icon

Na blint do Chorvátska

290400
1. jún 2014

🙂 prosím ide niekto na blint do chorvatsak a aké su ceny apartmánov dakujem či sa oplatí rezervovať alebo to risknúť tak

sono2
1. jún 2014

@290400 no. Podľa toho kam a kedy. A či nebudete unavený a či si náročná. Posledne stali auta a ponúkali ubytovanie. Stredná dalmácia. A raz sme boli konkrétne v jednom tri hodiny hľadali aké ceny dávali katastrofa na koniec sme boli dosť draho ale Primošten je sám drahý ale krásny. Posledne sme boli Rogoznica a ja som bola veľmi spokojná. Neni nič krajšie ako centrum pri mori lode a tak. To som ale už objednala. Neviem. Tam asi už by som chcela prist do konkrétneho po tej ceste. Hneď na pláž . Ja som náročná. Neviem si predstaviť že by som svoje kritériá teraz začala po celej ceste...

alenah31
Autor odpoveď zmazal
lucianakoniku
1. jún 2014

@290400 ahoj, risknut sa to urcite da, my sme tak s manzelom boli niekolkokrat, na hvare, crese, losinji, v rovinji. nasli sme vzdy a vsade, trochu problem bol len v rovinji, tam sice ubytko bolo ale kedze je to dost navstevovane mesto, to co nam zozaciatku ponukali, sme nechceli (nedalo sa pri ubytku parkovat, alebo to bolo to v meste, bez balkona, bez kuchyne). My sme vzdy hladali ubytko cez turisticke infokancelarie, ti ponukaju ubytko za dobre ceny, ja si uz presne nepamatam kolko sme platili, tusim okolo 40E za obidvoch za noc, niekde to bolo aj viac. Cestovali sme vzdy tak, aby sme boli doobeda alebo najneskor poobede na mieste, aby sme mali cas si do vecera nieco najst. Ak ale chces ubytko pri mori, mas vyssie naroky a chces mat ubytko presne podla svojich predstav, odporucam si to zarezervovat skor. Ak sa vies uspokojit aj s kompromisom (mozno dalej od mora alebo centra mesta, mozno bez vyhladu, mozno mensie, mozno bez terasy, ...) a neotravuje ta ak hned nieco nenajdes a trochu dlhsie to hladanie trva, tak ist na blint je super. Jedine miesto kam by som sa ale na blint neodvazila je Dubrovnik, tam byva natresk celu sezonu ale mozno niekto ma skusenost aj s nim.

290400
autor
1. jún 2014

ďakujem za info ja by som chcela apartmán kde sa dá varit okolo 50€ na deň dá sa to