Môže let z Dubaja do Budapešti trvať 7 hodín?
Ahoj moze trvat priamy let z Dubaja do budapesti 7 hodin? cesta z budapesti do dubaja mi ukazuje 5:30 a naspat 7...
Nie je to kvôli časovému posunu?
@moonlight1210 Ďakujem, pozeram flydubai len tych 7 je uz dost skusim asi inu letecku
vsak to je uplne normalne ze tam to trva inak ako spat na akomkolvek dlhsom lete - ide o vzduchove prudy a ci sa lietadlo “vezie” alebo ide proti tomu
s časovým posunom to nemá vôbec nič spoločné🙄 Rozdielne dĺžky letu na tej istej trase sú naprosto normálne pri dlhších a hlavne transkontinentálnych letoch. Súvisí to s rotáciou zeme a atmosféry a prúdmi.
Jo lety z dubaju sa vyhybaju Saudskej Arabii lebo by potom museli ponad Syriu a Izrael a to nechce nikto tak preletia Irak a musia za Irakom urobit hned ostro v lavo do turecka aby neskoncili zas Irane.
Nic nevyhras , kazda spolocnost to tak urobi
to je casovy posun let trva rovnako cca 5 hodin
časový posun s tým nemá nič spoločné, ked let rakz trvá 7 hodín, v lietadle stráviš 7 hodín! Tam sme leteli 5 a pol hodiny, naspäť 7, pilot hlásil že kvôli počasiu...
Casovy posun to urcite nie je, okrem toho v strednej Europe(Budapest) je teraz v zimnom case o 3h menej ako v Dubaji, takze to nejako nesedi, ze?
Mam nalietane stovky hodin do Azie a je to tak, ako pisu, let zo zapadu na vychod je kratsi ako z vychodu na zapad
Je to normálne, lety do Emirátov bývajú všeobecne kratšie a naspäť dlhšie kvôli vetru a nezáleží to od spoločnosti...
Mňa to zarazilo preto, lebo wizzair dával cca 6hodin cestu naspäť a flydubai 7 ten istý let
@martinmmartin ďakujem to som nevedela
Tak toto ie o inom. Flydubaj ma viac prachov ako wizzair lebo je to dcera emirates tak si mozu dovolit planovat vsetko akoze dlhsie nech nemaju taky stres ked musia na letisku rychlo otocit lietadlo na dalsi let. Tych 7 hodin ti napisu aby si ako cestujuca neremcala ked budu pocas 6 hodinoveho letu 30 min meskat a ked su na cas tak platia zas letisku dlhsie parkovne. Wizzair si to dovolit financne nemoze.
Lety su ake rovnako dlhe
@martinmmartin bože ty si úplne mimo...
My sme leteli do Abu Dhabi z Budapešti cez Wizz 5 a pol hodiny
@dusanka92 tam ano ale koľko naspat do Budapešti?

Kludne moze. Zalezi, cez aky letovy koridor je let vedeny. Let nebyva vedeny ako priamka medzi dvomi bodmi.