zrekonštruovanu, akurát je to tak od ruky 🙈 inak za mňa more fajn, išli sme hneď ráno. Jedlo zatiaľ tiež dobre. Rozkukávame sa 😉
@tiii bola tam niekedy aj taká ako krupicová kaša plus ten jogurt,ovocie,cereálie,mlieko nalievané ,croasant ,koláčiky ...nutelova poleva,lievance,javorový sirup ,medový plást ...
@21091979 Ďakujem za správu. Niečo by sme z toho určite vybrali. Momentálne je náš odlet otázny nakoľko starší syn ochorel :(.
Už toho bolo dosť popísané ohľadom tohto hotela… Pripájam za nás pár postrehov:
#komáre sú, treba repelet. My sme dosť doštípaní, hlavne nad ránom vlietavajú do izby…Večer pri mori po kúpaní sme tiež čelili útokom… Na chodníku čo vedie popri mori , ale neštípali….
#gluten free stravovanie nedomyslené - treba sa pýtať personálu, čo môžeme jesť a čo nie… Jedlo nie je označené alergénmi…Chlieb si treba vypýtať, donesú tri studené krajce….Na raňajky v zelenom šaláte nasypané krutóny…
Včera sme si na večeru chceli sadnúť vonku. Uvádzajúcí personál krútil hlavou, že je plno. Kvôli klíme ( robí mi zle) sme nastojili na sedení vonku, že si počkáme…. A zrazu bolo voľno… 10 stolov… dosť sme nechápali…
Celkovo ale úžasna dovolenka, skvelé more, teplota vody pre nás super, výborné jedlo, ticho, perfektný výlet do Olympie… Delegátka ochotná, keď treba prekladať…na letisku žiadny chaos…
Už toho bolo dosť popísané ohľadom tohto hotela… Pripájam za nás pár postrehov:
#komáre sú, treba repelet. My sme dosť doštípaní, hlavne nad ránom vlietavajú do izby…Večer pri mori po kúpaní sme tiež čelili útokom… Na chodníku čo vedie popri mori , ale neštípali….
#gluten free stravovanie nedomyslené - treba sa pýtať personálu, čo môžeme jesť a čo nie… Jedlo nie je označené alergénmi…Chlieb si treba vypýtať, donesú tri studené krajce….Na raňajky v zelenom šaláte nasypané krutóny…
Včera sme si na večeru chceli sadnúť vonku. Uvádzajúcí personál krútil hlavou, že je plno. Kvôli klíme ( robí mi zle) sme nastojili na sedení vonku, že si počkáme…. A zrazu bolo voľno… 10 stolov… dosť sme nechápali…
Celkovo ale úžasna dovolenka, skvelé more, teplota vody pre nás super, výborné jedlo, ticho, perfektný výlet do Olympie… Delegátka ochotná, keď treba prekladať…na letisku žiadny chaos…
@girko My ked sme boli nebolo tolko komarov, mozno sme stretli troch za cely tyzden, nam vadili vcely na plazi, ocina jedna aj postipala. Strasne boli otravne.
@girko My ked sme boli nebolo tolko komarov, mozno sme stretli troch za cely tyzden, nam vadili vcely na plazi, ocina jedna aj postipala. Strasne boli otravne.
