Nájdite cenovo výhodnú all inclusive dovolenku
Poraďte nejakú AI dovolenku za rozumnú cenu (Turecko, Egypt)... Som zúfalá z tých cien. Max 3000€, pre 2dosp.+2tinedzeri
V tejto téme je toľko drístov 🙈
Ako aj " poistenie ti neplatí ak pôjdeš na výlet cez miestnych "
Nuz dnes som so Saturackou dohodol pre 3 dospelych + syn 14 rokov ( uz tiez brany ako dospely) Juzny Cyprus -Hotel Stamatia All inclusive za 4360 od 6.7. do 13.7. 2 izby, syn so svagrinou a ja s manzelkou.
No a to je slabsi hotel- kvôli svagrinej, je sama, nema tolko peniazkov a chceli sme s nou ist, aby si uzila dovcu- nemala s kym ist.. Tak snad bude ten hotel a plaz ok, ak niekto ma skusenost, rad si precitam koment. 🙂
@salome123 verne.sk, eti.sk........da sa nájsť len treba hľadať, niekedy majú hotely extra ponuku obmedzený čas trebárs len 24 hodín... Mne sa par krát podarilo vychytať a leteli sme traja do Egypta na týždeň za 1500 eur... Treba to sledovať... Ale bolo to September, teda mimo prázdnin
@marsmykkok preco nie Egypt? Bola som s malymi detmi uz 4krat, ziaden problem. V blizkom okoli najlacnejsia AI dovolenka s krasnym morom.
@hellwant recenzie, aj fotky
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g26205...
@23karin poprosim blizsie info do ip dakujem
@23karin ahoj, vies aj mne prosim dat tip do spravy? Dakujem.
Pozri na čedok. My sme minulý rok boli v palm beach rezort v Hurgade (august) a zmestili sme sa 700 eur AI aj s poistením. Bolo super a to som sa obával... Išiel by som kľudne znovu.
@hellwant ahoj, boli sme tam vlani za velmi dobru cenu v septembri na 11 dni. Za mna spokojnost, partner je narocnejsi, ten spokojny nebol. Ja vidim tie pozitiva vsade, cize krasny ostrov, priroda, more, vylety, bol to moj sen. Ale za sluzby si treba priplatit. Tu bola krasna plaz dalej od hotela, pripadne busom, ale mne to nevadilo a nestradala som ani co sa tyka stravy. Zalezi, aki ste narocni..
@la_dolce_vita Diky, narocnejsi som ja- ja vydrzim. Manzelka, svagrina v pohode a syn sa pytal- obchody tam su pozdlz promenady? 😅 Ta pekna plaz asi Nissi beach, ze?
@hellwant poloha hotela je vyborna, vedla pristavu, v podstate v centre, vyjdes z hotela a okolo rusno, restyky, obchody, kolotoce.. ja som stale behala po okoli, aj busom sama bez problemov na ine plaze. Tiez sme boli cez Satur, maju super delegatku a robia dobre vylety, mne sa paci historia, prisla som si na svoje a aj v severnej casti som bola, Mesto duchov. Je tam vela toho na obzeranie co sa tyka okolia. Moj muz musi mat hotelovu plaz a bar na dosah, inak nespokojnost. To tu nebolo, plaze su vacsinou verejne, ale nadherne. Chcem sa tam vratit, ale asi to doma neprejde 🙂. T.r. ideme do Turecka na Egejsku rivieru, za tie peniaze uplne ina ponuka, ale pre mna to bola krasna dovolenka.
@hellwant ano, Nissi nadherna, ale preplnena, treba ist dalej na Makronissos alebo Landu. Pri hoteli najblizsie katastrofa, na mna uplne prisla depka, takze treba ist fakt dalej aspon 10 min, co nie kazdemu vyhovuje plus to, ze su lehatka platene.
@bbshop nerieš ja keď niekomu poviem ze som bola 3 týž 1 dospelý 2 deti do 8r, na road tripe Maďarsko, Srbsko čierna Hora a vyšlo ma to 1500eur vrátane úplne všetkých nákladov aj vreckového, zažili sme toho kopec aj výletov aj kúpania a nie nemala som plný kufor konzerv z sk.... Nevysvetlil že cestovať sa dá aj inak.. Ale zasa chápem nie každý je ochotný 8st mimo rezort a jesť mimo hotel...
@la_dolce_vita hm..cize plaz pri hoteli katastrofa? To nie je dobre...hm..
@hellwant hotel nema svoju plaz, to vam iste bolo povedane, je to plaz verejna a treba ist kusok dalej po nej alebo uplne inde, je to uvedene aj v recenziach.
@la_dolce_vita to, ze nema plaz viem, ale tym ze je verejna nemyslel som si, ze musi byt zla.
@hellwant nie je zla, len treba ist kusok dalej ako som uz pisala, mne to vobec nevadilo, ale muz hucal, on je dost pohodlny. Kusok dalej od hotela bola plaz krasna, more teplucke, ale mozno sa vam bude pacit aj pri hoteli. Kazdy mame ine predstavy. Inak s hotelom sme boli spokojni, bude dobre, neboj 🙂
@la_dolce_vita ja sa ani nečudujem Vášmu manželovi. Keď dám také peniaze,chcem vyjsť z hotela,mať súkromnú pláž,lehátka zadarmo a mat všetko pod rukou. Dať tisícku na osobu a nemať pohodlie,by ma roztrhlo 🤣
@nivea777 to ano, ale to by na Cypre stalo ovela viac, co zasa nechceme dat. Aj tak to bolo viac ako tisicka a to v septembri, je to proste drahsia destinacia, ale mne sa velmi pacilo, ja neviem len lezat na lehatku cely cas.
@keman7 zvyšok zostane na stravu, takže ráno utekať do obchodu, poobede stánok na pláži s vyprážaným a večer kráčať do reštaurácie niekedy si odstáť radu a zaplatiť za večeru 100 eur.Chorvatsko má jedno veľké plus, že tam idú ľudia čo nechcú letieť posledné roky som to tiež tak robila, ale hotel so stravou a už nie... tak stúpli na cenách, že pôjdem radšej lietadlom.Jedine plus,že majú deti do 12*15 r zadarmo či min.poplatok
Bola som 4x v Turecku, Egypte, Tunise ani raz mi nič nebolo

@keman7 panebože, a ty si Egypt videl len na mape,že ?
Ja som pregrcala a presrala ( s prepáčením) 6 dní v Chorvátsku.