icon

Najhoršia dovolenka

diaszoky
26. júl 2022

Kde ste ju baby zazili? Ja v Chorvatsku

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
nikha2809
26. júl 2022

Cierna hora, autobusom, dovolenka nebola zla iba ta cesta vtedy som.bola este pubertiacka a sla.som s mamou, odvtedy sme povedali ze nikdy viac autobus.Tetusky okolo 50+ sa pred cestou ozrali a celu cestu spat prevracali hroza.

diaszoky
autor
26. júl 2022

@lily14 iba tak zaujima ma tato tema

diaszoky
autor
26. júl 2022

@diewcatqoo ja v turecku mam tazkosti a xosa tyka chorvatska neviem premna to nieje more tam

diaszoky
autor
26. júl 2022

@veverickav a tie kraby,,,

diaszoky
autor
26. júl 2022

@zuzanka.zuzu cosi a aku mentalitu maju

kiwi3
26. júl 2022

ja zatial spanielsko, uz neviem, kde to presne bolo, ale okolie malagy. hotel nebol priamo na plazi, platilo sa za lehatka, ale v podstate to bolo uplne jedno, lebo cely cas bolo hrozne pocasie a nedalo sa ist ani do mora. ochorela som a jediny den, co sa dalo ako tak kupat, prisli meduzy. ale tak aj horsie veci sa v zivote deju...
a co sa tyka poznavacich, tak skopije, to sme s frajerom len kukali, kam sme to dosli, ale v zasade to bolo vlastne zaujimave.

diaszoky
autor
26. júl 2022

@brigitte93 preco? Spanielsko si vela ludi chvali

natal
26. júl 2022

@diaszoky Bulharsko 2018 Slnecne pobrezie. Z osemdnovej dovolenky 4 dni prsalo. Nedalo sa nikde ist. Hotel narvany. Sedeli sme na izbe a deti na tablete pozerali rozpravky a my sme sa na balkone pozerali ako leje. Neprijemny personal, neprijemni ludia v obchodoch, sluzbach. Pri prechadzkach ulicami som sa citila ako na Sirave. Plaz (ked neprsalo) naplnena na 100 %. Deka na deke, hlava na hlave. Maly nam ochorel po 4 dnoch. Snazili sme sa byt v pohode a to sa nam aj podarilo. Bavili sme sa napriek vsetkemu. Nam len tak nieco nepokazi dovolenku. Vzdy si tu dovolenku uzijeme naplno. Napr. v Egypte som dostala faraona a aj napriek tomu to bola jedna z naj dovoleniek.

diaszoky
autor
26. júl 2022

@natal tak to je masaker ja stale sa zberam do bulh no vsham bojim sa sklamania a to som si myslela, ze taˇ nemoze prsat tak dlho

elizabet173
26. júl 2022

@jana_eyre_2 ja tiež márne pátram v pamäti, nemôžem napísať ani o jednej, že by bola hrozná, asi som mala šťastie, vždy som bola spokojná, bojím sa to aj napísať, lebo idem o pár dní, aby to nebola práve táto

laurita285
26. júl 2022

Ešte mám jednu, pre zmenu z Maldív.
Boli sme tam na mesiac, 3 týždne v rezorte a jeden týždeň sme si dali "lokálny" ostrov.
Bol to ostrov, kde sa vo veľkom pestovalo a práve bol čas, kedy vypaľovali polia. Smrad a neskutočne štipľavý dym bol na celom ostrove a z toho smradu ma štípali oči, čiže som moc nechcela ani vychádzať von. Izbu sme mali s oknom do chodby 😂 čiže ani sa nedalo z okna pozerať či je von pekne alebo škaredo, žili sme tam v podstate potme lebo sa dalo zasvietiť len v kúpelni a prirodzené svetlo tam nebolo žiadne a záves z toho "okna" sme nemohli mať odtiahnutí lebo by nám všetci čo idú po chodbe videli do izby.