@kikus1612 Možno to aj záleží od lokality. Dvere neotvárame, objavujú sa po západe slnka a aj keď nesvietime, v momente nám bzučia po izbe… Včely na pláži sme nepostrehli, zato ôs v reštaurácii je dosť, veľa ľudí odchádza po chvíli do vnútra. Nám nevadia…
@kikus1612 Možno to aj záleží od lokality. Dvere neotvárame, objavujú sa po západe slnka a aj keď nesvietime, v momente nám bzučia po izbe… Včely na pláži sme nepostrehli, zato ôs v reštaurácii je dosť, veľa ľudí odchádza po chvíli do vnútra. Nám nevadia…
@girko my sme boli 19.7....komáre sme naozaj nemali,celú noc som mala otvorené dvere na ventilačku(neznesieme klímu)....ose len u smetných košov ale zato sme mali jašterice ktoré chodili po balkónoch ,chodbách,po stenách budov ,bála som sa že vlezu do vnútra....tá sieťka na dvere by sa naozaj zišla
@girko my sme boli 19.7....komáre sme naozaj nemali,celú noc som mala otvorené dvere na ventilačku(neznesieme klímu)....ose len u smetných košov ale zato sme mali jašterice ktoré chodili po balkónoch ,chodbách,po stenách budov ,bála som sa že vlezu do vnútra....tá sieťka na dvere by sa naozaj zišla
@21091979 Ano, jasterice boli :D Byvali nad nasimi dvermi pod strechou :D
@21091979 my sme jastericu videli za pobyt 1 na zemi v trave. Zato min.rok v kalabrii asimilion vsade kde si pozrel. 🙂 este ze mam fobiu len z plazivej zveri
No s tými komármi a osami ste ma nepotešili (dcéra má škaredé reakcie na komárov aj tu doma), ideme zajtra.
No s tými komármi a osami ste ma nepotešili (dcéra má škaredé reakcie na komárov aj tu doma), ideme zajtra.
@densi10 Ak sme neotvorili balkonove dvere, tak nebol problém. Ak sme otvorili, ani sme nezasvietili a už bzučali…Východom slnka zmizli. Včera sme boli v La pergole , bývali sme hneď oproti a tam komáre neboli….Jaštericu sme videli pri bungalove jednu…
Tak už sme doma a moja recenzia:
1. Izba, mali sme standard rodinnú izbu 2+2, izba bola novšia a čistá, upratovanie ok. Akurát sme sa dost nachodili, čo by mi ani tak nevadilo, ale mame 3 ročnú ktorá sa ešte celkom šuchce, takže nám to trvalo.
2. More a pláž krasne, teplota super a tie zápasy slnka top 🥹
3. Strava, v hlavnej reštaurácii sme mali jedlo teple aj chutne, prvé dni sa mi zdalo že neobmienaju večere ale asi tak od 3 dňa už áno. Obedovali sme vždy v snackbare, tam sa to teda neobmieňalo ale jedlo bolo chutne, hlavne teda detom tam chutilo.
4. Komáre som nepostrehla vôbec, osy a sršne áno, aj pri bazénoch. Včera ma postipala osa po ceste na izbu. Jašteričky som na rezorte videla len pri promenáde.
5. Výlety: my sme si požičali auto a jedno doobedie sme išli pozriet do múzea v Olympii a prístav Katakolo. Zakynthos sme absolvovali tiež, je to časovo náročný výlet o 9:00 z hotela a príchod o 22:00, za mňa ok ale na deti to bolo veľa. Inak príroda aj mesto krasne.
Za mňa by mali popracovať na obsluhe vecer v baroch, tam to šlo naozaj pomaly.
1. Izba, mali sme standard rodinnú izbu 2+2, izba bola novšia a čistá, upratovanie ok. Akurát sme sa dost nachodili, čo by mi ani tak nevadilo, ale mame 3 ročnú ktorá sa ešte celkom šuchce, takže nám to trvalo.
3. Strava, v hlavnej reštaurácii sme mali jedlo teple aj chutne, prvé dni sa mi zdalo že neobmienaju večere ale asi tak od 3 dňa už áno. Obedovali sme vždy v snackbare, tam sa to teda neobmieňalo ale jedlo bolo chutne, hlavne teda detom tam chutilo.
4. Komáre som nepostrehla vôbec, osy a sršne áno, aj pri bazénoch. Včera ma postipala osa po ceste na izbu. Jašteričky som na rezorte videla len pri promenáde.
5. Výlety: my sme si požičali auto a jedno doobedie sme išli pozriet do múzea v Olympii a prístav Katakolo. Zakynthos sme absolvovali tiež, je to časovo náročný výlet o 9:00 z hotela a príchod o 22:00, za mňa ok ale na deti to bolo veľa. Inak príroda aj mesto krasne.
