Máte skúsenosti s letnezajazdy.sk?
Dobrý den, chcem sa opytat na skúsenosti ohladom objednania dovolenky cez stranku letnezajazdy.sk ci je tu niekto kto mal ísť na dovolenku a ci realne aj isiel alebo bol oklamany alebo mu neboli vrátené peniaze?
Ja som trestne podala už ale nechqpem ako sa mám k tomu pripojiť ?
Tak isto mi zamietli trestne
Je tu niekto taký ktorý podával trestne a prišlo mu že začnú trestne konanie ? Nech sa prihlási prosím vás potrebujem to
Ahojte chcem vám oznámiť že v mojom prípade sa pokračuje v trestnom konaní takže kto bol poškodený tak ako ja nech sa pridá ku mne ako poškodený 🙂
@ola10 ahoj tak poviem ti ako to máš spraviť nápis tomuto poverenému príslušníkovi robert.goc@minv.sk že v trestnej veci vedenej pod ORP-220/SP-SK-2024 je tiež poškodená a žeby si chcela byt v tejto veci tiež vypočutá. Ale napíš mu že odkiaľ si, že sa nemôžeš dostaviť do Stropkova ak to máš ďaleko. Či nemôžeš byt vypočuta v mieste bydliska. A daj mi potom prosím tá vedieť ako si dopadla.
A kto bol tiež takto poškodený tak to spravte presne tak ako som napísala. Ďakujem

No jedna osoba je zo sabinova tichy potok a tá druha je z Trnavy Hrnčiarovce nad parnou a sú to 2 ženy