icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

vladi4444
8. jún 2024

@21091979 podľa mňa budete spokojní..hlavná budova je hneď pri pláži a snackbar, bary. My sme na jedlo nikdy v rade nečakali, vždy bolo dosť miesta. Pokiaľ viem, hlavnú budovu rekonštrujú, postupne celý rezort ( kamoška robí v cestovke a chodí aj na infocesty). Uvidíte ako apartmán. Ja to neviem úplne porovnať prvý raz som bola v rezorte len v tomto aldemare ale nám sa veeeelmi páčilo, vrátila by som sa druhý krát 🙂

sanny2993
autor
8. jún 2024

@vladi4444 Dobrý deň, môžem sa opýtať či ste absolvovali aj nejaké výlety ? 🙂

21091979
10. jún 2024

@sanny2993 my sme boli min.rok na tom výlete v meste Pátra...najskôr bola zastávka pri tom veľkom moste cca 10min...potom nás previezli miestnou rómskou štvrťou (tam sa nezastaví je kvôli bezpečnosti Gréci si moc z ich rómami nerozumia a celkovo nám tam ani neodporúčali ísť ) potom bol návšteva kostola Sv Ondreja v meste Patras...potom rozchod v pešej zóne 1 hod...a potom návšteva súkromného vinárstva z ochutnávkou a exkurziou možnosť zakúpiť si víno (sedmička za 30€) ale vraj bolo dobré (ja nepijem ) bol to pol denný výlet ... Cena za 2 dospelý a 1 dieťa bola 300€....tie isté výlety ponúkajú na ostrove Peloponéz cestovky Hydrotour a Fisher...stále rovnaké opakujúce sa výlety....čiže aj keď sme min rok boli v rezorte Kalogria Beach tak výlety boli rovnaké ..objednali jeden autobus a ten najskôr pozbieral v 4 rezortoch záujemcov a potom sa išlo ...Kalogria Beach je úplne na kraji preto sme boli v buse ako prvý a postupne nasadli ľudia v iných rezortoch...cestovky Hydrotour a Fisher spolupracujú a majú rozdelených delegátov ktorý chodievajú na tie isté výlety do toho Patras sme mali delegátmi z Fisher čiže CZ ale veľmi prijemná pani...celý cestu rozprávala o Grécku ako žijú a aké majú zvyky atď(je tam totiž vydatá a preto vedela veci také aké vedia len domorodci 🙂)

651janka
10. jún 2024

@21091979 no tak my v stredu ráno cestujeme, tak dáme vedieť ako to tam vyzerá. Dúfam, že nebude este studené more 🙂

sanny2993
autor
10. jún 2024

@651janka tešíme sa na čerstvé tipy a recenzie 😍

sanny2993
autor
10. jún 2024

@21091979 Ďakujem, my chceme ist na Zakynthos, uvidíme aký výlet nám ponúknu 🙂

21091979
10. jún 2024

@sanny2993 počítam že do toho Patras...potom Olympia , Atény,Peloponéz a Zakyntoš...niektoré boli celodenné tie sme nemohli lebo dcéra má problém zo stravovaní,..niektoré boli loďou a to zase ja má morskú nemoc 🤢....takže u nás len poldenný a busom 😁

sanny2993
autor
10. jún 2024

@651janka prosim ta inak ak idete cez hydrotour skús sa opýtať či ponúkajú alebo vedia zabezpečiť výlet na Mizithres view vyhliadku. Veľmi by si mi pomohla 🫶

sanny2993
autor
10. jún 2024

@21091979 ideme s toho času 3,5 ročným, tak dúfam že zvládne vyletiky, minulý rok sme boli v Turecku a zvládol tiež pekne jeden malý výlet 🙂 škoda by bola nevidieť tie krásy v okoli Peloponezu 🙂 už sa tešíme 🙂

21091979
10. jún 2024

@sanny2993 budeme čakať na novinky ...a čerstvé info ...🙏👏

sanny2993
autor
11. jún 2024

@21091979 😃😃 my letíme až 7.9, skôr ja čakám na info hehe, som rada že téma sa uchytila 😁

21091979
11. jún 2024

@sanny2993 aha 😅🙉 tak potom teda dám info ja Vám 😁

651janka
11. jún 2024

@sanny2993 áno cez hydrotour ideme. Zistím, dám vedieť 😉

sanny2993
autor
11. jún 2024

@651janka ďakujem, posielam konkrétne foto, veľmi mi pomôžete lebo si musím rozplánovať individuálny výlet ak sa tam nepôjde s cestovkou, ono je to trošku kopec vraj na takých 10 min …. veľmi si tam prajem ist 🙂