@nikdenikto uplne suhlasim s touto recenziou,so vsetkym 😊 len ja som jastericky nevidela vobec😀 Zakynthos top výlet🥰
@nikdenikto krasna recenzia.
Prosím Vás mala by som pár otázok
Koľko ste prosím platili za požičanie auta?
A osušky boli v poriadku?vymieňali?aby som vedela či ťahať z domu,alebo sa spoľahnúť len na tie hotelové.Ďakujem
@nikdenikto krasna recenzia.
Prosím Vás mala by som pár otázok
Koľko ste prosím platili za požičanie auta?
A osušky boli v poriadku?vymieňali?aby som vedela či ťahať z domu,alebo sa spoľahnúť len na tie hotelové.Ďakujem
@katharynkaa osušky menili každý deň, na izbe sú tiež osusky (modré) k bazénu, tie sme ale nepoužívali, keďže mame 2 deti ťaháme so sebou kadejaké loptičky, kybliky a podobne 🙈 ja si brávam k bazénu tie spratné športové uteráky z decathlonu. Pri bazénoch sú osušky tiež stále k dispozícii.
Ak môžem poradiť, lehatka pri bazéne si choďte ráno obsadiť lebo naozaj po 8:00 už ťažko…..ale na pláži sú voľne lehatka kedykoľvek počas dňa.
Auta majú ceny rôzne, najnižšie tuším od 56 alebo 65€, nám sa ušlo až za 85€ lebo sme si prišli požičať vecer vopred a tie lacnejšie mali obsadené. Plus 20€ ak chceš také vyššie poistenie. Keď ti dávajú kľúče zadržia na tvojej karte 100€ a zase keď auto vrátiš a všetko je ok, sumu odblokujú.
My sme sa vrátili včera.
Boli sme po 2-krát. Mali sme izbu 0940, čistá,uprataná každý deň.
Jedlo super (nikdy nebolo studené,netrebalo striehnuť,kedy čo donesú, v jedálni stále sa našlo miesto,nikdy sme nečakali).
More čisté, teplé. Kúpali sme sa od rána do večera. Bazény (aspoň ja som nebola), deti boli 2x po hodinke,vraveli,že voda teplá.
Jaštericu sme nevideli ani jednu. Komáre sme nemali,zasa brat so švagrinou bývali na konci areálu s výhľadom na more a oni boli dostipani,museli kupovať repelent,takže závisí kde je izba,keďže na boku je také jazierko mimo areálu,zrejme tam sa množia.
Výlet sme neabsolvovali,minulého roku sme boli na Olympe. Chceli sme ísť na výlet do Patrasu ale v piatok bol sviatok tak sa nekonal, a v utorok pred odletom sa nám už nechcelo. Tie dlhé výlety by ten mladší nedal. Švagriná bola na Zakyntose a chválila si.
Top celej dovolenky,zoznámili sme sa s dvoma rodinami,super ľudia - jedna rodina z Ba, druhá z Východu. Chlapci si našli kamarátov. Každý večer chodili hrať futbal, hrali sa spolu na pláži, medzi tým ako si povedali ideme na "drink",tak si drinkovali 😁,deti maximálne spokojné (vraj sa dohodli,že sa stretneme tam aj o rok). 😁
Nemám čo vytknúť,asi len to,že tam chýbaju nejaké obchodníky s normálnymi cenami,brala by som väčší výber. A trocha ma mrzí,že urobili slovenský večer v utorok večer pred naším odletom. Samozrejme sme nešli,keďže sme mali skoro ráno odchod.
Takže záver,keď nenájdeme niečo podobné,asi sa tam ocitneme po 3-krát 😁.
