icon

Mexico - Cancún v septembri

alis110
22. aug 2018

Ahojte, chceli by sme ísť s drahým na honeymoon do Mexica v 2. polovici septembra,
bojím sa však, že počko bude nič moc a k tomu aj obdobie hurikánov... :(
Máte niekto skúsenosti s takouto dovolenkou? Mám sa báť a vybrať radšej niečo iné?
Ďakujem a cením si každé odporúčanie

nadaphotography
22. aug 2018

Bola som v septembri..... a ziadne hurikany sme tam nazazili. Je tam krasne, ja by som kludne isla este raz. Mozem len odporucat.

ciernysokol
22. aug 2018

Ahoj,treba pozriet na internete pocasie na september.byvaju tam stastiky z minulych roko ,na zaklade coho robia predpoved na tento september.vacsinou to vychadza,lebo obdobia dazdov a hurikanov byvaju viac menej fixne,ale jasne,stava sa,ze sa to trosku posunie.my sme boli pred par rokmi v maji,pocasie dobre

novana
22. aug 2018

@alis110, bola som pred pár rokmi v septembri, počasie nám prialo, ale mrkla som teraz na predpoveď počasia na september, píšu prehánky, no nie vždy sa dá spoliehať na predpoveď... veď to poznáš... 🙂

alis110
autor
22. aug 2018

@novana dakujem velmi pekne, pozerala som aj ja ale su to take max. 2hodinove prehanky co je relativne ok, skor sa bojim zemetraseni a hurikanov🤔

novana
22. aug 2018

@alis110, to by sme nemohli nikde cestovať. Na to ani nemysli. 🙂

tenerifka
22. aug 2018

@alis110 Je 22 augusta, ani srnka netusi, ake bude pocasie o tyzdeñ, nieto o dva.....meteorologovia to vedia odhadnut max.na 5-6 dni, ostatne je len statistika.A ano, v septembri/oktobri je v Karibiku ovela vacsie riziko hurakanov ako na zaciatku leta, aj dazda, ale toto ti nikto dopredu nepotvrdi ani nevyvrati

alis110
autor
22. aug 2018

@tenerifka to mi je uplne jasne, ze tu nie je rosnicka s vesteckou gulou, skor som chcela vediet nazor niekoho kto tam v tomto obdobi bol, ze ake mali oni pocasie, ked su burky ci je to ako u nas ze ciape tyzden v kuse a mozno nejake cenne rady a skusenosti...