icon

Mušle z Turecka

tatisna
7. aug 2023

Ahojte, moje dieťa si nazbieralo pár malých musliciek na plazi v Turecku, ale teraz čítam ze sa nesmú vyvážať resp.ani zbierať...ma niekto skúsenosť s týmto, dá sa zopár mušlí prepašovať? Dieťa z nich má obrovskú radosť...len aby nám nedali pokutu za pár mušlí...

misana84
7. aug 2023

Dajte ich do veľkého kufra niekde dozadu medzi veci… do plavok( vrecka)…letiskom prejde kvantum turistov a nebudú každý kufor kontrolovať a riešiť… aspoň my mame skúsenosti, že všetko rýchlo aby sa stiahlo lebo tam veľa lietadiel prilieta a odlieta a musia vyprázdniť haly

tayla
7. aug 2023

@misana84 a dáš jej na pokutu, ak odchytia zrovna jej kufor? 🤣🤣🤣

slavomira236
7. aug 2023

@tatisna tak jej muslu kup tie sa mozu brat . Zvody nie. Ak je raz zakaz tak je zakaz. Neriskovala by som a potom opletacky na letisku

misana84
7. aug 2023

@tayla to už je na nej ako sa rozhodne…

maratonka
7. aug 2023

Keď si každé dieťa vezme tri mušle, lebo má z nich radosť ... kúpte jej mušľový náramok, ten aj využije a ukáže v škole/škôlke. Aj z Tatier si odnesie kvietok, lebo sa jej páči?

katarinka89
7. aug 2023

@slavomira236 myslím si skôr, že autorka by si rada odniesla.......len to zvolila na dieťa 😂

kacusik69
7. aug 2023

@misana84 kazdy jeden kufor sa kontroluje… pocet cestujucich nerozhoduje

misana84
9. aug 2023

@kacusik69 ak by sa dopodrobna kontrolovala každa batožina, vsetkych turistov na letisku kde je X odletov, tak by ste tam boli5 hodin pred odletom aj tak by to nestihli....je pravda, že ja cestujem v ramci EU kde to možno tak neriesia ale nikdy nebol problem ...manžel priniesom priesok z Australie...

kacusik69
9. aug 2023

@misana84 ale to ja nehovorim ze dopodrobna kazda… ale ak sa na skene nezda, pripadne vidia zakazane predmety, kontroluje sa (a v takom pripade hoc aj kazda)

misana84
9. aug 2023

@kacusik69 áno ale keď vidia nejakú podozrivú tekutinu, bombu a nie dve mini muslicky alebo trosku piesku…

kacusik69
9. aug 2023

@misana84 v ponimani laika mas z casti pravdu…

kacusik69
9. aug 2023

@misana84 mojou reakciou som chcela vyvratit najma tvrdenie o kontrolach vseobecne