@nikdenikto uplne suhlasim s touto recenziou,so vsetkym 😊 len ja som jastericky nevidela vobec😀 Zakynthos top výlet🥰
@fler234 prosím Vás na ten Zakynthos. Bola plavba trajektom ale potom vraj plavba loďkou ku jaskyniar a možnosť kúpania ..zaujíma ma čo robili tý ľudia ktorý sa nechceli ísť kúpať ,to sedeli na tej loďke a čakali na ostatných než si zaplavajú...(Vraj si plávali viac ako 40min)...
@fler234 prosím Vás na ten Zakynthos. Bola plavba trajektom ale potom vraj plavba loďkou ku jaskyniar a možnosť kúpania ..zaujíma ma čo robili tý ľudia ktorý sa nechceli ísť kúpať ,to sedeli na tej loďke a čakali na ostatných než si zaplavajú...(Vraj si plávali viac ako 40min)...
@21091979 áno, tí čo nechceli ist do vody boli na lodi, môžu si zatiaľ robiť fotky, dať si kavu, najesť sa….nestoji sa 40min na jedinom mieste, je to rozdelené do 2 zastávok. Nie je to mala loďka ale zase ani veľká loď. Kavu, malinovky a nejaký snack sa tam ale kúpiť da.
My sme sa vrátili včera.
Boli sme po 2-krát. Mali sme izbu 0940, čistá,uprataná každý deň.
Jedlo super (nikdy nebolo studené,netrebalo striehnuť,kedy čo donesú, v jedálni stále sa našlo miesto,nikdy sme nečakali).
More čisté, teplé. Kúpali sme sa od rána do večera. Bazény (aspoň ja som nebola), deti boli 2x po hodinke,vraveli,že voda teplá.
Jaštericu sme nevideli ani jednu. Komáre sme nemali,zasa brat so švagrinou bývali na konci areálu s výhľadom na more a oni boli dostipani,museli kupovať repelent,takže závisí kde je izba,keďže na boku je také jazierko mimo areálu,zrejme tam sa množia.
Výlet sme neabsolvovali,minulého roku sme boli na Olympe. Chceli sme ísť na výlet do Patrasu ale v piatok bol sviatok tak sa nekonal, a v utorok pred odletom sa nám už nechcelo. Tie dlhé výlety by ten mladší nedal. Švagriná bola na Zakyntose a chválila si.
Top celej dovolenky,zoznámili sme sa s dvoma rodinami,super ľudia - jedna rodina z Ba, druhá z Východu. Chlapci si našli kamarátov. Každý večer chodili hrať futbal, hrali sa spolu na pláži, medzi tým ako si povedali ideme na "drink",tak si drinkovali 😁,deti maximálne spokojné (vraj sa dohodli,že sa stretneme tam aj o rok). 😁
Nemám čo vytknúť,asi len to,že tam chýbaju nejaké obchodníky s normálnymi cenami,brala by som väčší výber. A trocha ma mrzí,že urobili slovenský večer v utorok večer pred naším odletom. Samozrejme sme nešli,keďže sme mali skoro ráno odchod.
Takže záver,keď nenájdeme niečo podobné,asi sa tam ocitneme po 3-krát 😁.
@simax5 prosím Vás a teda cenovo nafukovacky a kybliky a hlúposti?neviete?či to bude také drahé ako výlet na zakyntos🤣
@simax5 prosím Vás a teda cenovo nafukovacky a kybliky a hlúposti?neviete?či to bude také drahé ako výlet na zakyntos🤣
@katharynkaa nafukovačky sme mali, kybliky sa u nás už nepoužívajú,ale chlapci si kúpili takú tyčku na striekanie vody - 8 € a loptičku do vody za 10 €,ale to sme kupovali v obchode na recepcii,lebo sme menšiemu zháňali sandále,lebo tie z domu ho nahryzli do krvi. Nám ponúkala kroksy za 44 € 😂,ale nakoniec našla sandále za 25,tak tie vyhrali 😃, ktoré už stoja v skrini a na rok budú malé 😁.
