Najhoršia dovolenka
Kde ste ju baby zazili? Ja v Chorvatsku
@jana_eyre_2 nemusím moc Chorvátske skaly ale to čisté more stojí za to, aspoň my sme zatiaľ vždy boli tak ze more bolo krásne, tiež už máme dovcu tento rok za sebou v spomínanom Chorvátsku a bolo super, dcéra sa tak krásne zo všetkého teší ze sa nedá vlastne neteší s nou 😉 dokonca ani v Bulharsku nebolo zle, boli tam síce problémy ale všetko sa vyriešilo 🤷♀️ ja jedine s čím mam fakt problém je cestovanie 😅😅😅 som z toho vždy v strese 🙈
Dovolenka v Bulharsku. V strede čela som mala akné vyrážku, tak som ju rozšprtala, že nebudem predsa chodiť na dovolenke ako indická žena.
Následne som sa večer šla kúpať do hotelového bazéna, kde sa mi do tej rozprplanej vyrážky dostala nejaká infekcia a opuchla mi z toho celá hlava tak, že som na oči nevidela čo boli tak zatisnuté v hlave a pánsky obrovský klobúk mi bol malý na obvod hlavy tak som nemohla ani nijak tú mongoloidnú hlavu skryť keď sme šli do nemocnice.
Skončila som na trojo široko spektrálnych antibiotikách, po cca 2 týždňoch mi to prešlo ale doteraz sa nevie, čo mi bolo, že čo za baktériu som to v tom bazéne schytala.
Odvtedy sa nekúpem NIKDY a NIKDE v bazéne.
Teraz z opacneho konca, onoho casu este ked som bola mlada a neskusena som sla na zajazd organizovany sk cestovkou. Autobusom nas doviedli do hotela, a klasika slovač autobus ledva zastane, uz široke lakte, siroke ramená, rychla schodza ze aj profi atlet by zavidel ten výkon. Vsak musi byt prvý. A ja s frajerom sme dosli posledny na recepciu, izby sa porozdelovali a nam chudacikom sa usiel ze luxus ako oci prezidentsky apartman. 😁😈
A druha najhorsia dovolenka sa mi este len udeje na buduci tyzden, ak mi max do piatku nepride ms😂
@jenn7 jeeejda heh to bude potom ddddlllllha dovolenka
@jenn7 juuuj kramy na dovolenke... To by som vedela rozpravat😆😆😆
@klaudiaden
@petronellla87 nasa posledna dv bola v 2019 v turecku. Ms som mala dostat posledny den dovolenky, co nie je nejaka tragedia, ale reku skusim oddialit tym vychyrenym popijanim citronovej vody. Tak som sa poctivo nalievala tyzden pred dv, aby som v hoteli nesaskovala citronmi, zobrala som si ten praskovy vit.c z dm, liala som to do seba, skoro som si odpalila oblicky a bum.....kramy o 3 dni skor😂. V ten moment sa pre mna skoncil zivot, nasratejsiu zenu by ste na plazi darmo hladali🤣. Tento rok som uz musela davat vacsi bacha aby ms nevysla 12 rocnej dcere a ja sa uz 3 dni nalievam cviklovou vodou😂
@veroniak12 my ideme prvykrat k moru, o tyzden na Korfu...citali sme rozne recenzie,ale chápem,ze to nebude Cyprus...skor sa obavam nedostatku vramci all inclusive...lebo ideme 4 plus 4... Teda jedlo myslim 😄🙈
@laurita285 ja sa strašne smejem , normálne som si to screenshotla a keď budem mat zlu náladu tak mám čítanie 🤣
@laurita285 😃
No ja prispejem tiez. Prve miesto u mna vyhrava dovolenka na krete. Cely tyzden vlny, ubytovanie katastrofa. Neviem kto im pisal tie hodnotenia na net, ale malo to od toho na mile daleko. Sprcha so zachodon dobreze neboli pred telkou, z tej sprchy pri sprchovani tiekla voda von az na chodbu. Personal sa tvaril, akoby tam bol za trest, kazdy nasraty. Dali sme si polpenziu a to sa nedalo jest. Na mlieku ku kave bola normalne zrazenina, akoby sa z mlieka uz tvoril tvaroh a na vsetkom jedle muchy. Nehovoriac o tom, ze som tam dostala nejaku zaludocnu virozu a 2 dni pregrcala a presrala. Ale aspon som na tejto dovolenke schudla 😃