Vždy keď sme v tom smrade a dyme šli na pláž tak ma len frajer ťahal za ruku lebo ja som už cez tie zaslzené oči nevidela na cestu.
Prišli sme vždy na pláž a tam bývalo kopec mravcov od ktorých sme boli vždy totálne doštípaný.
Posledné 3 dni sme tiež nevyšli vôbec z izby a len sme žrali melón čo sme si kúpili v obchode a nejaké 7days napodobeniny.
O tom, že cca 200metrov od hlavnej pláže pre turistov sa vo vode povaľovali kvantá igelitiek, plastových flašiek, pampersky a iný hnusný bordel radšej pomlčím tiež. Hrôza 😂

cacianka
26. júl 2022

Primorsk v Bulharsku.
Hotel - pachla kanalizácia, že sme kúpili Savo a striekali všetky odtoky, strava hnusná, čistota otras
Mesto - špinavé ulice a chodníky, hnila voda vo fontáne
Pláž - samé smeti, smeti, smeti, wc rozpadnutá unimobunka, bufet hnusne jedlo aj prevadzka

luccija
26. júl 2022

@cacianka od vela ludi som pocula ponosy na Bulharsko

petronellla87
26. júl 2022

@diaszoky cierna hora... 25hodin autobusom, vsade spina, bordel a d*bnuti miestni

zuzanka.zuzu
26. júl 2022

@laurita285 jj toto som aj ja počula... že ak maledivy tak len vo veľkom štýle za poriadne prachy ako celebrita lebo inak je to tam hnus.

brigitte93
26. júl 2022

@diaszoky izba otras a pritom fajnovy nie sme, voda studena , ked uz bola konecne znesitelna ze hura ideme sa kupat tak nas stipali riasy ze aj dcerku museli osetrovat na plazi lebo mala bolesti. Ja som mala este tyzden cervene nohy.Tak v mori zo 7 dni 3hodky sme boli . Kebyze si nezaplatime vylety a nepoziaciame bicykle tak maximalna nuda .

natal
26. júl 2022

@diaszoky Tiez mi nikto neveri, ze nam tak prsalo. Az ked vytiahnem fotky 😃. Pred 20 rokmi som bola v Lozenci a tam sa mi pacilo. Ale tiez prsalo prve dni. Ak by som este niekedy uvazovala nad Bulharskom, tak jedine na juh. Pekne muslove plaze, opustene piesocnate plaze. Ktovie ake je to tam dnes.

diaszoky
autor
26. júl 2022

@natal a ktory mesiac ste boli

lavender273
26. júl 2022

Laos a Vietnam. No vietnam u mna vedie, nikdy viac.

diaszoky
autor
26. júl 2022
marianeta
26. júl 2022

@laurita285 😂😂.. dovolenky hrozné, ale dnes sa na Tom aj zasmejete ,nie?
@vlcik1 panecku..Ja hríby milujem, ale teda radšej si už vonku nič hribove nedám😀..
Ja som zlú dovolenku nezažila ,iba raz v Chorvátsku nám ju znepríjemňovali susedia Poliaci.. Prišli do AP dvaja a zrazu ich bola plná terasa ( terasa bola veľká pre oba apartmány s tým, že každý mal svoj stôl so stoličkami), nás stôl aj stoličky si drzo vzali, pohadzane veci po zemi, všade uteráky, tašky a čo ja viem čo..Hulakali do neskorých nočných hodín.. Druhý deň idem z obchodu, schody zatarasene stoličkami, aby im odtiaľ nezletelo cca ročné dieťa,ktoré tam behalo a nik si ho nevšímal..Vtedy som sa nasrala ,stoličky odhodila a ani som sa neunuvala prekračovať ich bordel ,a čo mi prišlo pod nohy ,na to som stupila..
Chorvátsko mám rada, ale už budem dobre pozerať ,či apartmány nemajú spoločnú terasu..

ninusa221
26. júl 2022

@cacianka nam sa zas v primorsku velmi pacilo…

jana_eyre_2
26. júl 2022

@elizabet173 tak peknú dovolenku želám ⛱️

elizabet173
26. júl 2022

@jana_eyre_2 ďakujem

oliverceky
26. júl 2022
lubigabrikova
26. júl 2022

@veverickav treba ist na juh. Ostrov Mljet - nadherne piesove plaze

viera27
26. júl 2022

@lavender273 och,Vietnam,to je ina kapitola. Ako mne sa pacilo,ale ta vlhkost ma vytacala,vlasy,oblecenie,nic nechcelo schnut. No a smrad neskutocny z tych poulicnych jedal v tom vlhku a horucave,bleee.

mousegirl
26. júl 2022

@diaszoky najhoršia dovolenka bola moja vysnivana: Kuba. Tam naozaj nikomu neodporúčam cestovať.

oliverceky
26. júl 2022

@mousegirl čo bolo zle?