Druhý deň. 5 hviezdičiek ani náhodou. Ani za kvalitu stravy, ani za kvalitu ubytovania. V snack bare papierové taniere a príbor? Zemiaky polotvrdé, rizoto rozvarené,praženica . obstojnà, aby som nebol úplne zlý. . Informácie o alergénoch v jedle žiadne. Treba sa vraj opýtať obsluhy. Na tých 15 jedál, príloh,y šalátov. - to by mi tam 10 minút len hovorili, kde je aký alergén.
Ubytovanie je asi vecou toho, kto čo dostane, alebo čo je ochotný tolerovať. My tu máme dve izby v jednej budove (900 čísla), s v oboch je v kúpeľni pleseň v sorchovom kúte aj okolo vane. Po grécky len zakrytá ďalšíou vrstvou silikónu. Sprchový kút tečie, ventilátor na odsávanie vlhkosti nefunguje. Dvere ošarpané. Klíma je vstavaná (taká tá s vyduchmi na stene pod stropom), hlučná a na druhom poschodí pod strechou dosť slabá (celý deň nastavená na 20 stupňov, ale toľko v izbe nie je ani omylom).
Upratovačky rozhodne neutrpeli podlahu - čo tam bolo včera je tam aj dnes.
Áno, oznámil som to už včera. Zapísali, a to je zatiaľ všetko, čo sa v tejto veci vykonalo. Nemyslím, že sa niečo zmení.
Pláž je celkom široká a dlhá, piesok troška hrubší. Aktuálne je more podla mňa teplé. To je ale individuálne vnímaná záležitosť. Vstup je relatívne mierny, najprv je mierny briežok a potom malý "schod" vo vode a pozvoľne klesanie.
Bazény sú fajn, celkovo vonkajšie prostredie je príjemné. Obsadzovanie lehátko neznášam a ani to nerobíme. Delegát na to upozornil, aby sme to nerobili, a je aj napísané, že ak hodinu ostanú osušky na lehátku bez majiteľa, tak ich odtiaľ zoberú. Pri bazénoch nie je lehátok extra veľa, takže sa môže stať, že nenájdete miesto. Na pláži taký problém nebude, ak zrovna nemusíte mať bezpodmienečne prvý rad.
Osi sú, nie veľa, ale stačí to na to, že je to otrava. Konáre sme nestretli žiadne, ale môže to byť polohou ubytovania, ako niekto napísal.
Už tu niekto spomínal, že je to hotel na max 3 hviezdičky - s tým plne súhlasím. Ale pleseň v kúpeľni je niečo, čo sa nesmie vyskytnúť ani v takej cenovej kategórii. Už sme čo-to precestovali (od luxusných 5*hotelov po lacné hostelli), takže porovnať vieme hodnotenie sa netýka pláže, počasie, komárov apod. Iba kvality ubytovacieho zariadenia.
Za mňa osobne nikdy viac. A to sme tu len druhý deň:D
Ak niekomu nevadí pleseň v kúpeľni (alebo dostane ubytovanie bez nej) a nikdy nebol v 5 hviezdičkovom hoteli, možno bude spokojný. My nie sme. Prišli sme na odporúčanie druhej časti našej bandy, ktorá tu bola pred niekoľkými rokmi. Potvrdené aj z ich strany, že je to horšie.
Minulý rok sme boli v Kalogrii, čo je o pár kilometrov severnejšie. Je to menší komplex, jedlo dobré (lepšie), ubytovanie skromnejšie, ale čistejsie. Pláž pre menšie deti naozaj pozvoľne klesajúca. Komárov pri západe slnka veľa, ido izby jedine s repelentom do zásuvky .

Ahojte, rada by som sa zapojila do diskusie. My ideme v sobotu s 2 deťmi. Prosím Vás, ako je to so stravou pre malé deti? Je niekde v reštaurácii kútik napr. s detskou výživou alebo krabičkovými mliečkami? A ako je teraz tam s počasím a morom? Dosť som ostala vystrašená z posledných príspevkov nakoľko my máme radi teplú vodu. Ďakujem za odpoveď.
@tiii a je tam pri jogurtoch aj puding, mliečna ryža.