Druhe miesto ziskava Primorko v Bulharsku. Ani nie za pobyt, ale cestu. Asi pred 10 rokmi sme isli vtedy s priatelom do bulharska busom, ze nech mame zazitok, co sme aj mali. Cesta namiesto 21 hod trvala 28, skupinka mladych ozranov, k tomu rodina s muzom, kde ten chudak dostal asi 3 epilepticke zachvaty, kym sa my rozhodli niekde na konci madarska zavolat sanitku. Stali sme niekde kvoli tomu na dialnici dobru hodinu, kym prisla sanitka a ta zena sa nadalej snazila vsetkych presvedcit, ze jej muzovi nic nieje. A posledny gol bola pred nami sediaca rodinka odniekial od ruzomberka. Ona dlhocizne nechty a len celu cestu podavala muzovi plechovky s pivom, nech jej ich otvori. Kym sme prisli po srbsko vypila ich minimalne 10 a to mali so sebou cely pakel. Na hraniciach kontrola a sofer sa vrati k nej s pasom dcery, ze pani, vasa dcera ma neplatny pas. A ona, Ja viem. Nakoniec chudak muz vystupil s dcerou a museli sa vratit domov. Ona isla dalej s asi 5 rocnym synom. Uz bola tak ozrata, ze len spala a to male chudatko sa pri kazdej zastavke musel starat sam o seba. Pravdaže vsetci tam okolo neho chodili, ale hlavneze mater si spinkala. Vsak musela vytriezviet. Ked sme sa vracali uz domom, tak ten chlapcek tam niekomu rozpraval, ze maminka pila na dovolenke vela piva
Ja som najhoršiu dovolenku nezažila. Každú jednu si starostlivo vyberáme a dám si záležať kam idem. Na každej jednej bolo super 🙂
@rozovykon Alexandriu nedoporucujete?
@nelka93 tak nejak, v dnešnej dobe internetu, keď sa da všetko dohľadať by nemali nastať nejaké prekvapenia z ubytovania, polohy hotela, rozbúrené more/more ako jazero, kamene/piesok/špina na plaži …
Naposledy som bola prekvapená z ubytovania presne pred 27 rokmi, manžel (vtedy ešte priateľ) spolu s kamarátom rezervovali apartmán v Taliansku, pre 2 pary, cez cestovku. 1. asi nerozumeli v tom čase žargónu a rezervovali štúdio a po 2. ten debil v cestovke, čo im to predával ich ani len neupozornil na to, že budeme 2 pary cely týždeň v jednej izbe, ktorá je zároveň aj kuchyňou, či to naozaj chcú.
Všetci 4 sme stratili dych, keď sme sa ocitli na mieste. Tam ďalšia neochota, boli sme ochotní priplatiť si sa normálny apartmán, ale nezáujem, len omieľali, že toto ste si kupili, tam budete bývať cely týždeň … myslím, že to bolo dobré ponaučenie… odkedy sa dajú robiť rezervácie online sme v cestovke neboli.
😆😆no vidite ja taky problem nemam kedze som na dovolenke nikdy nebola🙈🤷
@diaszoky v Dominikanskej r. Hned prvy den sa dieta smyklo a skoncili sme na rontgeni,nastastie bez zlomeniny. Asi 3 dni tak lialo,ze sa dalo len na izbe cucat alebo v bare co teda decko velmi nebavi.Ku koncu sa uz prejavili "bazenove" choroby, dieta s teplotou bez nalady,po prichode domov muz a dieta chore ale strasne,ze odvtedy sa snazim vyhybat bazenom.Proste pre mna bazen=liaheň bacilov. Muz uz ani na wellnes nechce ist.

@diaszoky po prečítaní príspevkov som dodatočne vďačná za to, že na žiadnej dovolenke nikto z nás neochorel a nemal úraz, to znepríjemní každú.