Musíme objednať jedlo pre deti na leto do Ománu?
Ahojte, isiel niekto cez Satur do Omanu a letel so Smartwings z BA?
Otazka je, ze ci si mame predobjednat jedlo v lietadle pre deti, alebo aspon nejake jedlo tam automaticky davaju?
(Samozrejme, vieme, ze sa sa priamo kupit aj v lietadle.)
Dakujem ❤️
@martinka13 dakujem ❤️
@adikaadikaadika Martinka asi hovorí o inej destinácii. My sme leteli do Ománu nedávno, normálne economy class (bez príplatku).
V lietadle dávali teplé jedlo (raz kari mäso s ryžou a naspäť nejaké mäso so zemiakmi), potom dávajú karičku a maslo, môžeš si zobrať pečivo k tomu aj viac. Dávajú k tomu aj taký keksík Knoppers a rozdávajú aj delisu. A zabezpečujú aj pitný režim zdarma, t.j. káva/čaj, nealko nápoje (kola a pod) a čistá voda. V podstate nám tam žiadne jedlo nechýbalo, aj keď sme prišli nabalení ešte z domu.
Ja som letela z Prahy na Kapverdy a nič som skôr neobjednávala. Automaticky nám dávali nonstop vodu, kávu alebo čaj, teplé jedlo, plus ďalší snack a víno ak sme chceli. Mali sme ultra all inclusive. Údajne čo mali all invludive víno a ďalší snack nemali. A čo leteli z Viedne tak mali iba bagetu a pol litra vody. Toto sa môžete skúsiť aj informovať v CK, tieto info by mohli mať.
@morpheuss nie veru. Bolo to pred rokom v Októbri. Ale je pravda, že teraz v Decembri cestou do Bahrajnu, kde je let kratší ako do Ománu, sme už dostali normálne teplé jedlo a potom aj snack. Tak zrejme to tak už bude aj pri lete do Ománu. Uvidím v Apríli 😀
@morpheuss dakujem ❤️
@maury dakujem ❤️
@martinka13 My sme leteli teraz v decembri, bol to ten pravidelný sobotný let a bolo to už ako som písal. Minulý rok sme neboli, takže neviem porovnať.
@morpheuss nie veru. Bolo to pred rokom v Októbri. Ale je pravda, že teraz v Decembri cestou do Bahrajnu, kde je let kratší ako do Ománu, sme už dostali normálne teplé jedlo a potom aj snack. Tak zrejme to tak už bude aj pri lete do Ománu. Uvidím v Apríli 😀
@martinka13 Dobry den, prosim Vas vy ste boli v oktobri v Omane? Chystame sa s 5r dcerkou, nieje tam studeny ocean? Ďakujem
@martinka13 Dobry den, prosim Vas vy ste boli v oktobri v Omane? Chystame sa s 5r dcerkou, nieje tam studeny ocean? Ďakujem
@kikus1612 v Októbri voda teplučká.
@kikus1612 v Októbri voda teplučká.
@martinka13 Boli ste tam v oktobri prosim? Lebo som niekde citala pisala jedna pani, ze mali ocean studeny a bazeny 23 stupnove :/
Boli sme 1x v Októbri a 1x vo Februári a 1x v Apríli. Vždy som sa kúpala. A mne je voda studená keď má pod 28 stupňov
Boli sme 1x v Októbri a 1x vo Februári a 1x v Apríli. Vždy som sa kúpala. A mne je voda studená keď má pod 28 stupňov
@martinka13 Aj mne je voda studena az pod 28 lebo som zmrzlina :D Takze odporucate Oman v oktobri ano? Super, ďakujem pekne
@martinka13 Aj mne je voda studena az pod 28 lebo som zmrzlina :D Takze odporucate Oman v oktobri ano? Super, ďakujem pekne
@kikus1612 keď sme tam boli my pred 2 rokmi v Októbri, tak bolo super.

Boli sme. Či sa dá "predobjednať " neviem. Boli tam nejaké bagety a toasty. My sme si čosi nakúpili ešte na letisku. Manžel je vegetarián a nič bezmäsité okrem keksov v ponuke nemali. No bieda....