icon

Môžem si z hotela vziať mini šampóny a mydlá?

seron2
26. aug 2025

Moze si clovek zobrat domov ked mu daju na izbu mini sampony mydla a podobne? ked to tam napotrebuje pocas pobytu alebo to treba nechat tam?

Strana
z3
viera111111
28. aug 2025
@evansova

@anonym_4e5cec A načo? Nosí ich doma? Alebo do nich obúva hostí?
Mimochodom,ten nas zvyk vyzuvat hostí je hrozný. U nás doma nevyzuvane nikoho, po odchode upracem a hotovo.

@evansova to by som ti rada poslala muza na navstevu rovno zo stavby. Fajne by mu z topanok opadal beton, omietka, kamienky, prach, prinajlepsom len zaschnute blato 😀

margotka17
29. aug 2025
@anonym_4e5cec

@seron2 keď sú to len mydlá a šampóny tak je ti ešte dobre. 🤣🤣 nám kradnú župany, papuče, uteráky a také

@anonym_4e5cec si pamätám, keď bol kamošky muž v kúpeľoch a došiel domov, doniesol osušku a uterák z kúpeľov. Kamoška im hneď volala na recepciu, že muž pozbieral domov, že nevedel, že to nie je ich. Oprala, zabalila a vrátila 🫣.

marca12
29. aug 2025
@anonym_4e5cec

@janai1 nepoužívame rozbalené papuče ďalej 😀 no 98% hostí si ich ani nerozbalí a vezme si ich

@anonym_4e5cec Zaplatil si za to,tak nevidim dovod nezobrat si. Raz tie papuce ma v cene,tak z mojho pohladu neukradol nic.

anonym_407cea
29. aug 2025

Ja by som sa hanbila pred hosťami vytiahnuť papuče s logom hotela.

evansova
29. aug 2025
@silvike

@evansova Ja som napr. velmi vdacna za tento zvyk. Si neviem predstavit, ze chodime poobuvaní vo vonkajsich topankach po interieri a spinu si nosime vsade so sebou, do kuchyne, na wcko, do obyvky, detskej, spalne...humus podla mna. A nehovoriac o tom, ze nohy si potrebuju aj vydychnut od obutia hlavne v celej pevnej topanke ( nemyslim letne slapocky). Tak ze za mna super, ze sa vo vnutri vzdy vyzujeme a chodime bosí alebo dame papucky ;)

@silvike Po odchode návštevy vždy dôkladne upracem, hoci aj o jedenestaj večer.
Je mi trápne, keď príde dáma v elegantnom odeve, na nohách ihličky a ja ju obličiek zbavíme a doplnim jej outfit o papuče!

hrasocek12
29. aug 2025

Sama poznám alebo aj mám v rodine pár ľudí ,čo sa priznali,že kradnú aj uteráky,šampóny celé alebo sprchové ,či župany,papuče a pod. Tak isto toaleťák. Hanbím sa za ľudí,keď takéto niečo robia. Ja vždy použijem tie mini veci ,napríklad aj tampóny na odličovanie ,alebo vatičky do ucha a tie mini šampóny keď ho neminiem celý ,tak si ho zoberiem. Inak by ma ani nenapadlo si vziať niečo viac. 🥴 Papuče použité vždy nechávame. Nepotrebujeme ich ,berieme ich ako jednorazové.

daaaaaska
Autor odpoveď zmazal
natalka13
30. aug 2025
@daaaaaska
Odpoveď bola zmazaná

@daaaaaska ja som si kupila 100ciapok.
Vyuzivam v sprche a su super na zakryvanie melona😀

natalka13
30. aug 2025
@hrasocek12

Sama poznám alebo aj mám v rodine pár ľudí ,čo sa priznali,že kradnú aj uteráky,šampóny celé alebo sprchové ,či župany,papuče a pod. Tak isto toaleťák. Hanbím sa za ľudí,keď takéto niečo robia. Ja vždy použijem tie mini veci ,napríklad aj tampóny na odličovanie ,alebo vatičky do ucha a tie mini šampóny keď ho neminiem celý ,tak si ho zoberiem. Inak by ma ani nenapadlo si vziať niečo viac. 🥴 Papuče použité vždy nechávame. Nepotrebujeme ich ,berieme ich ako jednorazové.

@hrasocek12 pozor niektore sampony gely sa po otvoreni nedaju 100% zatvorit aby ti nevytiekli v kufri

anonym_cd9ab8
30. aug 2025

tie hotelove papuce su zabalene v igelite a su len pre daneho hosta, takze po skonceni pobytu bud ich vyhodi alebo si vezme domov. neviem si predstavit ze by som ako host dostala papuce ktore predtym nosil niekto iny, ved to sa nosi na holu nohu do wellnesu. a mimochodom, su zaratane v cene pobytu.

kikappp
30. aug 2025
@evansova

@silvike Po odchode návštevy vždy dôkladne upracem, hoci aj o jedenestaj večer.
Je mi trápne, keď príde dáma v elegantnom odeve, na nohách ihličky a ja ju obličiek zbavíme a doplnim jej outfit o papuče!

@evansova teba asi navštevujú monacke princezne ale väčšinu ľudí navštevuje rodina a priatelia a je skor priridzene ze sa vyzuju a spravia pohodlie .Ak ide o formálne stretnutie to je lepšie organizovať mimo dom a voliť niečo iné a tam už sa netreba vyzuvat.

evansova
30. aug 2025
@kikappp

@evansova teba asi navštevujú monacke princezne ale väčšinu ľudí navštevuje rodina a priatelia a je skor priridzene ze sa vyzuju a spravia pohodlie .Ak ide o formálne stretnutie to je lepšie organizovať mimo dom a voliť niečo iné a tam už sa netreba vyzuvat.

@kikappp Ale nie, také styky nemám, ale druhej strane k nám priatelia nechodia rovno zo stavby, či záhrady. A my nosíme ortopedické šľapky, ale keď čakáme návštevu obujeme si dôkladne vyčistené topánky (áno, aj podrážky sú čisté).
A mimochodom v Británii či USA nikto nikoho neprezuva.

simca06022011
30. aug 2025

U nás sa návštevy vyzývajú a nevytahujem žiadne papuče 😂 chodia všetci bosi. Strašné😂

simca06022011
30. aug 2025
@evansova

@kikappp Ale nie, také styky nemám, ale druhej strane k nám priatelia nechodia rovno zo stavby, či záhrady. A my nosíme ortopedické šľapky, ale keď čakáme návštevu obujeme si dôkladne vyčistené topánky (áno, aj podrážky sú čisté).
A mimochodom v Británii či USA nikto nikoho neprezuva.

@evansova ako kde.. niekde prezuvaju aj v usa aj uk. Niektoré domácnosti chodia z ulice v topánkach až do postele a inde sa vyzuva aj navsteva. Záleží kto ma ake hygienické štandardy doma.

anonym_3f381b
30. aug 2025

@seron2 Nám sa stala opačná situácia manželovi ukradli osušku z kufra v hoteli, mal presne taký biely ako aj tie hotelové a asi si mysleli , že im ho chcel ukradnúť tak vlastne okradli oni jeho 😁

lauricka
7. sep 2025

@seron2 ale veď to sú pre vás

sisska96
7. sep 2025
@anonym_4e5cec

@janai1 nepoužívame rozbalené papuče ďalej 😀 no 98% hostí si ich ani nerozbalí a vezme si ich

@anonym_4e5cec však suvenír 😝

Strana
z3