Miraj resort Lučenec

claire0611
22. jún 2020

Ahojte žienky,
pár dní dozadu som prosila o typy na baby friendly hotely. Predsalen sme jeden vybrali, bez odporúčaní a chcem sa spýtať či niekto z Vás, má s ním skúsenosti.
Vyzerá super, ako atrakcie pre deti, tak aj wellness pre nás dospelých.
Ak máte skúsenosti, sem s nimi🙂

vikusjk
22. jún 2020

@claire0611 tiez som zvedava, kamoska tam bola hned po otvoreni a vraj to absolutne nestalo za tie peniaze. Odvtedy sa ale snad zlepsili, vela toho aj dobudovali. Aj ked je to take uprostred nicoho, cize ozaj len v rezorte sa zdrziavat.

madono
22. jún 2020

📌

claire0611
autor
22. jún 2020

@vikusjk My ideme na 3 noci, čiže nie je to tak moc, aby nám resort nestačil. Čítala som recenzie na google a teda veeeeeľmi sa líšia... niektorí píšu že bolo všetko skvelé a niektorí, že otras a vyhodené peniaze. Tak sama som zvedavá, či sa to oplatí. No je to jedno z tých najlacnejších hotelov, čo som tu na Slovensku našla.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akinom0077
22. jún 2020

Je to tam nic extra neviem si predstavit tam byt tyzden...

asia83
22. jún 2020

@claire0611 Je to na úrovni, v blízkosti mesto. No je to pri hlavnej ceste, počítajte s tým, že v lone prírody nebudete.

balkica
22. jún 2020

Ja bývam hneď pri Miraj v najbližšom meste 🙂 A bola som tam asi 3x 😀 Je pravda, že veľa budujú, snažia sa to rozšíriť, so službami tam nemám dobré skúsenosti :-/ Ja osobne by som v našej lokalite radšej išla do Aquatermal Strehová 🙂

matkahelka
22. jún 2020

@claire0611 treba si uvedomit, ze vsetko tam su len exterierove atrakcie- ak sa ochladi, ci bude prsat, vo vnutri je len jeden mini bazen. a okrem toho je to resort uprostred nicoho, cize ak clovek chce ist na obed, ci zmrzku, len autom do mesta. s ohladom na nestalost pocasia by som odporucala hotely, kt.maju aj interierove atrakcie pre decka, aby v pripade nepriazniveho pocasia ste nesedeli v izbe.

janinka007
22. jún 2020

Miraj ani zadarmo...stačí si prečítať recenzie na nete https://www.tripadvisor.sk/Hotel_Review-g274930...

claire0611
autor
22. jún 2020

Uff... tak rezerváciu ruším. Ďakujem za rady, baby a skúsenosť s Hotel AquaCity Mountain View má niektorá z vás?

matkahelka
22. jún 2020

@claire0611 tam super varia, izby su nadherne, ale v celom aquacity je strasne tazky a! nedychatelny chlorovy vzduch. kedze sa tam nevetra len klimuje. my sme boli teraz cez jarne prazdniny a viac nepojdeme. pre mna ten chlor je strasny brutal. ak mozem, ja oxporucam Permon, 2x rocne tam chodievame.jedlo uzasne, vyhlady ako z rozpravky, bazeny a wellnes top vramci Svk a po okoli su moznosti na krasne prechadzky

rebeka25
22. jún 2020

@claire0611 bývam v LC neviem si predstaviť čo by som robila v Miraji 3 dni. NA 3hod sa okúpať a tak ok ale na dlhšie čo ja viem.. Pozri Patince tie sú super...

vikusjk
22. jún 2020

@claire0611 zalezi, co skutocne hladas a aj za ake peniaze. Permon je sice uzasny, ale nie vsetci si ho mozu dovolit. Necitala som tvoje predosle prispevky, teda predosle temy, ze ake velke deti mas a co hladate. My chodievame do Tatier do hotela Hutnik I, vyborna polpenzia a dieta do 7,99r. zdarma ak platia dve dospele osoby, celkovo lacne a Hutnik II je este lacnejsi, ale tam som nebola. To je v lone lesa, Tatr.Matliare, na vychadzky a pobyt na horskom vzduchu super. Ale kupko jedine autom do Aqua City Poprad. Ak zas chcete kupalisko hlavne, tak aj v okoli BA su dobre kupka a lacnejsi je napríklad Velky Meder, pri nom mame chalupu a chodíme tam casto, aj ked teraz zdvihli ceny, zrejme kvôli korone, ale stale je to ok v porovnani napr. s AquaCity, ci Besenovou (kde sme tiez boli a je to asi top aquapark, aky sme doteraz zazili).