651janka
11. jún 2024

@sanny2993 oki,.spýtam sa. Ale čo som čítala výlety, na zakyntos bol len lodný výlet, tak myslim, že asi sa pôjde len okolo modrých jaskyň a tej plaze co je tam vrak lode. Keď sme boli na Zakyntose tak sme boli na lodnom výlete a bolo to okolo celého ostrova, mali sme zastávku na tej pláži, teraz sa tam už tuším nedá ísť, kvôli zosuvom skál a kúpanie pri jaskyniach. Tiež sme chceli ísť na vyhliadku a tam nebol výlet. Ale zistím a dám vedieť

sanny2993
autor
11. jún 2024

@651janka Ďakujem 🙂 nuž keď nepôjdeme cez cestovku tak potom už iba trajekt a autíčko 😃

ivonaabrahamova
12. jún 2024

Cez cestovnú kanceláriu sa dá priplatiť All inclusive gold? Je potrebné si to priplatiť? Či stačí základné All inclusive?

sanny2993
autor
12. jún 2024

@ivonaabrahamova nám toto na výber v Invii ani nedali, všimla som si to až na stránke hotela 😃

maris5
12. jún 2024

@ivonaabrahamova v Hydrotoure sa dalo doplatit All inclusive gold, neviem ci to nevychadzalo aj 500 € na osobu/8dni (neviem ci suma zavysi od poctu dni)

ivonaabrahamova
12. jún 2024

A viete mi povedat, ake su vyhody all inclusive gold?

651janka
12. jún 2024

@sanny2993 no tak na zakyntos je výlet ale len do hlavného mesta kde je rozchod na nákupy hodinku, okolo jaskýň kde budu 2 zastávky na kúpanie a potom do nejakého vinárstva

651janka
12. jún 2024

@ivonaabrahamova myslím ze je to úplne zbytocne vyhadzovať toľko peňazí. Výhody sú v nejakom welcome drinku a ze môžeš chodiť do tých a la carte restauracii, bez toho len 2x. Ale nie je vôbec treba, sme prvý deň, je tu ozaj dobrá hlavná reštaurácia, medzitým snack kde je veľký výber, sú tam neskoré raňajky a medzi hlavnými chodmi tam robia pizzu, gyros, zákusky, ovocie...barov je tu asi 7

651janka
12. jún 2024

@21091979 ahoj ako som sľúbila ozývam sa, že už sme tu. Mali sme rezervované 2 izby v hlavnej budove, s výhľadom na more. Nakoniec nám ponúkli ze namiesto tých dvoch izieb si možné zobrať apartmán so zdielanym bazénom. Chceli sme v hlavnej budove kvôli blízkosti mora a reštaurácie. Manažér nás zaviedol tam kde sme mali dostať izbu, bola blízko tých apartmánov, teda hneď vedľa. Keď som mu vravela, že sme mali rezervovanú izbu v hl.budove povedal ze hl.budovy sú tri a toto je jedna z nich. Takže keď si rezervujete izbu v hl.budove tak to neznamená ze je to tak pri recepcii a reštaurácii. Nakoniec sme teda zobrali apartmán s bazénom. Je to fakt veľké a luxusné. Dve kúpeľne, na poschodí nie len sprchový kút ale aj vaňa. Všetko čisté, upratané

ivonaabrahamova
13. jún 2024

@651janka Ďakujem za info. Na pláži je bar? Je na pláži reštaurácia, kde by sa dalo cez obed najesť?

21091979
13. jún 2024

@651janka takže sú 3 hlavné budovy a tam v hociktorej nás môžu ubytovať..tie izby v tých budovách ste ale nevideli že?My sme len 3 osoby predpokladám že nám apartmán neponúknu 🤷 ten manažér rozpráva akým jazykom? My ideme 3.7 spolieham sa že už bude delegát z SK lebo u nás bude jazyková bariéra problém 😅 ...wifi je teda všade? A stravovať sa môžete ak máte All inclusive len v hlavnej reštaurácii a snack bare? Zaujíma ma ešte o koľkej hod.ste prišli do rezortu a kedy Vás ubytovali...nám totiž vychádza že budeme v rezorte okolo 9:30hod miestneho času ale čítala som že ubytovávaju až od 14hod....

andreadca
13. jún 2024

@651janka aj ja mam otazku ak mozem🙂...more je teple ci studene? Ideme tam 22.6. Dakujem.

simax5
14. jún 2024

Pripojím sa k Vašej diskusii. My odlietame 17.7. 🙂

simax5
Autor odpoveď zmazal
651janka
14. jún 2024

@ivonaabrahamova na pláži je bar ale reštaurácia ta hlavná je kúsok ďalej za recepciou. Na pláži je reštaurácia a la carte, ktorú si môžete vybrať 2x za pobyt

651janka
14. jún 2024

@andreadca no neviem, my sme prisli 12.6. na začiatku sa nám zdalo studené, ale po osviežení super. Ale bolo zamračené prvé dva dni. Dnes bolo slnko tak bolo zase niečo teplejšie, dosť fúkalo a boli veľké vlny. Ale slnko pali riadne, aj keď bolo pod mrakom bolo 32 stupňov, teraz mi ukazovalo 30 ale slnko celý deň. Riadne nás opalilo