Máte skúsenosti s hotelom Panorama boutique na Kréte?
@iwanka23 aj ja som bola pred 4 rokmi
Hotel Panorama Boutique Village, Grécko Kréta - 719 € Invia https://share.google/PTPIabIhhc3ooyxzU
Ak myslíš tento tak ja minulý rok
@lahela Prosím ťa ako ste boli spokojní? Boli izby také ako na fotkách?
@lahela Prosím ťa ako ste boli spokojní? Boli izby také ako na fotkách?
@ikula2 nám sa páčilo, izbu sme mali mezonet s bazénom rovno z terasy, tie katalógové obrázky sú také umelo krásne, ale izba bola pekná, čistá, trochu malá kúpeľňa, ale to je asi štandard v Grécku, zatiaľ sme nikde nemali väčšiu
To more je naozaj ďalej a ak nevyužiješ autobus tak cesta na hotel je riadne do kopca, nám to nevadilo, aspoň sme nepribrali, lebo nám tam veľmi chutilo😄
Vodu sme si kupovali, ale dala sa nabrať v jedálni
@ikula2 nám sa páčilo, izbu sme mali mezonet s bazénom rovno z terasy, tie katalógové obrázky sú také umelo krásne, ale izba bola pekná, čistá, trochu malá kúpeľňa, ale to je asi štandard v Grécku, zatiaľ sme nikde nemali väčšiu
To more je naozaj ďalej a ak nevyužiješ autobus tak cesta na hotel je riadne do kopca, nám to nevadilo, aspoň sme nepribrali, lebo nám tam veľmi chutilo😄
Vodu sme si kupovali, ale dala sa nabrať v jedálni
@lahela ide v stredu ale cestovka ponúkala dva hotely Panorama village a Panorama boutique village nevieš náhodou aký je v tom rozdiel? Máme si kúpiť topánky do mora alebo sa to dá zvládnuť ideme s väčšími deťmi.
@lahela ide v stredu ale cestovka ponúkala dva hotely Panorama village a Panorama boutique village nevieš náhodou aký je v tom rozdiel? Máme si kúpiť topánky do mora alebo sa to dá zvládnuť ideme s väčšími deťmi.
@ikula2 my sme to kupovali ako panorama village, keď si zadám boutique tak mi vyskakuje to isté
Topánky sme mali, boli tam kamene v mori
Panorama Village Hotel a Panorama Boutique Village na Kréte sú v skutočnosti ten istý hotelový komplex, ktorý sa v rôznych katalógoch a na rôznych stránkach (napr. cestovky, bookingy, porovnávače) označuje mierne odlišne:
---
✅ Realita:
Ide o jeden a ten istý hotelový areál nad zálivom Agia Pelagia.
Rozdielne názvy sa používajú kvôli marketingu alebo rozlíšeniu častí rezortu (napr. staršia vs. novšia zóna).
Na oficiálnej stránke sa väčšinou používa názov Panorama Village Hotel.
---
📸 Rovnaké fotky?
Áno, napr. fotografie izieb, výhľadov, bazénov, reštaurácie či vstupnej haly sú identické, pretože:
Tie isté priestory sú prezentované pod rôznymi názvami.
Niektoré cestovky (napr. Itaka, Travel.sk, Invia) si hotel preznačili ako „boutique“ kvôli štýlu novších izieb, ale nejde o samostatný hotel.
---
Prečo je v tom zmätok?
Cestovné kancelárie radi používajú slová ako „boutique“, „village“, „exclusive“ na odlíšenie, aj keď reálne ide len o iné izby v rovnakom komplexe.
Hotel prešiel rekonštrukciou, niektoré časti sú novšie a štýlovejšie → tie sa často nazývajú „boutique“.
Oficiálny názov je však len jeden: Panorama Village Hotel.
Ak máte väčšie deti a je možnosť určite zober rodinný mezonet s prístupom do bazéna, to bolo super, žiadne obsadzovacky lehátok 🤣
Ak máte väčšie deti a je možnosť určite zober rodinný mezonet s prístupom do bazéna, to bolo super, žiadne obsadzovacky lehátok 🤣
@lahela žiaľ, už nebola izba ináč by som to brala s tým bazénom.... super to vyzeralo. Ideme ako lastminute takže na výber už nebolo. No tie lehátka sa desím, dosť to riešili v recenziách, že už v noci obsadzovali ....😂
@lahela žiaľ, už nebola izba ináč by som to brala s tým bazénom.... super to vyzeralo. Ideme ako lastminute takže na výber už nebolo. No tie lehátka sa desím, dosť to riešili v recenziách, že už v noci obsadzovali ....😂
@ikula2 pri hlavnom áno, potom tam bol ešte jeden aj s barom a tam sa dalo nájsť, užite si, ja dúfam že muža prehovorím a zopakujeme v septembri
Minulý rok sme boli, krásny hotel, izbu sme mali mezonet, čistá kúpeľňa všetko bolo výborne. Čo sa týka jedla, veľmi veľký výber aj morských plodov, čo nám vyhovovalo a strašne dobre sme sa najedli. Majú tam dobre fitko s výhľadom na more. Pláž nás veľmi sklamala bol tam pri brehu v jednej časti veľký kameň, cez ktorý človek musel prejsť a potom bola už pomerne hlboká voda. My sme plavci a deti zatiaľ nemáme, ale keby nejaké mám asi by som sa dosť bála byt tam s nimi. Taktiež veľmi nepraktická cesta na pláž a teda je to dosť strmo do kopca, s nejakým kočiarom si to neviem predstaviť. Pamätám sa ako sme si stále vraveli, že ešte že teraz nemáme deti, lebo bolo by to dosť náročné. Nechcela by som sedieť pri bazéne, no niektoré zeny tam väčšinou boli s malými deťmi, že na pláži sme ich nestretli len pri bazéne boli stále.

Hotel Panorama Boutique Village, Grécko Kréta - 719 € Invia https://share.google/PTPIabIhhc3ooyxzU
Ak myslíš tento tak ja minulý rok